Movie Center

من متأسفانه فقط Hereditary و Evil Dead رو توی این لیست دیدم.
Evil Dead که اصلاً برام جالب نبود و کلاً یه حال و هوایی داشت که قابل مقایسه با نسخه اصلی نبود. چیز خیلی ترسناکی هم ازش یادم نمیاد.
Hereditary ولی یکی دو صحنه ترسناک داشت مثل اونجایی که کله‌ی اون دختره منهدم میشه! :| خیلی شوک عجیبی بود لامصب! ولی به طور کلی به نظرم فیلم بیشتر از چیزی که حقش بود هایپ شد و بازی نقش اصلی زن (تونی کولت) هم به طرز فجیعی اغراق‌آمیز بود برای سلیقه من. :دی یعنی اواخر فیلم نمی‌دونستم دارم ژانر وحشت می‌بینم یا کمدی، انقدر که ایشون زیبا بازی می‌کرد! البته گویا نظر اکثریت خلاف این هست و از بازیش خیلی تعریف می‌کردن، ولی برای من که می‌تونست نامزد تمشک طلایی باشه. :دی
کلاً فیلم تا یه جایی خیلی خوب پیش رفت و اتمسفر جالبی هم داشت، ولی اواخرش برای من اصلاً جالب نبود و یکی همین هنرنمایی‌های بازیگر زن و یکی هم صحنه آتیش گرفتن پدر و پرواز مادر باعث شد برام تبدیل به کمدی بشه. ولی باز نیمه اول فیلم و یکی دو صحنه شوکه‌کننده‌ش در کنار شخصیت جالب اون دخترک باعث شد بهش رأی بدم.
این وسط به نظرم Midsommar به شدت فیلم بهتری بود نسبت به Hereditary و منتظرم ببینم اری استر دفعه بعد چه می‌کنه.
----------
باید بشینم The Wailing رو ببینم. :|

تونی کولت خیره کننده بود در هریدتوری - بهترین سکانس ها رو داشت دور میز. هریداتورییکی از هوشمندانه ترین هراس های تاریخ سینما رو داره -.بعضی ها نشوتن کمدی !! یا خنده دار!! چه منتقدان بزرگی ما داریم که دنیای نقد و بررسی رو به زانو درآوردن با این نظرات !

تونی کولت خیره کننده بود در هریدتوری - بهترین سکانس ها رو داشت دور میز. هریداتورییکی از هوشمندانه ترین هراس های تاریخ سینما رو داره -.بعضی ها نشوتن کمدی !! یا خنده دار!! چه منتقدان بزرگی ما داریم که دنیای نقد و بررسی رو به زانو درآوردن با این نظرات !
نقد و بررسی کیلو چنده :))

فیلم اونه که نگاه کنی حال کنی. حالا هی برو بالا پایین کن ببین فلان فیلم رو براش فلانی چه نقدی نوشته. پشیزی ارزش نداره.
همین آقایون منتقد هیزم توی آتیش به F رفتن هالیوود ان که کلش رو یک مشت ترند مزخرف گرفته.

img_20210928_134452_363_aenk.jpg

پژوهش جدید توسط «علم ترس» انجام شده و ۲۵۰ فرد به دیدن ۴۰ فیلم ترسناک تاریخ سینما دعوت شده‌اند. در این ماراتون، وقتی این فیلم‌ها طی چند هفته دیده شده بر ضربان قلب بینندگان نظارت شده است.

میانگین تپش قلب مخاطبین این فیلم‌ها ۶۴ تپش در دقیقه بوده اما در مورد فیلم «میزبان» این نرخ به ۸۸ تپش در دقیقه می‌رسد و در میان فیلم‌های به نمایش درآمده در بالاترین جایگاه قرار می‌گیرد. در ترسناک‌ترین لحظات، جامپ اسکرهای فیلم «میزبان» نرخ ضربان قلب مخاطبین را به ۱۳۰ تپش در دقیقه رسانده است. تأثیرگذارترین جامپ اسکرها همچون سال گذشته به فیلم «حیله‌گر» (Insidious) ساخته «جیمز وان» اختصاص پیدا کرده و نرخ تپش قلب مخاطبین را به ۱۳۳ افزایش داده است.

