دقیقا این فیلم و فیلم های بازاری و ابر قهرمانی چیزی جز اتلاف وقت و حجم ندارند . جالبه برای امثال این فیلم ها 50 لینک با کیفیت و انکودر های مختلف وجود داره اما از بعضی اثار برجسته کارگردان های مولف مثل یانچو و گدار و نوئه .... حتی 1 لینک ساده هم بعضی اوقات پیدا نمیشه !
دقیقا این فیلم و فیلم های بازاری و ابر قهرمانی چیزی جز اتلاف وقت و حجم ندارند . جالبه برای امثال این فیلم ها 50 لینک با کیفیت و انکودر های مختلف وجود داره اما از بعضی اثار برجسته کارگردان های مولف مثل یانچو و گدار و نوئه .... حتی 1 لینک ساده هم بعضی اوقات پیدا نمیشه !
خب، بالاخره به راند ۱۰م رسیدم و همانند راند های قبلی، نتایج نظرسنجی راند ۹ رو ببنید:
دوستان بعد از اتمام راند ۱۰م و طبق صحبت های که با خودتون کرده بودم، قراره یه نظرسنجی ۱۰ گزینه ای بسازم و شما به مدت ۶ روز وقت دارید که فیلم مورد علاقه تون رای بدید و اون فیلم میشه فاتح این نظرسنجی و ترسناک ترین فیلم تایپک مووی سنتر!
من سه فیلم Star Trek رو که از 2009 ساخته شدن رو دیدم. اینها کامل داستان رو گفتن یا باید قبلی ها هم ببینم. چون من حس میکنم داستان اصلا اونقدرها بهش پرداخته نشد. حقیقتا در مقابل استاروارز حرفی نداره واسه گفتن هیچجوره
به به نظرسنجی جدید،
بین hereditary و the wailing انتخاب نسبتا سخت بود، هر دو فیلم های خوبین و از هر دوتاشون خیلی لذت بردیم
ولی اخر به hereditary رای دادم، و دوباره بخاطر اون حس استرس و نامطمئن بودن از اتفاقاتی که میوفته.
پایانش هم یجورایی یاد اور the witch بود برای من و اون فیلم رو خیلی دوست دارم