Movie Center

دوستانی که دوست دارن ذهنشون یکم قلقلک داده بشه پیشنهاد میکنم فیلم Triangle محصول 2009 رو ببینن...
من اینو خیلی وقت پیش دیدم، این اواخر دانلودش کردم واسه داداشام...خودم که نشستم باهاشون دیدم، کلیت ماجرا رو که قبلا دیده بودم و فهمیده بودم ولی وقتی دقیق که رو جزئیات متمرکز میشم یکم سردرد میشم :D
اگه دیدینش سایت زیر یه اینفوگراف گذاشته از فیلم که حاوی اسپویله :
Triangle (2009) explanation.

آخرین ویرایش:
دوستانی که دوست دارن ذهنشون یکم قلقلک داده بشه پیشنهاد میکنم فیلم Triangle محصول 2009 رو ببینن...
من اینو خیلی وقت پیش دیدم، این اواخر دانلودش کردم واسه داداشام...خودم که نشستم باهاشون دیدم، کلیت ماجرا رو که قبلا دیده بودم و فهمیده بودم ولی وقتی دقیق که رو جزئیات متمرکز میشم یکم سردرد میشم :D
من اینو سه چهار سال پیش دیدم اصلا اخرش متوجه نشدم چی به چیه

جسی بعد از همه جریانا تو کشتی و بعد اینکه میفته تو آب میره خونشون و نسخه بعدیش که تو خونشونه رو تو سرش میزنه و داخل کیسه میزاره و میندازه تو صندوق عقب...وقتی ماشین تصادف میکنه خودش و پسرش میمیرن ولی اون نسخه از جسی که تو صندوق عقبه میفته بیرون و چون به سرش ضربه خورده بوده فراموشی داره و همونجوری مبهوت به اون تصادفه نگاه میکنه...بعدش که راننده تاکسی میاد و میبرتش به اسکله و دوباره چرخه شروع میشه...

فقط نکته کلیدی اینکه که وسط فیلم در یک زمان سه نسخه از جسی داریم :
1.جسی که تو قایق اون پایینه
2.جسی که از رو عرشه کشتی به اون قایق نگاه میکنه
3.جسی که بالا سر سالی که داشت جون میداد حاضره

اینها چیزایی بودن که فهمیدم

• Like
Reactions: hitman68
جسی بعد از همه جریانا تو کشتی و بعد اینکه میفته تو آب میره خونشون و نسخه بعدیش که تو خونشونه رو تو سرش میزنه و داخل کیسه میزاره و میندازه تو صندوق عقب...وقتی ماشین تصادف میکنه خودش و پسرش میمیرن ولی اون نسخه از جسی که تو صندوق عقبه میفته بیرون و چون به سرش ضربه خورده بوده فراموشی داره و همونجوری مبهوت به اون تصادفه نگاه میکنه...بعدش که راننده تاکسی میاد و میبرتش به اسکله و دوباره چرخه شروع میشه...

خدایش خیلی پیچیده شد :D .
بهتره یه بار دیگ فیلم ببینم بعد یکی دوتا نقد بخونم ولی جالبه با اینکه آخرش گیج شدم ولی فیلمش برام خسته کننده نبود

• Like
Reactions: mahdi-xbox
خدایش خیلی پیچیده شد :D .
بهتره یه بار دیگ فیلم ببینم بعد یکی دوتا نقد بخونم ولی جالبه با اینکه آخرش گیج شدم ولی فیلمش برام خسته کننده نبود

اولین چیزی که در این فیلم باید بهش دقت کنید؛ عنوان آن است؛ «مثلث» نگاه سمبولیک و سورئالی به جریان مجهول «مثلث برمودا» و ارتباط با آن «برزخ» دارد؛ جسی در این جریان گرفتار یک حلقه زمانی (time Loop) می‌شود؛ در اصل، «حلقه زمانی» عذاب الهی است که جسی با آن کلنجار می‌رود و در پایان می‌پذیرد که چاره‌ای جز کنار آمدن با آن ندارد!

فیلم The Banshees of Inisherin از مارتین مکدونا (سازنده In Bruges و Three Billboards Outside Ebbing, Missouri و Seven Psychopaths) هم نقد هاش اومده گویا چیز خوبی شده اینم.
این سکانس از فیلم Seven Psychopaths با بازی کریستوفر واکن برای من خیلی جذابه اگر ندیدید ببینید (اسپویل خاصی نداره)
اینم تریلر فیلم جدید:

اگه فیلمی تو مایه‌های Triangle می‌خواهید، فیلم Time Crimes 2007 محصول کشور اسپانیا رو بهتون پیشنهاد می‌دهم.

اگه فیلمی تو مایه‌های Triangle می‌خواهید، فیلم Time Crimes 2007 محصول کشور اسپانیا رو بهتون پیشنهاد می‌دهم.
اتفاقا توی پستی که ریپلای کردم چند عنوان مایندف.اک مدنظرم بود که یکیش همین Timecrimes بود.
این فیلم رو توی یه دوره ای دیدم که بشدت دنبال فیلمهای سفر درزمان بودم و الحق دوران طلایی بود در طول این یک دهه فیلم و سریال دیدنم ...
Timecrime برای من اولش خیلی خوب شروع شد و تمام چیزهایی که از یک فیلم میخواستم رو دارا بود ولی در ادامه اینقدر پیچیده شد که از یکجایی دیگه تمرکزم رو از دست دادم و دیگه نفهمیدم کی کیه و چی به چیه!

• Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 779

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or