Movie Center

John Wick Chapter 4
همه باالاتفاق صحنه دوربین از بالا رو دوست داشتند انصافا عالی بود. سکانسای فایت و لوکیشناش واقعا عالی بودن بار اسکات ادکینز ، کنتینتال ژاپن و... این پسره پنی وایز هم خوب خشک بازی میکرد . میتونه جوکر خوبی بشه :D این فیلمو باید با ته ته کیفیتی که میدن دید حتما... رنگ بندی و لوکیشن عالی.

من این سری John Wick تاحالا ندیدم
ولی دیروز بالای سه چهار نفر تو خیابون دیدم رو گوشی و آیپد و سرفیس بوک... داشتن جان ویک میدیدن اصلا یه جو عجیبی بود تاحالا ندیده بودم برای یک فیلم اینقدر هایپ باشن مردم تو خیابون هم که تبلیغاتش رو در و دیوار زدن
خلاصه میشه مستقیم جامپ کرد رو جان ویک ۴؟

ولی دیروز بالای سه چهار نفر تو خیابون دیدم رو گوشی و آیپد و سرفیس بوک... داشتن جان ویک میدیدن اصلا یه جو عجیبی بود تاحالا ندیده بودم برای یک فیلم اینقدر هایپ باشن مردم تو خیابون هم که تبلیغاتش رو در و دیوار زدن
به خودت ظلم میکنی اگه قسمت های قبلی رو نبینی!!
هر قسمت از لحاظ اکشن بهتر میشه!
در کل اگه حوصله دیدن قسمت های قبل رو نداری بشین همین قسمت ۴ رو‌ببین.
سری جان ویک به خاطر اکشنش معروفه نه داستانش.

باید از اول ببینی تا با شخصیت ها و اتمسفر جهانش خو بگیری . ۹ ساعت آدرنالین خالص . حالا نمی گم داستان عمیق و فلسفی و اسکار پسند داره اما از اول ببینی بهتره

i know you don't care :)

حقیقتا نظر شما هم برای من اهمیتی نداره چون نبایدم داشته باشه, هرکسی نظر خودش رو داره, نگفتم که چیزی رو به شما بقبولونم :D
بحث سر امتیاز بود برادر من, شما گفتی قسمت جدید رو نمیشه با متا ارزیابی کرد, منم گفتم میشه چون دیزنی دنبال ساخت یه فیلم موزیانه بود و حقشم گرفت.

داستان Super Mario Bros رو صغرا 5 ساله از بندر لنگه نوشته بود :| چی بود این . هر چقدر از نظر بصری عالی بود داستان به شدت سطحی بود. درسته مخاطب کودک هست ولی قرار نمیشه که دیگه اینقدر به خودشون زحمت ندن یک داستان قوی تر بنویسن.

Barbie Main Trailer

watch?v=pBk4NYhWNMM

تریلرش خوبه.
بالاخره صدای Aqua رو توی این تریلر شنیدیم :Crying1:
امیدوارم که فقط محدود به آلبوم نباشه.
فکر کردم مثل آهنگش باشه و کل فیلم یه کچله بگه کامان باربی لتس گو پارتی و طرف هم ناز کنه :D
الان که تریلر رو دیدمش برام جالب شد...کاش قسمت موزیکالش فقط تو دنیای فانتزی باشه.

بچه ها سایتی که این سریال های ات و اشغال ایرانی رو داشته باشه چی هست؟
اگه فیلم های خارجی هم دوبله داشته باشه بهتر هم هست.
یه چیزی مثل بیا2

بچه ها سایتی که این سریال های ات و اشغال ایرانی رو داشته باشه چی هست؟
اگه فیلم های خارجی هم دوبله داشته باشه بهتر هم هست.
یه چیزی مثل بیا2
آت و آشغال های ایرانی جز تلگرام جای دیگه ایی ندیدم بشه پایرت کرد :دی

