Movie Center

خبرها رسیده که Indiana Jones 5 در مراسم کن 2023 تِر زده!

‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’: What the Critics are Saying

تا الان فیلم محبوب Jury Grid «اسکرین دیلی»، «بلک فلایز» با بازی شان پن بوده!

View attachment 293657
البته شخصا برای آثار بلاک باستر و سرگرمی نمیشه روی امتیاز ها حساب باز کرد . کلا از همون اول این طرح که فیلمی مثل ایندیانا جونز تو جشنواره ای مثل کن نمایش پیدا کنه عجیب و محکوم به شکست بود . برای همین تر زدن تو کن میتونه خودش یک نکته مثبت حساب بشه
و از طرف دیگه این روزها دیگه مشخص شده منتقدا یک چارچوب مشخص دارن که اگر فیلم المان های مد نظرشون رو داشته باشه زباله هم باشه بهش نظر مثبت نشون میدن و اگه باب میلشون نباشه کلا میکوبنش . نمونه آخرش همین گاردینز 3 بود که یکی از بهترین کارهای مارول بود اما منتقدا از خجالتش در اومدن چون شر و ور های مد نظر اشون رو نداشت

البته شخصا برای آثار بلاک باستر و سرگرمی نمیشه روی امتیاز ها حساب باز کرد . کلا از همون اول این طرح که فیلمی مثل ایندیانا جونز تو جشنواره ای مثل کن نمایش پیدا کنه عجیب و محکوم به شکست بود . برای همین تر زدن تو کن میتونه خودش یک نکته مثبت حساب بشه
و از طرف دیگه این روزها دیگه مشخص شده منتقدا یک چارچوب مشخص دارن که اگر فیلم المان های مد نظرشون رو داشته باشه زباله هم باشه بهش نظر مثبت نشون میدن و اگه باب میلشون نباشه کلا میکوبنش . نمونه آخرش همین گاردینز 3 بود که یکی از بهترین کارهای مارول بود اما منتقدا از خجالتش در اومدن چون شر و ور های مد نظر اشون رو نداشت

نمایش فیلم بلاک‌باستری در جشنواره‌ای مثل کن محکوم به شکست نمی‌شود؛ «مد مکس: جاده خشم» افتتاحیه کن بود و منتقدان برای فیلم دست و پا شکوندند! ایندیا جونز جدید حدود 80 درصد با ماست‌مالی‌های VFX و De-Aging غلیظ‌تر از «آیریش‌من» ساخته شده. شخصا حس یک فیلم تمام مارولی می‌دهد تا وفادار به ریشه «ایندیانا جونز»؛ پیر شدی «هریسون فورد»؛ بهتر است کاراکترت رو بدی به دست «کریس پرت» (انتخاب اول برای ریبوت سری هم همین بشر بود که فورد قلدر بازی درآورد که تا وقتی من زنده هستم؛ تا صد سالگی نقش «ایندیانا جونز» را خودم بازی می‌کنم». این‌دفعه با منتقدان موافق هستم!

من یه چیزیو واقعا درک نمیکنم HDR مگه تو عمق رنگ و غلظت رنگ تاثیر نمیذاره و افزایش نمیده؟
پس چرا فرضا فیلم HDR دانلود میکنم از نظر رنگ بندی کمتر از SDR هستش
الان مثال واضح

• Wow
Reactions: Taha75
من یه چیزیو واقعا درک نمیکنم HDR مگه تو عمق رنگ و غلظت رنگ تاثیر نمیذاره و افزایش نمیده؟
پس چرا فرضا فیلم HDR دانلود میکنم از نظر رنگ بندی کمتر از SDR هستش
الان مثال واضح

اگه فیلم HDR رو تو مانیتور SDR پخش کنید اینطوری میشه.
البته بعضا خود پلیرها یه گزینه دارن که فیلمای HDR رو با رنگ درست رو مانیتور های SDR نشون بدن. مثلا Pot Player رو میدونم همچین گزینه ای رو داره و اتومات خودش فیلم HDR رو با رنگ درست نشون میده رو SDR ها.

اگه فیلم HDR رو تو مانیتور SDR پخش کنید اینطوری میشه.
البته بعضا خود پلیرها یه گزینه دارن که فیلمای HDR رو با رنگ درست رو مانیتور های SDR نشون بدن. مثلا Pot Player رو میدونم همچین گزینه ای رو داره و اتومات خودش فیلم HDR رو با رنگ درست نشون میده رو SDR ها.
نه با تیوی HDR10+ دار پخش میکنم اینطوری میشه با میزان روشنایی بالا مناسب HDR/DOLBY (کلا مشکل از تیوی نیست)

• Like
Reactions: TheGodfather
View attachment 293693View attachment 293694

اومدم نسخه باکیفیت پدرخوانده یک رو بگیرم که خب اسکرین شات دو انکودر متفاوت اینطوری بود! کدوم یکی اورجینال هست؟ یکی amf72 هست و دیگری Tigole.
عکس پایین شاید با کیفیت تر باشه ولی عکس بالا اوریجینال تره و به coloring and lighting که خود کارگردان مدنظرش بوده تو اون سکانس نزدیکتره

سری جان ویک در کمتر از یک دهه از خلق شدنش، اکنون رسما به یک فرنچایز میلیارد دلاری تبدیل شده است
بر اساس اعداد و ارقام باکس آفیس، این فرنچایز بیش از یک میلیارد دلار در سراسر جهان (به لطف فروش موفق نسخه ی چهارم) به دست آورده

به تفکیک، جان ویک 1 بیش از 86 میلیون دلار در سال 2014 به ارمغان آورد.
نسخه ی دوم با 171.5 میلیون دلار رکورد نسخه ی قبل را شکست
نسخه ی سوم حتی پا را فراتر گذاشت و 327.7 میلیون دلار در باکس آفیس جهانی فروش کرد
ضمنا فروش نسخه ی چهارم در حال حاضر از مرز 425.8 میلیون دلار عبور کرده است
Screenshot_20230520-110933_Twitter.jpg
فروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنه
اره درسته، تصحیحش کردم

آخرین ویرایش:
جان ویک 4 با عبور از مرز 1 میلیارد دلار فروش در باکس آفیس جهانی، از این حیث تبدیل به موفق‌ترین نسخه ی این فرانچایز شد

View attachment 293751
فروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنه

وقتی قسمت دهم "تند و اتشین" از ایندیانا جونز فیلم بهتریه🤦‍♂️
هی روزگار...
هر دو پر خرج و زیبا و سرگرم کننده هستند و طرفداران خودشون رو دارند .

نظر منتقدها فاقد اهمیت. برای هر دو منتظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or