Movie Center

دوست عزیز mad max fury road قضیه اش فرق میکنه همه می دونن که مل گیبسون اون زمان پشت سرش حاشیه زیاد داشت برای همین کنارش گذاشتن و اینه اگر ایشون توی مدمکس 2015 بود فیلم 1000 برابر جذابتر از تام هاردی یا هر بازیگر جوان دیگه ای می شد.

این فیلم جدید اندیانا جونز هم قطعآ در حد اون قسمت های قبلی نمیشه ولی همین که برای آخرین بار هریسون فورد ببینم واقعا خوشحال میشم تا اینکه کریس پرت یا ... رو جاش ببینم حالا می خواد هر چقدر هم فیلم بد باشه.

درست نیست؛ پروسه تولید فیلم «مدمکس» 30 سال طول کشید؛ میلر در سال 2007 اعلام کرد به علت بالابودن سن «گیبسون» و تاکید فیلم به روایت یک مکس جوان، بازیگر دیگری ایفای نقش می‌کند.
اینکه «هاردی» بازیگر مورد علاقه شما نیست و از دید شما اصلا بازیگر نیست؛ اون بحثش جداست. این دیدگاه شخصی روی «کریس پرت» هم تاثیر می‌گذاره؛ چون «پرت» رو عامل ترمالی سه‌گانه دوم ژوراسیک قلمداد می‌کنند؛ خب این اشتباه است؛ یکی از نکات برجسته همون سه‌گانه ملعون خود «کریس پرت» بود.

پ.ن: من که میگم ایندیانا جونز 5 هرگز نباید با فورد ساخته می‌شد!

من به نظرم بايد هاليوود از اين سوژه نخ نماى جن و جنگيرى بر پايه اعتقادات مسيحيت كاتوليك خارج بشه و خودشو وارد داستان هاى ترسناك بومى آسيا و خاورميانه بكنه.
من يه مدتى پيگير داستان هاى بومى ايران در مورد موجودات ترسناك بودم واقعا يه چيزايي توش بود كه من با اين سن و سال موقع خوندنش همچين مو به تنم داشت سيخ ميشد.
شب بیست و نهم 🥲

اینکه «هاردی» بازیگر مورد علاقه شما نیست و از دید شما اصلا بازیگر نیست
من هیچ وقت نگفتم که تام هاردی بازیگر بدی هست منظور حرف من این بود که مل گیبسون مدمکس بهتری می شد و بازگشتش بعد از اون همه سال قطعاً جذابتر می شد هرچند که اون فیلم فیلم فیوریسای شارلیز ترون بود تا مدمکس.

پری دریایی جورج فلوید کات:

View attachment 294019

کماکان نظرم همون نظری هست که سر Peter Pan دادم :)
Halle Bailey هم زشت ترین آدمی هست که تاحالا دیدم.
«هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از آن پرهیز کردم»

برای من هیچ وقت نمره متاکریتیک ملاک دیدن یه فیلمی که چند سال منتظر دیدنش بودم نیست شما نگاه کنید قسمت سوم اندیانا جونز که جز بهترین قسمتهای سری بوده امتیاز ۶۵ گرفته و بعد نمرهای یوزرها رو ببینید.
حداقل به احترام بازگشت جان ویلیامز و هریسون فورد منتقدها نباید به شلک نمره دهی میکردن.
View attachment 293761
بنظرم نسخه سوم بعد از کریستال اسکال ضعیف ترین سری بود
یه کپی از روی ریدرز که کمدیش یکم بیش از حد زیاد بود و بیشتر ارزشش به بازی شان کانری بود
در کل فیلم سرگرم کننده ای بود ولی نه خلاقیت ریدرز رو داشت, و نه تفاوت تمپل اف دووم, بشخصه خودم اکشن کریستال اسکال رو به لست کروسید ترجیح میدم
بهرحال نظرات متفاوته, ولی دایل اف دستنی داستانش کلا چیز دیگه ایه.

درسته, نمره ملاک نمیشه ولی بدونید که نمرات دایل اف دستنی کاملا واقعی هست
انقدر بده که حتی سایت ها هم نمیتونن براش سرپوش بزارن, داستان فاجعه فیلم پارسال لیک شده بود و خلاصه باعث شد که مجبور به فیلمبرداری دوباره شدن
جیمز منگلد اصرار داشت که ما فیلمبرداری دوباره ای انجام ندادیم, تا اینکه جان ویلیامز کبیر اتفاقی یجا گفت که داره برای فیلم موسیقی جدید میسازه و دستشون رو شد.

ورژنی که میخوان اکران کنن همینی که هست با زور فن ها ادیت شده, و با وجود این ادیت هنوز همون فیلم وک و منظور داریه که از دیزنی انتظار میره
این فیلم دقیقا هر چیزیه که ایندینا جونز نیست و نباید باشه, موقع اکران هم مطمئن باشید که واکنش مردم درست مثل منتقدین و حتی بدتر میشه.

اتفاقا تو همین نقدها درباره موسیقی نوشته, و میگه که حتی موسیقی فوق العاد بزرگوار ویلیامز هم نمیتونه این فیلم رو نجات بده.

وقتی ارزش و معیار فیلم را با نمره که از عداد تشکیل شده اند مشخص می کنید،به نوعی آگاهانه یه سهوا در زمره ی انتقادگر قرار می گیرید،البته این اشکالی ندارد،اشکال ماجرا اینجاست که شما با چیزی مخالف باشید و هم زمان آن را انجام دهید.واقعا بازیسنتر جای خوبی برای سرگرم شدن است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or