Movie Center

بیخیال، Witch واقعا ترسناک نبود. اصلا هیچ صحنه ترسناکی نداشت این فیلم. اصلا نمیخواست و قرار نبود ترسناک باشه:|:D فقط یه حس مرموز بودن اونم بعضی جاها به آدم دست میداد. در عوض Conjuring واقعا ترسناک و خیلی تر و تمیز کارگردانی شده بود. حرکات دوربین و جای‌گذاری اون عالی بودن. سکانس ها هم به همین منوال فوق العاده بودن و حس ترس و اضطراب بعضی جاها به بالاترین حد ممکن میرسید.

حتی Don't Breath فیلم ترسناک تری تا Witch بود:D

Cabin In The Woods رو ندیدم هنوز.

It هم شوخیه دیگه؟:D

البته جامپ اسکری که دوستان انقدر جبهه گرفتین علیهش از قدیم الایام جزوی از فیلم ترسناک بوده و هست. به نظرم فیلم ترسناک خوب در کنار فضاسازی خفن مثل witch از جامپ اسکر هم به اندازه استفاده میکنه. مثل سلطان ون با The conjuring :x

کسی هست مثل من اولین بارش باشه که بالاخره یکی از گزینه هارو دیده :D
کانجورینگ رو به اصرار دوست واشنا دیدم یک و دو. اولین و آخرین فیلم این ژانر بود که یادمه دیدم :))

پ.ن: البته تو رزومم شاینینگ هم دارم و با اینکه تنها ساعت 3 نصف شب تو خونه دیدم...ولی ترسناک نبود، نمیدونم چطوری تو لیست فیلم های ترسناک اصلا قرار میگیره :D

آخرین ویرایش:
اون چهار نفر (که یکیش منم) به فیلم It 2017 رای دادند از coulrophobia رنج می برند! :D
حاجی بقیه رو یدونم اما من به جز it هیچکدوم رو ندیدم
نمیدونم چرا اما هر بار که یه فیلم ترسناک میاد عده ای از دوستان ازش بد میگن و منم سراغشون نمیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or