Movie Center

تیزر فیلم The Tragedy of Macbeth 2021 با بازی دنزل واشنگتن و فرانسیس مک‌دورمند به کارگردانی جوئل کوئن

View attachment 225757
اوه اوه اوه
باز A24 و این بار داشمون جوئل کوئن:D
به حق حضرت جیزز؛ ایشالا کار خوبی از آب در بیاد:D

فقط مکبث اسکاتلندی بود احتمالا اقتباس شلی باشه که دنزل واشنگتن رو گذاشتن
احتمالا که نه قطعا!
بهترین اقتباس دقیق هم مکبث پولانسکی هست برا کسایی که میخوان پیش زمینه ای داشته باشن قبلش اونو ببینن .

خوبی این تاپیک این بود که فهمیدیم ترس یه مقوله کاملا سابجکتیوه و از فردی به فرد دیگه فرق میکنه. بعضیا هم هستن که کلا از چیزی ترس ندارن. :|:D

ولی اینکه بعضیاتون گفتید the exorcist واسته تون خنده دار بوده دیگه تهش بود! :D انتظار این یکی رو نداشتم دیگه. :D
از نظر ایجاد حس ترس واقعا فیلم هنوزم فوق العاده است هرچند خب برای هرکس میزان ترسیدنش فرق داره . ولی از نظر داستانی واقعا فیلم پر از مشکلاته . یعنی خب شاید نباید این طوری باشه ولی منطقی بودن داستان و چرایی اتفاق های یک فیلم برای من خیلی مهمه . و از این نظر این فیلم به نظرم اون قدر که ازش به عنوان یک شاهکار این سبک که قدیمی نمیشه نام میبرن نیست . مثلا در مقایسه با همتای قدیمی اش طالع نحس که هرچقدر شاید امروزه در ترساندن مخاطب موفق نباشه ولی با یک داستان چفت و بست دار طرفیم که از این نظر بیننده رو باخودش درگیر می کنه . حالا ممکنه یکی خیلی نترس باشه و بعد ترسناکی فیلم براش هیچ حسی ایجاد نکنه و اون مشکلات روایی باعث شده فیلم دلش رو بزنه و حتی باعث شه به خنده بیفته

ترسناك ترين چيز تو سينما جيمز باند سياه پوست زن هستش ، البته بهتره صداش كنيم جيمز باندة
نظر دنیل کریگ در این مورد:
مسئله ساده است، باید نقش‌های بهتری برای زنان و بازیگران رنگین پوست به وجود بیاید. اما چرا باید یک زن نقش جیمز باند را بازی کند وقتی در اصل باید نقشی به خوبی جیمز باند اما برای زنان وجود داشته باشد؟

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه قرار بود هفته آینده یعنی جمعه، نسخه سک/سی یا همان وب دی ال Free Guy رو بزنیم به بدن، اما خوشبختانه دقایقی پیش نسخه بلوری فیلم یا همان اولترا سک/سی بدست برادران پایگاه مقاومت از حفظ آثار پایرت بازا لیک شد! :D

هیچوقت به تاریخ رسمی عرضه نسخه دیجیتالی و یا بلوری یه فیلم اکتفا نکنید و مانند Free Guy، ممکنه بسیار زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید فیلم بدستتون میرسه.

با وجود اینکه قرار بود هفته آینده یعنی جمعه، نسخه سک/سی یا همان وب دی ال Free Guy رو بزنیم به بدن، اما خوشبختانه دقایقی پیش نسخه بلوری فیلم یا همان اولترا سک/سی بدست برادران پایگاه مقاومت از حفظ آثار پایرت بازا لیک شد! :D

هیچوقت به تاریخ رسمی عرضه نسخه دیجیتالی و یا بلوری یه فیلم اکتفا نکنید و مانند Free Guy، ممکنه بسیار زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید فیلم بدستتون میرسه.

خوش خبر باشی خانوم ولنتاین :))

اما لینک برسون که فردا صبح نت نامحدود تموم میشه =(

آب دستتونه بذارید رو زمین و فری گای رو ببنید!:D

اگر میخواید شام بخورید (البته فکر کنم یکم زوده! :D)، بندازینش برا ۲ ساعت بعد و فری گای رو ببنید!:D

اگر میخواید برید نون بگیرید، بدید یکی دیگه و فری گای رو ببنید!:D

به شدت با فیلم حال کردم؛ رایان رینولدز بعد از سالها یه فیلم خوب بازی کرد!

البته تایکا وایتیتی محشر بود!

این فیلم برا گیمرا مخصوصا طرفداران بازی های آنلاین فوق العاده است!

نکته جالب اینه که شاون لوی کارگردان فیلم، بخاطر این فیلم بیخیال کارگردانی آنچارتد شده بود!

اگر میخواید شام بخورید (البته فکر کنم یکم زوده! :D)، بندازینش برا ۲ ساعت بعد و فری گای رو ببنید!:D
این قسمتش گمون کنم "تیکه" به من انداختی:D که دیشب زود 8 شب شام خوردم و خوابیدم و 12 و نیم شب بیدار شدم و دیدم به قول گزارشگر پیمان یوسفی "بله"، کیفیت بلوری فیلم Free Guy تو غافل گیر کننده ترین زمان ممکن اومده. :D وقت نشناسی رو از فیلم Free Guy یاد گرفتم=))
برای بقیه کاربران فرقی نمیکنه ولی برای خودت بنظرم در دانلودش عجله کردی. :D
من میخوام ریلیز شونزده گیگی iFT رو بگیرم که امشب توی ptp تونست بقیه ریلیزها یعنی VETO و LoRD رو حذف کنه و freeleech بشه. (توی IPT هم آپلود شده)👍

آقایون چجوری شماها 1080 میبینین ؟
من تا 4کی نباشه نمیتونم ببینم
من از این فیلم‌های ۵ تا توی یه CD که فکر کنم به صورت 240p و Very Lossy Compression انکود شدن دیدم و زیاد دردم نیومده.

IMG_20210925_071013_001.jpg

‘Super Mario Bros.’ Animated Film to Star Chris Pratt, Anya Taylor-Joy

لیست رسمی صداپیشگان انیمیشن سینمایی Super Mario Bros با نام Mario اعلام شد!

در این انیمیشن کریس پرت در نقش ماریو، آنیا تیلور-جوی در نقش پرنسس پیچ، چارلی دی در نقش لوییجی، جک بلک در نقش باوزر و سث روگن در نقش دانکی کانگ حضور خواهند داشت.

اکران: در تاریخ 21 December سال 2022 برابر با ٣٠ آذر ١۴٠١

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or