درباره جان ویک 4 ، خب تقریباً همه می‌دونیم از نظر اکشن چه خبره و بسی لذت بردیم
اما از نظر پایان
نمی‌دونم کسی تا حالا اشاره کرده یا نه، اما مرگ جان ویک یکم بی سر و صدا نبود؟ شاید عمداً این کارو کردن که بعدا شانس زنده شدنش باشه، یا چون ساعت چهار صبح بود من خنثی بودم، ولی انتظار داشتم بابایاگا شکست ناپذیر یه مقدار به یاد موندنی‌تر و خاص‌تر بمیره، شاید احساسی‌تر یا خشن‌تر. یه جوری حذف شد از اون دنیا و بعد بالای قبرش خندیدن انگار داشتن به بیننده می‌خندیدن. نکته بعدی این‌که اون سازمان یا هیات پشت میز داستان می‌خواستن جان ویک بمیره که خب مرد و به هدفشون رسیدن، مارکی هم که خیلی راحت جایگزین می‌شه، این وسط دوستای جان ویک هم به خواستشون رسیدن. انگار فقط خود جاناتان ناکام از کام حلال موند

درباره جان ویک 4 ، خب تقریباً همه می‌دونیم از نظر اکشن چه خبره و بسی لذت بردیم
اما از نظر پایان
نمی‌دونم کسی تا حالا اشاره کرده یا نه، اما مرگ جان ویک یکم بی سر و صدا نبود؟ شاید عمداً این کارو کردن که بعدا شانس زنده شدنش باشه، یا چون ساعت چهار صبح بود من خنثی بودم، ولی انتظار داشتم بابایاگا شکست ناپذیر یه مقدار به یاد موندنی‌تر و خاص‌تر بمیره، شاید احساسی‌تر یا خشن‌تر. یه جوری حذف شد از اون دنیا و بعد بالای قبرش خندیدن انگار داشتن به بیننده می‌خندیدن. نکته بعدی این‌که اون سازمان یا هیات پشت میز داستان می‌خواستن جان ویک بمیره که خب مرد و به هدفشون رسیدن، مارکی هم که خیلی راحت جایگزین می‌شه، این وسط دوستای جان ویک هم به خواستشون رسیدن. انگار فقط خود جاناتان ناکام از کام حلال موند
اسپویل شدید جان ویک ۴ :
درسته حرفتون رفیق ولی من حس میکنم نمرد و الکی گم و گورش کردن که دوباره مثل شماره ۲ یکی پیدا نشه بیاد به زور بندازتش تو این قضایا ، یک دلیل محکمی که این تئوری رو نقض نمیکنه اینه که اگر دقت کنید توی نسخه ۳ دکتر به دو جا میگه تیر بزن یکی بالای سینه یکی هم کنار پهلو ، دقیقا اینجا هم به همون دوجا تیر زده میشه ، این احتمال زنده بودنش رو خیلی میبره بالا مخصوصا اینکه اخرش وینستون و بوآری خندیدن :D اگر این تئوری درست باشه ، پس جان ویک به هدفش رسید و ازادیشو خرید دیگه راحت میره زندگیشو میکنه
Pov : john wick fanboy :))

جان ویک ۴ من دیشب دیدم ولی هر طور حساب میکنم ضعیف تر از نسخه دوم بود
همه چیزه نسخه دوم اپیک بود آخرش که وینستون بهش میگه ۱ ساعت وقت داری و وقتی داره راه می‌ره همه دارن نگاهش میکنن!!!! شما فضا سازی موسیقی شدت هیچان و استرس و همه چیزش رو بذار کنار جان ویک ۴
یا مثلا چقدر اسکات ادکینز حیف شد توی اون نقش
کل فیلم جان ویک کتش رو مثل سپر میگیره بالا و تیر اندازی های پی در پی
شایدم مشکل از منه

آخرین ویرایش:
جان ویک ۴ من دیشب دیدم ولی هر طور حساب میکنم ضعیف تر از نسخه دوم بود
همه چیزه نسخه دوم اپیک بود آخرش که وینستون بهش میگه ۱ ساعت وقت داری و وقتی داره راه می‌ره همه دارن نگاهش میکنن!!!! شما فضا سازی موسیقی شدت هیچان و استرس و همه چیزش رو بذار کنار جان ویک ۴
یا مثلا چقدر اسکات ادکینز حیف شد توی اون نقش
کل فیلم جان ویک کتش رو مثل سپر میگیره بالا و تیر اندازی های پی در پی
شایدم مشکل از منه
100٪ مشکل از توئه که هنوز نمیدونی از اسپویلر استفاده کنی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or