Movie Center

هنوز متعجب هستم که چگونه این فیلم NC-17 گرفته است؟ فقط بخاطر یک سکانس؟! نمونه‌های بدتری از تعرض و ظلم به زنان را در سریال‌های 13 Reasons Why و Game of Thrones می‌بینیم. من می‌توانم بگویم که NC-17 تنها یک جنبه تبلیغاتی برای قشر جوگیر سینما بوده است.
بعید میدونم درجه بندی های سنی اصلا سابجکتیو باشن. حتما یه سری قانون خیلی مشخص داره که مثلا اگه تصویر از آلت باشه حالا چه نیم ثانیه چه یک دقیقه، فیلم درجه آخر رو میگیره.
و این قضیه اتفاقا بیشتر ضد تبلیغ هست چون خیلی از نسل های قدیمی تر علاقه ای ندارن فیلم این رده ببینند.

1664987603137.png

حوصله ندارم در موردش یادداشت بنویسم ولی دو چیز را متوجه شدم؛ این که زک افرون بازیگر بدی است؛ حتی چند سطح از پژمان جمشیدی هم پایین تر است.
فارلی نشان داد که «گرین بوک» یک تصادف بوده است؛ اسکار را برد و نوش جانش؛ دستت در این فیلم رو شده است؛ مضامین پیش پا افتاده تو به درد سطح دانشِ دانش آموزان و نوجوانان می‌خورد که بدانند جنگ ویتنام بد بوده است.

پ.ن: تا الان تمامی فیلم‌ها مورد انتظار به نوعی خراب کردند؛ امیدوارم طوری پیش نرود که فستیوال‌های هالیوودی از روی ناچاری Decision To Leave را برای تمامی بخش‌ها انتخاب کنند.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من طرفدار لیام نیسون هستم
فیلم مموری 2022 رو دانلود کردم منتها احساس میکنم یا توش نیست یا خیلی کم بازی کرده
اگه از دوستان کسی این فیلم رو دیده ممنون میشم بگه ارزش داره برا فن لیام یا نه ؟
سپاس

دوستان سلام
من طرفدار لیام نیسون هستم
فیلم مموری 2022 رو دانلود کردم منتها احساس میکنم یا توش نیست یا خیلی کم بازی کرده
اگه از دوستان کسی این فیلم رو دیده ممنون میشم بگه ارزش داره برا فن لیام یا نه ؟
سپاس
خوبه

آقا دمت گرم عجب فیلمی بود یعنی این مدت هرچی LGBهالیوود شت دیده بودم رو شست برد
برعکس من اصلن نتونستم باهاش ارتباط بگیرم.
این فیلم رو دیدم و متاسفانه همچنان مشکل شباهت چهره و اسامی شون برام پابرجا بود، مخصوصا این فیلم که تمرکز بیشتری میخواست تا بفهمم کی چکاره بود و چکار کرد...

برعکس من اصلن نتونستم باهاش ارتباط بگیرم.
این فیلم رو دیدم و متاسفانه همچنان مشکل شباهت چهره و اسامی شون برام پابرجا بود، مخصوصا این فیلم که تمرکز بیشتری میخواست تا بفهمم کی چکاره بود و چکار کرد...
یکم نگاه کنی عادت میکنی. من اصلا مشکل شباهت چهره اینا ندارم ازبس دیدم. اسامی هم یادم میمونه
یاد یکی از بچه ها افتادم تازه از دوبله به زیرنویس اومده بود. بعد خط به خط فیلم رو pause میکرد و زیرنویس میخوند :D

معلومه هنوز حرفه ایی سینمای برادران چشم بادومی رو دنبال نمیکنی که این مشکل رو داری:D و گرنه بعد یک مدت اگه یه ژاپنی کره ایی چینی رو بزارن تو یه اتاق از رو چهره تشخیص میدی کی کجاییه
دقیقا. اصلا از حرفاشونم مشخصه
کلماتشون کاملا فرق داره.

• Like
Reactions: Taha75 and pslover

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or