Movie Center

نمیدونم درست هست بگم یا نگم ولی من معمولا اینارو میگم :D

برای اولین بار از اسکار بردن ایران خوشحالم؛ دفعات قبلی نه که ناراحت از بردن باشم چون اصن برام موضوعیت نداشت خود قضیه و مهم نبود، بلکه سیاسی بودن قضیه و به نفع فاضلاب بودنش و ریاکار و دوزاری و خائن به ایران بودن برندگانش رو مخم بود، بماند که کلا اهل فیلم های اون یارو کارگردان رانتی هم نبودم هیچ وقت،

الان ولی احساس میکنم "ایران" جایزه گرفته و نه نابود کنندگان ایران...

تبریک به همه سازندگان و کسانی که نقش داشتند... بیش باد...
به نکته بسیار خوبی اشاره کردی، الان N ساله از فیلم های اون بابا گذشته معتقدم نه خودش و نه فیلم هایی که تولید کرده زیاد با کیفیت نبودند. اما اینبار جدا از تهه وجودمون خوشحالمون کرد.

آخرین ویرایش:
بچه ها واقعا ممنونم از پیغامهای خفن و پرمحبتتون واقعا انرژیم دو چندان شد❤ لازمه بازم بگم که سهم من در ساخت این انیمیشن نسبت به بقیه عزیزانی که درش دخیل بودن حقیقتا کوچیک محسوب میشه، بخصوص خود حسین و شیرین عزیز که واقعا از جون مایه گذاشتن و افتخار اصلی قبل از هر کسی برای همین دو نفر هست.
در ضمن این پایان کار نیست.... فقط صبر کنید ببینید ماکان با تیم ناصر داره چه آشی براتون میپزه😎 اونم میشه انفجار نور بعدی:دی

اسم تن تن اومد . واقعا حیف شد قرار بود تن تن ۳ گانه باشه و قسمت دوم رو خود جکسون بسازه . صحبت هایی هم بود که قسمت سوم رو دل تورو بسازه. واقعا حیف شد که تو این دوران که فیلم های تموم شده رو ۱۰۰ بار نبش قبر می کنن یک همچین سری پتانسیل داری مهجور موند

بچه ها واقعا ممنونم از پیغامهای خفن و پرمحبتتون واقعا انرژیم دو چندان شد❤ لازمه بازم بگم که سهم من در ساخت این انیمیشن نسبت به بقیه عزیزانی که درش دخیل بودن حقیقتا کوچیک محسوب میشه، بخصوص خود حسین و شیرین عزیز که واقعا از جون مایه گذاشتن و افتخار اصلی قبل از هر کسی برای همین دو نفر هست.
در ضمن این پایان کار نیست.... فقط صبر کنید ببینید ماکان با تیم ناصر داره چه آشی براتون میپزه😎 اونم میشه انفجار نور بعدی:دی
بعد این همه خبرای منفی توی این روزا، تو و بقیه عوامل واقعا با این خبر ما رو شاد کردید خدا خیرتون بده.
در بین این همه تاریکی بازم هموطن هایی مثل شما، شیرین و حسین عزیز هستند که فضا رو برای ما روشن کنند و آدم به ایرانی بودن خودش افتخار کنه.
دمتون گرم واقعا!

داداش پیج اینستا تو بزار تگ کنیم کلاس بیاییم پیش فک و فامیل ❤️

@Sepi_60

از داخل مراسم اسکار عکس هم داری ببینیم روی ماهت رو تا بهت بیشتر افتخار کنیم؟!

:D

Ps:اگه بساط vs مثل قبل تو تاپیک برقرار بود، به عنوان سلاح موفقیتت رو چماغ میکردیم میزدیم تو سر مایکرو فنا :D
من که خودم اونجا نبودم:دی خود حسین و شیرین کارگردان های اثر هم وسط مراسم رسیدن!! مستقیم از فرودگاه پریدن تو تاکسی و صاف اومدن مراسم اسکار:دی ببین دیگه چه وضعی بوده. بعد همه رقباشون از یک ماه پیش تو لس آنجلس بودن بدون ویزا تازه....

من که خودم اونجا نبودم:دی خود حسین و شیرین کارگردان های اثر هم وسط مراسم رسیدن!! مستقیم از فرودگاه پریدن تو تاکسی و صاف اومدن مراسم اسکار:دی ببین دیگه چه وضعی بوده. بعد همه رقباشون از یک ماه پیش تو لس آنجلس بودن بدون ویزا تازه....
تبریک به شما سپهر عزیز و تیم قوی تون. حالا بچه ها از مراسم برگشتن یه عکس از خودت و اسکار میگیری برای ما میفرستی بزنیم سردر تاپیک. شوخی نیست که برنده اسکار داریم اینجا.

من الان انیمیشن رو دیدم واقعن خوب بود و لایق جایزه . چیزی رو که میخواست بگه تو مدت زمان کمش گفت و خوبم به پایان رسوند

Sepi_60 خیلی به خودت و تیم سازنده تبریک میگم همه کارشونو خیلی خوب انجام داده بودن منتظر ناصر و موفقیت حتا بیشتر برای اون هم هستم 🥰

داداش پیج اینستا تو بزار تگ کنیم کلاس بیاییم پیش فک و فامیل ❤️
من یبار تو بازیسنتر پست از اینستام گذاشتم کلی تهدید شدم که چرا تبلیغات داری انجام میدی:دی البته الان دیدم کامنت گذاشتی برام :x

ضمن تبریک
فقط چرا پیج اینستات خلوته ، چیزی نمیذاری
داشتم فکر میکردم با ای اسکار چه رزومه قوی خواهی داشت
یعنی هرجا بری برات فرش قرمز پهن میکنند

آخرین ویرایش:
ضمن تبریک
فقط چرا پیج اینستات خلوته ، چیزی نمیذاری
داشتم فکر میکردم با ای اسکار چه رزومه قوی خواهی داشت
یعنی هرجا بری برات فرش قرمز پهن میکنند
والا کمبود وقت و مقادیری گشادی:دی آقا خداییش اگه اومدید پیجم بگید کدوم یوزر هستید:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or