Movie Center

The Guilty بهترین فیلم فاکوآ پس از Training Day و بهترین بازی جیک جینلهال از زمان فیلم NightCrawler است.

پ.ن: همچنان دارم کف و خون بالا میارم که چه طور پیتر جکسون گفته جینلهال بدترین بازیگری است که تو عمرش دیده! :-s x-(

آخرین ویرایش:
نبردی از جنس خون! :D

با اینکه خودم از نتیجه راند ۸ام شکه شدم، اما بالاخره تموم شد و همانند دوره های قبلی و قبل از شروع راند جدید، اول باید کارنامه سیاهتون رو ببینید:D:

۱.jpg

انتظارشو نداشتم Paranormal Activity بیاد بالا!

یکبار دیگه تکرار شه نظرسنجی یا ۴۲ نفر بن شن!:D:p
View attachment E7pffuVXMAIC_MK.mp4

نبردی از جنس خون! :D

با اینکه خودم از نتیجه راند ۸ام شکه شدم، اما بالاخره تموم شد و همانند دوره های قبلی و قبل از شروع راند جدید، اول باید کارنامه سیاهتون رو ببینید:D:

View attachment 225065

انتظارشو نداشتم Paranormal Activity بیاد بالا!

یکبار دیگه تکرار شه نظرسنجی یا ۴۲ نفر بن شن!:D:p
نظرسنجی جدید فقط کانجرینگ 😍:D

Top Movies 2.jpg

سلام

یه فیلم‌ بود که حاوی سه داستان بود اگه اشتباه نکنم، حالت مستند طور، اوّلی در مورد یه دوچرخه سوار بود وسط جنگل که جریانات روحی آخر میگیرنش، دوّمی یه مرد یا زنی بود چشمش رو عمل کرده بود ولی چیزای ترسناک‌ میدید، سوّمی خبرنگارایی بودن که میرن یه معبد بازدید، آخرش طبق این فلسفه های شرقی یه سریاشون عنکوب و رتیل های غول پیکر میشن

هرچی گشتم پیدا نکردم، فک کنم حداقل برای ۸ سال پیش بلکه بیشتر باشه این فیلم

کسی اسمش رو میدونه ممنون میشم بگه.

سلام

یه فیلم‌ بود که حاوی سه داستان بود اگه اشتباه نکنم، حالت مستند طور، اوّلی در مورد یه دوچرخه سوار بود وسط جنگل که جریانات روحی آخر میگیرنش، دوّمی یه مرد یا زنی بود چشمش رو عمل کرده بود ولی چیزای ترسناک‌ میدید، سوّمی خبرنگارایی بودن که میرن یه معبد بازدید، آخرش طبق این فلسفه های شرقی یه سریاشون عنکوب و رتیل های غول پیکر میشن

هرچی گشتم پیدا نکردم، فک کنم حداقل برای ۸ سال پیش بلکه بیشتر باشه این فیلم

کسی اسمش رو میدونه ممنون میشم بگه.

V/H/S/2 :D

اولین تریلر فیلم جدید گیلرمو دل تورو، Nightmare Alley، با بازی willem dafoe, cate blanchett و بردلی کوپر :

چقدر خوبه این ویلم دفو...
+
فیلمی به غیر از the witch برنده بشه، کل نظرسنجی های اینده و همچنین خود تاپیک بایکوت میشه :-"
به شدت منتظر فیلم های بعدی رابرت اگرز هستیم، هم Northman که بزرگترین فیلمش از نظر وسعت و بودجه هست و هم نوسفراتو 8-> 8-> 8->

چند وقت پیش که تریلر northman پشت در های بسته پخش شده بود واکشن ها بهش خیلی مثبت بودن، لعنتی تیم بازیگر هاش هم خیلی خوبه، امدیوارم زودتر تاریخ انتشارش معلوم بشه.

آخرین ویرایش:
توی نظرسنجی قبلی چون فقط Paranormal Activity رو دیده بودم و از طرفی هم مشخص بود که اول میشه، دیگه شرکت نکردم. :دی ولی این یکی رو خوشبختانه به جز یدونه (نفس نکش!) بقیه رو دیدم.
The Cabin in the Woods فیلم باحالی بود که من اولین بار بعد از دیدنش خوب درکش نکردم و یه جورایی احساس می‌کردم بهم توهین شده با این فیلم! :دی یعنی به جای اینکه به چشم یه اثر فان و متفاوت بهش نگاه کنم، زیادی جدی گرفته بودمش و بعدها نظرم خیلی نسبت بهش بهتر شد. ولی در مجموع ترسناک نبود در اون حد.
The Conjuring هم از اون مدل فیلم‌هایی هست که متأسفانه من رو نمی‌ترسونن. فیلم بدی نبود، ولی یه ذره تکراری و کلیشه‌ای.
It رو دوست داشتم، ولی باز زیاد ترسناک نبود! :دی
ولی The Witch نه‌تنها بین همه اینا به نظرم بالاترین کیفیت رو داره، از نظر حس ترس هم برای من بهتر از بقیه بود. البته اینم خیلی فجیع نبود از این نظر، ولی یه حس خاصی داشت که اذیتم می‌کرد (نکته مثبته نه منفی!) و برای همین انتخابش کردم. بعد هم که The Lighthouse رو از رابرت اگرز دیدم و بیشتر از قبل مطمئن شدم که طرف کارش درسته!
نذارین معروفیت The Conjuring گول‌تون بزنه! همچنان وقت هست برای اینکه به The Witch رأی بدین و رستگار بشین! :|

ولی The Witch نه‌تنها بین همه اینا به نظرم بالاترین کیفیت رو داره، از نظر حس ترس هم برای من بهتر از بقیه بود. البته اینم خیلی فجیع نبود از این نظر، ولی یه حس خاصی داشت که اذیتم می‌کرد (نکته مثبته نه منفی!) و برای همین انتخابش کردم. بعد هم که The Lighthouse رو از رابرت اگرز دیدم و بیشتر از قبل مطمئن شدم که طرف کارش درسته!
نذارین معروفیت The Conjuring گول‌تون بزنه! همچنان وقت هست برای اینکه به The Witch رأی بدین و رستگار بشین! :|

این کلمات و تمام نقطه ها رو باید طلا گرفت! :D

بنظر من کربلایی حاج آقا رابرت اگزر یکی از آندرریت ترین کارگردان های ۱۰ سال اخیره!:D

البته آری استر رو هم کارش درسته، اما حاج آقا رابرت اگزر یه چیز دیگه است و قدم اولشو یعنی The Witch رو در بحث کارگردانی بسیار پرقدرت بر داشت!

این the witch رابرت اگرز، با توجه به اینکه اولین فیلم بلندش بود، عالی بود از نظر کیفی و به قول خودمون پولیش شده بودن :-" Lighthouse هم که واقعا فوق العاده بود.
در کل کارگردان جوونی هم هست و میشه گفت الان یجورایی تازه شروع کار حرفه ایش رو داریم میبینیم، کارنامه فیلم هاش توی 10-20 سال اینده واقعا دیدنی میشه.
+
ari aster هم پتانسیل داره کارگردان خفنی بشه :-" :-"
+
یادم رفت توی پست قبلی بگم، با اینکه nightmare alley دل تورو جالب به نظر میاد، ولی من بیشتر منتظر فیلم پینوکیوی ایشون هستم، قشنگ میتونه یه چیز خیلی تاریک و مریض از داستان پینوکیو در بیاره و کلا خاطرات کودکی که از پینوکیو داریم رو بزنه نابود کنه :-" cant wait عاقا :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or