Xbox & PS 4 life
کاربر سایت
راست میگی ها الان میذارم اسوپل100٪ مشکل از توئه که هنوز نمیدونی از اسپویلر استفاده کنی
راست میگی ها الان میذارم اسوپل100٪ مشکل از توئه که هنوز نمیدونی از اسپویلر استفاده کنی
خب راست گفته دیگه. حالا نمیدونم چرا رینولدز رو مثال زده. اما من این فیلم های ریندولز رو همون تایم که اومد دیدم و الان اصلا هیچی ازشون یادم نیستTarantino یک مصاحبه جالبی کرده
گفته Motion Picture اصلا امروز چه معنایی داره؟
فیلم های نتفلیکس Ryan Reynolds هم سیبل کرده اون وسط گفته واسه فلان فیلم 50 میلیون گرفت واسه فلان فیلم دیگه هم 50 میلیون گرفته و ...
می گه من اصلا این فیلم ها رو نه دیدم نه می دونم چی هستند. شما دیدید؟
گفته من با مدیر برنامه های Reynolds حرف نزدم اما مدیر برنامه هاش اینجوریه که قیمت این بابا 50 میلیون اه.
ابراز خوشحالی کرده برای Reynolds که انقدر در میاره اما گفته که این فیلم ها در تاریخ جایی ندارن و انگار اصلا وجود نداشتن.
آت و آشغال های ایرانی جز تلگرام جای دیگه ایی ندیدم بشه پایرت کرد![]()
خوب اگه اینه که فیلیمو یا نماوا پخش میکنن اکثر کارا رو روی اسمارت تی وی هم میاد بالاپایرت هم نشد نشد
از این سایتا که اکانت میفروشن هم اوکیه.
برا خانواده میخوام، فک کنم اپشن تلگرام خیلی جواب نده برا خانواده ایرانی![]()
دیزنی در آغاز مسیر کاهش هزینه های خود فردا ۳۰ عنوان از سریال ها، فیلم ها و مستند های ساخته شده خود را از روی دیزنی پلاس حذف خواهد کرد.زباله ای به نام پری دریایی در سال 2023
ملت اکثرا صفر دادن بهش
آیا کمپانی سازنده به فیدبک توجه خواهد کرد ؟View attachment 294768
در سایت IMDB از 11 هزار نفر امتیاز 7زباله ای به نام پری دریایی در سال 2023
ملت اکثرا صفر دادن بهش
آیا کمپانی سازنده به فیدبک توجه خواهد کرد ؟
John Wick تو قسمت 5Lions Gate تایید کرد که جان ویک ۵ در مراحل اولیه توسعه هست!
امکان نداره بتونن حرکات سریع جان ویک رو با موشن کپچر دربیارنJohn Wick تو قسمت 5
مدیر ارشد Lionsgate دوباره به بازی John Wick اشاره کرد و گفت ساخت بازیش هم اخیرا شروع شده.
Lions Gate تایید کرد که جان ویک ۵ در مراحل اولیه توسعه هست!
داستان Super Mario Bros رو صغرا 5 ساله از بندر لنگه نوشته بودچی بود این . هر چقدر از نظر بصری عالی بود داستان به شدت سطحی بود. درسته مخاطب کودک هست ولی قرار نمیشه که دیگه اینقدر به خودشون زحمت ندن یک داستان قوی تر بنویسن.
به دلیل نفرت پراکنی و نژاد پرستی نمرات مشکوک (1) را حساب نکرده.همون حرکت سریال ارباب حلقه ها رو زدن.در سایت IMDB از 11 هزار نفر امتیاز 7
بعد از این 11 هزار حدود 60 درصد امتیاز 5 و کمتر دادن ولی امتیاز کلی روی 7 مونده![]()