Movie Center

مبارکه دوستمون باشه خیلی باعثه افتخاره که کسی بتونه اون مجسمه ی طلایی رو صاحب بشه واقعا رسالت خودتون رو انجام دادین. درود بر شما.

فقط از کجا میشه این انیمیشن رو دید؟

واسه Anora هم خیلی خوشحال شدم واقعا تنها فیلم لایق امسال همین بود. اسکار هم خدا رو شکر امسال خودشو مثل گلدن گلوب نکرد و به هنر جایزه داد نه سیاست.

قدیما بیشتر برام مهم بود اسکار الان واقعا پشیزی اهمیت نداره بماند که اون اعتبار قدیمش رو هم دیگه نداره

Anora برای من یه فیلم خیلی معمولی الکی شلوغ بود. این اسکار بهترین فیلم رو ببره وای به حال بقیه. چی به سر سینما اومده واقعا

درود!
امروز صبح هنوز تو تخت بودم رفتم تو کانالا و خبرای اسکار رو دیدم و اولین خبری که دیدم، اسکار انیمیشن کوتاه بود و با صدای بلند گفتم پشماااام! جوری که هم‌اتاقیم بیدار شد! آقا @Sepi_60 حسابی تبریک!
خیلی خوشحال شدم!
و همچنین خوشحالم که آنورا برنده شده و کلی جوایز مهم رو برد! بهترین فیلمنامه و کارگردانی و فیلم سال! زنده باد سینمای مستقل! شان بیکر مزد سال‌ها فیلم‌سازی مستقل و غیراستودیویی رو گرفت. به قول یکی از بچه‌ها بی‌شیله‌پیله، با سینمای خالص اومد بالا و حقشو گرفت!
مایکی مدیسون رو از سه سال پیش که تو سریال Better Things نقش یه نوجوون سرتق رو بازی میکرد، میشناختم و الان که اسکار برنده شد، خیلی حس شیرینیه!
خییییییلی ساله که اصلا اسکار رو کامل نمیبینیم و فقط نتایج و کلیپ‌ها. امسال به خاطر کونان عزیز، شاید مراسم رو کامل دان کنم و ببینم!
صبح خوبی بود!

@Sepi_60
آقا خیلی مبارکه! :دی به نظرم بخش انیمیشن کوتاه جزو سخت‌ترین قسمت‌های اسکار هست و باید یه داستانی رو توی حداکثر ۱۵،۲۰ دقیقه به شکلی روایت کنی که روی مخاطب تأثیر بذاره و خبری از ۲،۳ ساعت زمان برای شخصیت‌پردازی و رسیدن به زوایای مختلف داستان نیست. استایل هنری و طراحی انیمیشن‌ها هم خیلی مهمه و باید به دلم آدم بشینه و نقش اساسی توی تأثیرگذاری بیشتر توی اون مدت کوتاه داره. مشخصه که «در سایه سرو» از هر جهت عالی کار کرده که نه فقط توی اسکار، بلکه خیلی جاهای دیگه هم نامزد شده و جایزه گرفته.
دم خودت و همه عوامل گرم! کارگردان‌های انیمیشن هم خیلی اهل دل بودن و باهاشون حال کردم. :دی
ممنون آریا عزیز! واقعا هم همینطوره که میگی و روایت یه داستان خوب بدون دیالوگ اونم در یه زمان کوتاه و در فرم انیمیشن کار بسیار دشواریه...
ولی چیزی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که نه حسین نه شیرین نه هیچکدوم از بقیه اعضای تیم افراد استثنایی یا از فضا اومده نیستن. صرفا آدمهایی بودن که سعی کردن در شرایط سخت بهترین خودشون رو وسط بزارن و چیزی که از دلشون در میومد رو عرضه کنن. برنده شدن این فیلم اگه یه پیغام برای همه ما ایرانیها داشته باشه اینه که واقعا امیدتون رو از دست ندید و هر تلاشی که میتونید برای رشد خودتون بکنید و مطمئن باشید که حتی در این سرزمین سوخته هنوزم میشه روزنه های امید پیدا کرد.
بخصوص که به نظر من اکثر بچه های بازیسنتر واقعا افراد فرهیخته و پر از استعداد هستن و نباید اجازه بدن شرایط حاکم بر روحشون چیره بشه.

