Origami 2008
عضو تحریریه
من اینو سه چهار سال پیش دیدم اصلا اخرش متوجه نشدم چی به چیهدوستانی که دوست دارن ذهنشون یکم قلقلک داده بشه پیشنهاد میکنم فیلم Triangle محصول 2009 رو ببینن...
من اینو خیلی وقت پیش دیدم، این اواخر دانلودش کردم واسه داداشام...خودم که نشستم باهاشون دیدم، کلیت ماجرا رو که قبلا دیده بودم و فهمیده بودم ولی وقتی دقیق که رو جزئیات متمرکز میشم یکم سردرد میشم
اگه دیدینش سایت زیر یه اینفوگراف گذاشته از فیلم که حاوی اسپویله :
Triangle (2009) explanation.
من اینو سه چهار سال پیش دیدم اصلا اخرش متوجه نشدم چی به چیه
خدایش خیلی پیچیده شد .جسی بعد از همه جریانا تو کشتی و بعد اینکه میفته تو آب میره خونشون و نسخه بعدیش که تو خونشونه رو تو سرش میزنه و داخل کیسه میزاره و میندازه تو صندوق عقب...وقتی ماشین تصادف میکنه خودش و پسرش میمیرن ولی اون نسخه از جسی که تو صندوق عقبه میفته بیرون و چون به سرش ضربه خورده بوده فراموشی داره و همونجوری مبهوت به اون تصادفه نگاه میکنه...بعدش که راننده تاکسی میاد و میبرتش به اسکله و دوباره چرخه شروع میشه...
فقط نکته کلیدی اینکه که وسط فیلم در یک زمان سه نسخه از جسی داریم :
1.جسی که تو قایق اون پایینه
2.جسی که از رو عرشه کشتی به اون قایق نگاه میکنه
3.جسی که بالا سر سالی که داشت جون میداد حاضره
اینها چیزایی بودن که فهمیدم
خدایش خیلی پیچیده شد .
بهتره یه بار دیگ فیلم ببینم بعد یکی دوتا نقد بخونم ولی جالبه با اینکه آخرش گیج شدم ولی فیلمش برام خسته کننده نبود
جسی بعد از همه جریانا تو کشتی و بعد اینکه میفته تو آب میره خونشون و نسخه بعدیش که تو خونشونه رو تو سرش میزنه و داخل کیسه میزاره و میندازه تو صندوق عقب...وقتی ماشین تصادف میکنه خودش و پسرش میمیرن ولی اون نسخه از جسی که تو صندوق عقبه میفته بیرون و چون به سرش ضربه خورده بوده فراموشی داره و همونجوری مبهوت به اون تصادفه نگاه میکنه...بعدش که راننده تاکسی میاد و میبرتش به اسکله و دوباره چرخه شروع میشه...
فقط نکته کلیدی اینکه که وسط فیلم در یک زمان سه نسخه از جسی داریم :
1.جسی که تو قایق اون پایینه
2.جسی که از رو عرشه کشتی به اون قایق نگاه میکنه
3.جسی که بالا سر سالی که داشت جون میداد حاضره
اینها چیزایی بودن که فهمیدم
فقط مونده ترمیناتور که مورد عنایت فمنیست ها قرار بگیره
اونم اگر اشتباه نکنم نسخه اخرش مورد عنایت قرار گرفته بود کلا دیگه تپه ای باقی نگذاشتنفقط مونده ترمیناتور که مورد عنایت فمنیست ها قرار بگیره
نه هنوز T-800 تغییر جنسیت ندادهاونم اگر اشتباه نکنم نسخه اخرش مورد عنایت قرار گرفته بود کلا دیگه تپه ای باقی نگذاشتن
دوستانی که دوست دارن ذهنشون یکم قلقلک داده بشه پیشنهاد میکنم فیلم Triangle محصول 2009 رو ببینن...
من اینو خیلی وقت پیش دیدم، این اواخر دانلودش کردم واسه داداشام...خودم که نشستم باهاشون دیدم، کلیت ماجرا رو که قبلا دیده بودم و فهمیده بودم ولی وقتی دقیق که رو جزئیات متمرکز میشم یکم سردرد میشم
اگه دیدینش سایت زیر یه اینفوگراف گذاشته از فیلم که حاوی اسپویله :
من اینو سه چهار سال پیش دیدم اصلا اخرش متوجه نشدم چی به چیه
Triangle (2009) explanation.
اتفاقا توی پستی که ریپلای کردم چند عنوان مایندف.اک مدنظرم بود که یکیش همین Timecrimes بود.اگه فیلمی تو مایههای Triangle میخواهید، فیلم Time Crimes 2007 محصول کشور اسپانیا رو بهتون پیشنهاد میدهم.