Movie Center

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Official Trailer​
View attachment Mission Impossible – Dead Reckoning Part One Official Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise.mp4
تریلر جدید فیلم ماموریت غیر ممکن به کارگردانی کریستوفر مک‌کوری دقایقی پیش توسط پارامونت پیکچرز منتشر شد.
تیم بازیگران: تام کروز، ربکا فرگوسن، سایمون پگ، وینگ ریمز، ونسا کربی، هایلی اتول و هنری چرنی.
تاریخ اکران 12 July (21 تیر).
20230517_164517.jpg

View attachment 293366
تریلر جدید فیلم ماموریت غیر ممکن به کارگردانی کریستوفر مک‌کوری دقایقی پیش توسط پارامونت پیکچرز منتشر شد.
تیم بازیگران: تام کروز، ربکا فرگوسن، سایمون پگ، وینگ ریمز، ونسا کربی، هایلی اتول و هنری چرنی.
بازگشت پادشاه اکشن
صحنه سقوط قطارش چقدر شبیه اول انچارتد 2 بود

View attachment 293366
چرا مثل فارست گامپ کل تریلر رو داشت میدویید؟:D

View attachment The Creator _ Teaser Trailer _ 20th Century Studios.mp4
اولین تریلر فیلم علمی تخیلی The Creator به کارگردانی گرِت ادواردز (Rogue One) منتشر شد.
تیم بازیگران: جان دیوید واشنگتن، جما چان، رالف اینسون و کِن واتانابه.
تاریخ اکران 29 سپتامبر (7 مهر).
20230517_215155.jpg

آخرین ویرایش:
سه تا تریلر تو این دو صفحه گذاشته شد هر کدوم رو نگاه کردم نمی دونم چرا همشون شبیه هم هستن خسته کننده هستن دیدنشون.
یعنی واقعا چهار نفر نیستن تو هالیوود که یک تنوعی بدن به ساخت تریلر ها ؟! تریلر ها همه شبیه همن. یا شخصیت ها در حال دویدن هستن یا پشت سر هم انفجار رخ میده ، قطار به هواپیما میخوره :D همش هم کات های مختلف با موسیقی که احساس یکنواختی رو میده . اکثر فیلم رو هم تو همون تریلر ها معمولا نشون میدن. نمی دونم من فقط اینجوریم یا بقیه هم همین حس رو دارن.

سه تا تریلر تو این دو صفحه گذاشته شد هر کدوم رو نگاه کردم نمی دونم چرا همشون شبیه هم هستن خسته کننده هستن دیدنشون.
یعنی واقعا چهار نفر نیستن تو هالیوود که یک تنوعی بدن به ساخت تریلر ها ؟! تریلر ها همه شبیه همن. یا شخصیت ها در حال دویدن هستن یا پشت سر هم انفجار رخ میده ، قطار به هواپیما میخوره :D همش هم کات های مختلف با موسیقی که احساس یکنواختی رو میده . اکثر فیلم رو هم تو همون تریلر ها معمولا نشون میدن. نمی دونم من فقط اینجوریم یا بقیه هم همین حس رو دارن.
به شما تماشای تریلر فیلم Killers of the flower moon ساخته استاد اسکورسیزی رو پیشنهاد میکنم
تیم بازیگران هم که آقای دیکاپریو و جناب رابرت دنیرو هستن، مدت زمان هم سه ساعت و خورده ای! البته اینم توش قطار و شلیک و اینا داشت ولی خب از اونجایی که based on a true story هست و منو به یاد RDR2 میندازه، خوشم اومد ازش.

View attachment Killers Of The Flower Moon _ Official Teaser _ Paramount Pictures UK.mp4
اولین تریلر Killers Of The Flower Moon به کارگردانی مارتین اسکورسیزی کبیر توسط پارامونت پیکچرز منتشر شد.
تیم بازیگران: لئوناردو دی‌کاپریو، رابرت دنیرو، جسی پلمونس، لیلی گلداستون، برندِن فرِیزر و جان لیسگو.
تاریخ اکران: 6 اکتبر (14 مهر).
Screenshot_2023-05-18-19-54-08-00_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

1684434805712.png

Misanthrope یکی از فیلم‌های مورد انتظار امسال من بود؛ اولین فیلم انگلیسی‌زبان/آمریکایی کارگردان فیلم‌ دیوانه‌وار «داستان‌های وحشی» (Wild Tales) که نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی سال 2014 شد؛ حوصله نوشتن یادداشت بلند تو تاپیک بغلی را نداشتم اما خلاصه بگویم که شروع بسیار قوی دارد اما به تدریج راه سریال‌های پلیسی درجه سه CBS یا ABC را پیش می‌گیرد؛ از معدود فیلم‌های جنایی است که شخصیت مکمل (بن مندلسون) به شدت قوی‌تر از پروتاگونیست (شارلین وودی) پردازش شده است؛ رک بگویم پروتاگونیست فیلم افتضاح است؛ در کل کسانی که چند وقتی فیلم جنایی ندیده‌اند، «مردم‌گریز» می‌تواند دو ساعتی سرگرم‌تان کند؛ دومی مورد هم این است که هر کارگردان خارجی می‌خواهد فیلم آمریکایی بسازد؛ این وایت‌واش/ماست‌مالی هالیوودی را خیلی واضح در درون فیلم تزریق می‌کند؛ شاید به همین دلیل است که «فرهادی» یا «پدرو المودوار» به سمت ساخت فیلم‌های بلند آمریکایی نمی‌روند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or