تنها نکته خوب اسکار امسال همین برنده شدن انیمیشن در سایه سرو بود که تبریک میگم به @Sepi_60 مشخصه زحمت زیادی براش کشیدن. پیام تبریک منو به کل تیم برسون.

اما انورا... فاااااک، البته هالیوود به لطف جو بایدن و جان سیاها ارزشمند است و ما لزگی ها باید برتری داشته باشیم و قوانین مسخره اسکار که طرف اگه تو فیلمش لز نباشه و چلاق نداشته باشه به اسکار راهش نمیدیم. شرایطش تو این 4 سال بهتر از سال های گذشته نیست که بدتر هم هست و باز همینکه یه دوجنسه فیلمش اسکار نبرد! (که البته اونم اگه توییت های نژاد پرستیش کشفش نمیشد حتما میبرد) جای شکر داره.

کلا این دوره جو بایدن رو تو هیچی قبول ندارم، صنعت سرگرمی به ویژه فیلم و سریال و ویدئو گیم شعار زده رفت جلو اونم برای راضی کردن دل 4 درصد جمعیت کره زمین. ایشالا در دوره آقای ترامپ پاکسازی بشه دنیا از این وضعیت.

فیلم جدید مارتین کمپبل به نام cleaner نمره ۴.۵ گرفته . نمی دونم چرا بعضی کارگردان های معروف سقوط می کنند

از فیلم شاهکار کازینو رویال , لبه تاریکی ، افسانه و نقاب زورو و حد عمود به اینجا رسیده

اصل جنسه . فرشته کوبایی

اولاً بابت نقش موثر @Sepi_60 در تیم تولید انیمیشن کوتاه «در سایه سرو» و سپس برنده‌شدن این اثر در اسکار، تبریک جانانه می‌گویم. از سوی دیگر، تقریباً ده سال پیش بود که فیلم مورد علاقه‌ام، «بردمن» (که احتمالاً @SiminSecret این فیلم را هم دوست ندارد؛ چون در دوران اوباما و چپی‌ها ساخته شده:D🦢) جایزه Best Picture را دریافت کرد و پس از ده سال، دوباره یک فیلم کاملاً موردپسند اینجانب به چنین دستاوردی رسید. چند تا از کاربران این‌جا (از @Alkazar گرفته تا @Changed_Man 50) سینمای «شان بیکر» را دنبال کرده‌اند (اکثراً هم از استارلت به بعد). قبلاً هم اشاره کرده‌ بودم که جهان‌بینی و دغدغه‌مندی فیلم‌ساز در شناخت رویکرد او در سینما تأثیر می‌گذارد؛ پس اشتباه محض است که با «آنورا» پرونده شان بیکر را می‌بندی و می‌ری دنبال کارت!

شان بیکر از معدود فیلم‌سازی‌هایی است که دغدغه دارد (فارغ از دغدغه روی هر معضلی) و از دلِ دغدغه‌اش یک داستان قابل‌تأمل خارج می‌کند. خیلی‌ها می‌گویند که سبکِ Slice of Life نیاز به داستان‌گویی ندارد؛ فقط کافی‌ست یک طرح نصف‌ونیمه را جلوی دوربین ببرید و دیالوگ‌ها هم تقریباً Improvised از سوی بازیگر بیان شود؛ اصلاً این‌طوری نیست. اینکه بتوانید از یکی از ملال‌آورترین و خام‌ترین سبک سینما (نمونه‌اش همان فیلم 4 ساعتِ شانتال آکرمن) یک داستان ملتهب و هیجان‌انگیز را به تصویر بکشی و به لطف تدوین خارق‌العاده (البته حقِ فیلم September 5 در این بخش بود - نامزد هم نشد)؛ یک بمب ساعتی از ازدواجِ ناخواسته و غیرشرعی را به نمایش بگذاری؛ یعنی توانستی سینما خلق کنی! اگر سینمای داستان‌گو می‌خواهید، پس چرا به «شان بیکر» و «آنورا» غر می‌زنید؟! فیلم واقعاً یک کمدی است و خوشحالم که یک اثر واقعاً کمدی بعد از سال‌ها اسکار می‌گیرد (دقیقاً مثل بردمن که کمدی سیاه بود)؛ حقیقتاً من زیاد نمی‌خندم (در حین تماشای آثار کمدی و شبه‌کمدی حالِ‌حاضر)؛ اما واقعاً فیلم زورش را زد و مرا خنداند!

