Movie Center

زبان قاصره از زیبایی این دو تا فیلم شاهکار، ویلینگ و هردیتری.
من آخر ویلینگ سرپا وایستاده بودم میگفتم خدایا کی داره راست میگه! بماند که هنوزم کامل مطمئن نیستم.
سر هردیتری هم تپش قلب گرفتم واقعا شوکه شده بودم، چون خیلی واقعی احساسش کردم. حالت چهره الکس ولف تمام حس اون صحنه رو سرت آوار میکنه. همچنین دوشیزه تونی کولت برای Hereditary باید اسکار میگرفت.

یه سوالBabadook اصلا تو نظر سنجی ها بوده یا نه؟؟؟. تو عمرم ترسی بیشتر از Babadook رو تجربه نکردم
Wailing یکی از قوی ترین و ماندگار ترین فیلم هایی بود که دیدم البته نه از نظر ترس از نظر ماجراجویی و پایان فوق العاده اش

• Like
Reactions: TheGodfather
Hereditary خیلی خوب بود ، منتها پایان بندیش خیلی از سطح فیلم پایین تر بود و باعث شد فیلم شاهکار نباشه.
برعکس Wailing آروم آروم به اوج میرسه و پایانش هم عالی بود و خب از سینمای کره هم هست که رو تخم چشم ما جا داره :D

مجبور شدم به The Dark and the Wicked (۲۰۲۰) رای بدم چون هر دو فیلم اول و دوم نظر سنجی رو وسطاش شیفت و دیلت کردم رفت :)
اگر به دارک رای بدید حق بهتون میدم چون فیلم ترسناکی هست ولی اون دو تا فیلم واقعا فیلمهای خیلی خوبی بودن مخصوصا the wailing که اصل داستانش نیمه دوم فیلم هست

اولین تریلر فیلم جدید استاد پی‌تی اندرسون!

اینجا همه قطعا درباره عشق افسانه‌ای تارانتینو و کف پا مطلع هستن قطعا و دیگه تقریبا برای همه مشخصه این قضیه، حالا اندرسون هم مطمئنم عاشق nipple هست :دی با یه ضریب خیلی بالا اکثر کاراکتر‌های مونثش این مشخصه رو تو صحنه‌های فیلم دارن :دی

Hereditary از فرمول تکراری آثاری مثل بچه رزماری استفاده می کنه ولی سعی داره خودشو متفاوت نشون بده برای همین از اواسط فیلم رو به نابودی می ره، The Wailing تا پایان با ظرافت تمام به داستان شاخوبرگ می ده، انقدر با ذهن مخاطب بازی می کنه که در انتها پس از رسیدن به پاسخ ها مخاطب مات و مبهوت تصویر می شه

آخرین ویرایش:
نمیدونم به wailing میشه برچسب ترسناک ترین زد یا نه چون هیچ سررشته ای تو این ژانر ندارم، ولی wailing یکی از عجیب ترین و بهترین تجربه هایی بود که داشتم. فیلمو تو سینما دیدم و تماما بابت بی حوصلگی اصلا رفتم سمتش و فکر نمیکردم جذبم کنه ولی هرچی جلوتر رفت لعنتی بیشتر درون خودش غرقت میکرد و پایانشم که هیچی نگیم :دی

Last edited by a moderator:
این Hereditary برای من بیشتر جنبه کمدی داشت تا ترسناک :D شاید هم بخاطر تعریف و تمجیدهای زیادی بود که ازش شده بود و انتظارم خیلی بالا برده بود، ولی عوضش the wailing برام یکی از بهترین فیلمای دهه قبل بود مخصوصا با او پایانش که نفس بند می اورد. اصلا کره ای باشی کاراگاهی ترسناک با چاشنی ماوراءالطبیعه باشی بارون هم داشته باشی مگه میشه شاهکار نشی! :D

الان که بحثش شد رفتم سرچ زدم، اگر فیلم سوپرنچرال/تریلر تو افسانه های شرقی پسندتونه (مثل wailing) بنظر فیلم The Medium (2021) رو نباید از دست بدین :D

The Medium (2021 film) - Wikipedia

اولا تو اون فضاست، دوما تهیه کننده و نویسندش، همین نویسنده/کارگردان wailing عه. سوما طبق چیزی که خوندم خیلی فیلم قوی هست اینم :D
@Jill-Valntine ابراهیم لینکی از این میتونی تهیه کنی؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or