Movie Center

Hereditary رو من به پیشنهاد این ملعون @Jill-Valntine دیدم. حقیقتا خیلی خسته کننده بود ولی انصافا دو سه تا سکانس فوق ترسناک داشت:

اونجایی که اواخر فیلم توی خونه وایساده و یه دفعه مادره از کنج اتاق و از توی تاریکی بدون هیچ خبری یه دفعه پیداش میشه و میکنه دنبالش. یا اونجا که تند تند سرش رو میکوبه به دریچه ورودی شیروونی:D خیلی ناجور بودن این 2تا:D

سلام
من عادت دارم قبل از تماشای آثار اقتباسی از ادبیات، برم و کتابش رو بخونم.
این فیلم Dune ویلنو رو هم مد نظر داشتم که برم اول رمان رو بخونم که متاسفانه کنکل شد!
کتاب 800 صفحه‌ای، 215 هزار تومن قیمت داره!
برای همین ترک عادت میکنم و اول فیلم ویلنو رو میبینم و بعد پولا رو جمع میکنم برای خرید کتاب شاید تا آخر سال.
از اون جایی که فیلم ویلنو قراره سه گانه باشه و کتاب رو تو، سه تا فیلم پوشش بده؛ سوال برام پیش اومد که اون Dune که دیوید لینچ سال 1984 ساخت، کل کتاب رو پوشش میده؟ یعنی اگه بعد از فیلم ویلنو ببینمش، داستان رو کامل لو میده؟ چون میخوام تا جای ممکن داستان رو از روی کتاب تموم کنم.

سلام
من عادت دارم قبل از تماشای آثار اقتباسی از ادبیات، برم و کتابش رو بخونم.
این فیلم Dune ویلنو رو هم مد نظر داشتم که برم اول رمان رو بخونم که متاسفانه کنکل شد!
کتاب 800 صفحه‌ای، 215 هزار تومن قیمت داره!
برای همین ترک عادت میکنم و اول فیلم ویلنو رو میبینم و بعد پولا رو جمع میکنم برای خرید کتاب شاید تا آخر سال.
از اون جایی که فیلم ویلنو قراره سه گانه باشه و کتاب رو تو، سه تا فیلم پوشش بده؛ سوال برام پیش اومد که اون Dune که دیوید لینچ سال 1984 ساخت، کل کتاب رو پوشش میده؟ یعنی اگه بعد از فیلم ویلنو ببینمش، داستان رو کامل لو میده؟ چون میخوام تا جای ممکن داستان رو از روی کتاب تموم کنم.
فیلم دیوید لینچ کل کتاب رو شامل میشه و اگه ببینی، ادامه ماجرا لو میره. :D
کلاً اون نسخه رو نبینین بهتره! به قدری افتضاحه که حتی به عنوان کمدی هم نمیشه دیدش و اصلاً یه معجون عجیب و چرندی هست که آدم بعدش تا یه مدت از صنعت سینما متنفر میشه! :| من همین الآن که یادش افتادم، نیاز به دستشویی پیدا کردم! :|
به جاش مستند Jodorowsky's Dune به شدت چیز تماشایی و جالبیه و حتماً برین سراغش. البته اون رو هم بعد از خوندن کتاب ببینین که چیزی لو نره. این مستند در مورد نسخه‌ای از Dune هست که خودوروفسکی کبیر قرار بوده بسازه ولی اتفاقات مختلفی می‌افته که به جایی نمی‌رسه. به خاطر خل و چل بودن خودوروفسکی و حال و هوای خاصی که استاد داره، شاید اون نسخه هم در صورت تولید چیز عجیب غریبی می‌شد که طرفدارهای کتاب رو عصبانی می‌کرد، ولی خیلی دوست داشتم ببینم داستانی مثل Dune رو چطوری تبدیل به فیلم می‌کنه.

Apple Original Films has won the Hollywood bidding war for Jon Watts’ thriller starring George Clooney and Brad Pitt

بطور رسمی تایید شده است که فیلم جدید کارگردان ۳ گانه اسپایدرمن، جان واتس، قرار است توسط سرویس استریم اپل پلاس پخش شود؛ جورج کلونی و برد پیت از ستارگان این فیلم دلهره آور خواهند بود.

خیله خب... اینقدر از the wailing تعریف کردید، امشب دانلود میکنم بهش یه فرصت دیگه میدم و تماشاش میکنم...

اگر اون جوری بود که فکر میکردم، میام رای خودمو تغییر میدم، اگر نه که اینجا خون به پا خواهم کرد 😂

خب دیشب دیدمش... حقیقت انتظار فیلم با این سبک از کره ای ها رو نداشتم، انتظارم memory's of murder یا I saw the devil بود
ولی با جن‌گیر مواجه شدم
:)

در کل فیلم جالب بود ولی همچنان رای من همونی که دادم باقی میمونه چون منو یاد the witch مینداخت حسابی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or