Movie Center

نیل بلومکمپ یه فیلم خوب ساخت و بعد تو افق محو شد! تهیه‌کنندگی پیتر جکسون عاملِ موفقیت فیلم‌ها نیست. :D 🦢
بنظرم پیترجکسن تنها تهیه کننده اون فیلم با یک کارگردان کم تجربه نبود و واقعا بودنش وزنه ای بود برای فیلم ک همچین عظمتی بشه خروجی فیلم.... البته این نظر شخصی بندست و جسارت نمیکنم:-"

• Like
Reactions: Thundersky
کسی میدونه این فیلم رو از کجا میشه دانلود کرد؟ مال سال 2023 هستش. یه تورنت پیدا کردم و اونم کار نمیکنه.
Layla (2023)
View attachment 371486

به‌مولا زبونمون مو درآورد که گفتیم دو تا کانال تلگرام گردن گلفت داریم که 69.99 درصد فیلم و سریال‌ها رو داره؛ ولی باز می‌رید سراغ تورنت. 🦢

پ.ن: ناموصاً قبل از عید این تاپیک رو به بمب می‌بندم.:Gunner:

پ.ن 2: این فیلم رو کانالِ AlphaDL داشت که تُند جوابت رو دادم.

به‌مولا زبونمون مو درآورد که گفتیم دو تا کانال تلگرام گردن گلفت داریم که 69.99 درصد فیلم و سریال‌ها رو داره؛ ولی باز می‌رید سراغ تورنت. 🦢

اینو نداشتا
Lyla 2023
این رو داشت
Layla.jpeg

خوشحالم بعد دیدن دانکرک دیگه وقتمو برای فیلمای نولان تلف نکردم و نخواهم کرد :D
نولان بعد از اینترستلر و پیوستن به سینمای صرفا تجاری برای من هم مرد .... حیف از نبوغی که به سمت تجاری سازی رفت .... حیف و صد حیف ....:(

این کاناله در چه حد خوبه ؟
من برخی مواقع یه یک ماهه میخرم از یه سایتی هر چی میخوام دانلود میکنم تا بعد

اگر این اوکیه که دیگه اونم نگیریم :D

خوشحالم بعد دیدن دانکرک دیگه وقتمو برای فیلمای نولان تلف نکردم و نخواهم کرد :D
واقعا ناامید شدم، جزو محدود کارگردان هایی بود که ویروس Woke بهش سرایت نکرده بود، چون اصلا فشار انلاین رو حس نمیکرد. الان مثل اینکه اسکار گرفتن روش تاثیر منفی گذاشته. اون الن پیج خدا زده هم آورده. دیگه بدتر:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or