اگر «آنورا» جایزه بهترین فیلم اورجینال را به A Real Pain می‌باخت؛ شاید نامِ کانکلیو یا بروتالیست از پاکت Best Picture بیرون می‌اومد. فیلم نهِ Woke هست و نه سیاسی؛ ترامپیست‌ها دور هم جمع شوند و به فیلم‌های Sound of Freedom و کامبک هانسی‌فلیک‌طور مل گیبسون با Flight Risk جایزه بدهند! 🦢 :D

بااین‌حال، ای کاش Uncut Gems در سال 2023 یا 2024 اکران می‌شد؛ حیف در میان هیاهوی چشم بادامی‌ها و بادِ فتقِ جوکر و شهربازی تارانتینو گم شد!^#(^

خیلی از کارگردان‌ها با سینمای مستقل کارشان را آغاز کردند و بعد بوی پولِ و تهیه‌کنندگان کله‌گُنده به مشامشون رسید و وارد سینمای گیشه‌ای/صنعتی شده‌اند (امثال تارانتینو، دیمن شزل، بیگلو، ویلنوو)؛ قطعاً بیکر می‌تونست بعد از Florida Project همان مسیر فیلم‌سازهای فوق را طی کند؛ اما تبدیل شد به معدود فیلم‌سازی که پایِ سینمای مستقل میماند.

آخرین ویرایش:
ممنون آریا عزیز! واقعا هم همینطوره که میگی و روایت یه داستان خوب بدون دیالوگ اونم در یه زمان کوتاه و در فرم انیمیشن کار بسیار دشواریه...
ولی چیزی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که نه حسین نه شیرین نه هیچکدوم از بقیه اعضای تیم افراد استثنایی یا از فضا اومده نیستن. صرفا آدمهایی بودن که سعی کردن در شرایط سخت بهترین خودشون رو وسط بزارن و چیزی که از دلشون در میومد رو عرضه کنن. برنده شدن این فیلم اگه یه پیغام برای همه ما ایرانیها داشته باشه اینه که واقعا امیدتون رو از دست ندید و هر تلاشی که میتونید برای رشد خودتون بکنید و مطمئن باشید که حتی در این سرزمین سوخته هنوزم میشه روزنه های امید پیدا کرد.
بخصوص که به نظر من اکثر بچه های بازیسنتر واقعا افراد فرهیخته و پر از استعداد هستن و نباید اجازه بدن شرایط حاکم بر روحشون چیره بشه.
خیلی مبارک باشه توضیح اضافه ای نمیشه داد خود لحظه انقدر با ارزش هست که نیاز به توضیح اضافی نداره🫡
واقعا همچین لحظاتی رو که حس میکنی شاید برای همین ثانیه به دنیا اومدی برای همه بچه های فروم آرزو میکنم.
کاش یه مینی داکیومنتوری طوری برامون آماده میکردی از روند پروژه و بهمون انرژی میدادی به خصوص به اونهایی که سال هاست زندگیشون رو ریسک کردن برای آرزوشون و ممکنه تو این لحظه خسته شده باشند .

از سوی دیگر، تقریباً ده سال پیش بود که فیلم مورد علاقه‌ام، «بردمن» (که احتمالاً @SiminSecret این فیلم را هم دوست ندارد؛
دقیقا همینطوره... یعنی 6 صبح داشتم فیلمو میدم تو سرم سوت می‌کشید همش انتظار داشتم بیرد من ابرقهرمان باشه ولی یارو **** بود 😂

اینجام دست از سر هانسی فلیک بیچاره بر نداشتی که 😂 ایشالا لالیگا و حذفی و لیگ قهرمانان برنده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or