homayoon k2
کاربر سایت
اولین تصویر Evil Dead Rise
خدا بخیر کنه
خدا بخیر کنه
واقعا به این نتیجه پی بردم ساخت فیلم ترسناک هنر خاص خودشو داره. کلی فیلم وجود داره که زور زدن ترسناک کنن حتی از کمدی ها هم کمدی تر از آب درومدن امیدوارم این واقعا ترسناک باشهاولین تصویر Evil Dead Rise
خدا بخیر کنه
شاید فیلم 1917 رو گفتن بهت. به نظر میاد یه شات باشه کل فیلم ولی واقعا اینطور فیلمبرداری نشده (تدوینش اینطوریه یعنی، نه اصل فیلمبرداری)دوستان در بین فیلم های جنگی گویا یه فیلمی هست کلا بدون کات ساخته شده و دوربین انگاری همش دنبال کاراکتر هست.
اصن همچین چیزی هست؟ یا به من اشتباه گفتن؟ اگر هست اسم چیه؟
استاد فکر کنم یه فیلم زاپنی بودش که بدون کات ساخته شده در مورد یه سامورایی بوددوستان در بین فیلم های جنگی گویا یه فیلمی هست کلا بدون کات ساخته شده و دوربین انگاری همش دنبال کاراکتر هست.
اصن همچین چیزی هست؟ یا به من اشتباه گفتن؟ اگر هست اسم چیه؟
ایده Smile کاملا جدید نیست، و میشه گفت منبع الهامش فیلم It follows 2014 هست از منظر انتقال اتفاقات به قربانی بعدی، از دید خودکشی هم یکی از دوستان اشاره کرد شبیه ورژن آمریکایی حلقه.دوستان عزیز دقیقا کجای فیلم smile نشانگر اینده درخشانه یا اینکه بهترین باشه؟ این فیلم مفلوک یک تکرار همیشگی در این زمینه است یک دختر یبوست با بکگران مشکلات خانوادگی و روانی سه 4 تا جامپ اسکر فوق بیمزه داستان گنگ و نامفهوم بازیگران شیتی و نازیبا! یعنی این فیلم حتی لایق نمره یک هم نیست نه چرخش داستانی نه نوآوری این فیلم رسما تعطیله طوری که بدترین نسخه های کانجورینگ از این فیلم حقیر فرسنگ ها بهتر هستند چون حداقل لحظاتی شما را میترسانند ... عزیزان اینقدر دیس اینفورمیشن سر جدتون ندید به ملت