Movie Center

اولین تصویر Evil Dead Rise

evil-dead-rise.jpg

خدا بخیر کنه :)

اولین تصویر Evil Dead Rise

evil-dead-rise.jpg

خدا بخیر کنه :)
واقعا به این نتیجه پی بردم ساخت فیلم ترسناک هنر خاص خودشو داره. کلی فیلم وجود داره که زور زدن ترسناک کنن حتی از کمدی ها هم کمدی تر از آب درومدن:دی امیدوارم این واقعا ترسناک باشه

به نظرم سینما دیگه چیزی بیشتر از این برای عرضه تو ژانر وحشت نداره به قولی همه حقه هاش رو به کار برده و نهایت توان و پتانسیل پرده نقره ای همینه که میبینید. البته که هر از چند گاهی فیلم های خوبی در این ژانر عرضه میشن مثل Lighthouse یا hereditary اما همون ها هم شاید بشه گفت زیاد ترسناک نیستن و بیشتر جنبه روانی دارن . به علاوه اکثر سوژه هایی که سینما روش دست میذاره قبلا امتحان شده یا ریمیک و ادامه نسخه های موفق سابق هست.
آینده ژانر وحشت توی دنیای بازی رقم میخوره و پتانسیل دنیای بازی های کامپیوتری خیلی فراتر از سینماست.

دوستان در بین فیلم های جنگی گویا یه فیلمی هست کلا بدون کات ساخته شده و دوربین انگاری همش دنبال کاراکتر هست.
اصن همچین چیزی هست؟ یا به من اشتباه گفتن؟ اگر هست اسم چیه؟

• Like
Reactions: TheGodfather
دوستان در بین فیلم های جنگی گویا یه فیلمی هست کلا بدون کات ساخته شده و دوربین انگاری همش دنبال کاراکتر هست.
شاید فیلم 1917 رو گفتن بهت. به نظر میاد یه شات باشه کل فیلم ولی واقعا اینطور فیلمبرداری نشده (تدوینش اینطوریه یعنی، نه اصل فیلمبرداری)

استاد فکر کنم یه فیلم زاپنی بودش که بدون کات ساخته شده در مورد یه سامورایی بود
شایدم دارم اشتباه میکنم

• Like
Reactions: *Black Roze*
دوستان عزیز دقیقا کجای فیلم smile نشانگر اینده درخشانه یا اینکه بهترین باشه؟ این فیلم مفلوک یک تکرار همیشگی در این زمینه است یک دختر یبوست با بکگران مشکلات خانوادگی و روانی سه 4 تا جامپ اسکر فوق بیمزه داستان گنگ و نامفهوم بازیگران شیتی و نازیبا! یعنی این فیلم حتی لایق نمره یک هم نیست نه چرخش داستانی نه نوآوری این فیلم رسما تعطیله طوری که بدترین نسخه های کانجورینگ از این فیلم حقیر فرسنگ ها بهتر هستند چون حداقل لحظاتی شما را میترسانند ... عزیزان اینقدر دیس اینفورمیشن سر جدتون ندید به ملت:D
ایده Smile کاملا جدید نیست، و میشه گفت منبع الهامش فیلم It follows 2014 هست از منظر انتقال اتفاقات به قربانی بعدی، از دید خودکشی هم یکی از دوستان اشاره کرد شبیه ورژن آمریکایی حلقه.
از اونجایی که It follows که هم از دید منتقدین و هم از دید بچه های اینجا فیلم خیلی خوبیه، احتمالا برداشت غلط کردی از پست ما که Smile فیلم خیلی خفنی هست و یه انقلاب در ژانر وحشت و فلان. کسی همچین ادعایی نکرد.
این حرف رو بارها گفتم، به عنوان کسی که این ژانر سبک مورد علاقش هست چه در سینما چه در ویدیو گیم، نه Conjuring و نه Smile هیچ کدوم ترسناک نیستن. Smile یک فیلم خوش ساخت که از المان های این سبک به خوبی استفاده کرده، چیزی که در این دو سه سال گذشته مثلش ندیدیم
اگه داستان گنگ بود اون قسمت مصاحبه با زندانی زو دوباره ببین. "بازیگران شیتی و نازیبا" هم نمیدونم چه ربطی به خوب بودن فیلم داره.

• Like
Reactions: Destro
Smile چرا اینطوری بود
یه ایده خیلی عالی که مخاطبو تا اخر همراه نگه میداره
ولی بازی ضعیف تقریبا همه بازیگرا،بی منطق بودن فیلمنامه و دیالوگ های عجیب غریب کیفیت رو خیلی پایین اورد.
در کل فیلم خوب و قابل دیدنیه
مشکل اینه که حرص میخورم چرا وقتی میشد یه چیز خیلی بهترا با این ایده ساخت، نساختنش:D

• Like
Reactions: Los Galacticos
1668234748519.png 1668234698922.png 1668234626607.png

فیلم‌های «لبخند»، «مرهم» و «مرکز مرگ»، از نظر ایده و روایت شباهت نزدیکی به یکدیگر دارند. فیلم Cure کوروساوا به نوعی مبدا تحول زیرژانر J-Horror است؛ ترسی مجهول که ریشه روانی دارد و به نوعی همان ایده «انتقال‌دهنده نیروی اهریمنی/ ویروس به شخصیت‌ها» است. Cure فیلمی است که مخاطب در ابتدا باید تحت تاثیر اتمسفر داستان قرار گیرد. اتمسفر و روایت با یکدیگر پیوند زده می‌شوند. هرگز هم مخاطب نباید در پایان به دنبال جواب بگردد. همین مسئله «مجهولیت(!) در دو فیلم Dead Center و Smile رخنه پیدا می‌کند. Dead Center و Smile به مانند دو سیب از وسط نصف شده هستند؛ هر دو جرقه داستانی‌شان را در تیمارستان آغاز می‌کنند و هر دو پروتاگونیست روان‌پزشک هستند. «لبخند» خیلی بهتر از پتانسیل خود نسبت به «مرکز مرگ» استفاده می‌کند؛ میزان «مجهولیت» تا حدودی کمتر از «مرکز مرگ» است و پایانی بهتری ارائه می‌دهد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or