پ.ن: انصافا فیلم تو شرایط کرونا عالی بود و حسابی ترسناک

نظر سنجی رو منحل و بعد معدوم کنید دیگه 😂😂😂

نقد و بررسی کیلو چنده :))

فیلم اونه که نگاه کنی حال کنی. حالا هی برو بالا پایین کن ببین فلان فیلم رو براش فلانی چه نقدی نوشته. پشیزی ارزش نداره.
همین آقایون منتقد هیزم توی آتیش به F رفتن هالیوود ان که کلش رو یک مشت ترند مزخرف گرفته.
مشخص نیست چی نوشتی ! باشه شما راست میگی نقد وبررسی کشک !من در جواب نقد و بررسی شما از روی اون اثر پاسختون رو دادم !! :)) :)) :Biggrin:

• Smile
Reactions: Thonkeyes
@Jill-Valntine ابراهیم لینکی از این میتونی تهیه کنی؟

متاسفانه خبری از نسخه عرضه شده در آسیا این فیلم نیست!

و در اروپا، یه سری کمپانی ها حق پخش فیلمو خریدن، اما خبری از تاریخ انتشارش نیست!

همین چند وقت پیش - ۱۶ سپتامبر - فیلم توسط شبکه کره ای KT Seezn پخش شده بود.

حرف شما متین ولی من همین دیشب دانلود کردم ببینم. بقدری این فیلم مسخره بود که بیخیال نیم ساعت اخر شدم. مخصوصا همین بازی تونی کولت. منو یاد این فیلم های پارودی مینداخت بیشتر تا خیره کننده بودن.

کلا علاقه‌ای به ژانر هارر، ترسناک اینا ندارم و اصلا سمتشون نمیرم. به خصوص ترسی که مثلا ریشه‌ش یه انسان دیگه باشه. البته فیلمایی با چاشنی Sci-fi رو چرا می‌بینم. به عنوان مثال the signs یکی از بهترین فیلم‌هایی هست که دیدم. البته الان چک کردم گویا اصلا horror نیست.:D

خلاصه اینکه این نظر سنجیا تاپیک باعث شد یه انگیزه‌ای پیدا کنم و بیام مثلا فیلم‌های رتبه ۱ هر نظرسنجی رو ببینم. که البته اینم عملی نشد تا همین یکی دو هفته پیش که یه رقابت تنگاتنگی بین it follows و the sinister رو شاهد بودیم. گفتم بذار این ۲ تا رو ببینم.
sinister رو دیدم و نتیجه واقعا ناامیدکننده بود. به قدری ناامید کننده که دیگه سراغ دومی نرفتم.

شکایت بردم پیش یه دوستی که فیلم زیاد می‌بینه که آقا این چه فیلمی بود و چرا گذاشتی من اینو ببینم!:)) ایشون Wailing رو بهم پیشنهاد داد. بعد از گرفتن کلی تضمین و ضمانت که این ۳ ساعت مثل قبلیا نشه، دیدمش.:D
فوق‌العاده بود این فیلم. یادم نمیاد اخیرا از دیدن فیلمی اینقدر لذت برده باشم. در کنار این هم بگم که من از زبان کره‌ای واقعا بدم میاد و به شدت آزاردهنده‌ست واسم ولی با این حال معتقدم بخش زیاد از لذتی که از فیلم بردم بابت همین آسیای شرقی بودنش بود. مطمئنم همین فیلم با تم غربی اینقدر جذبم نمی‌کرد. :D

دوستانی هم که فیلم رو دیدن یا قصد دیدنش رو دارن بعد از دیدن فیلم یه سر به این لینکی که میذارم بزنن یه توضیحات کاملی درباره داستان، عنوان فیلم و از این‌ها مهم‌تر یه پیش‌زمینه درباره خود کارگردان میده که دونستنش نه تنها خالی از لطف نیست که به نظرم ضروری هم هست. خود من هیچ ایده‌ای درباره رفرنس‌هایی که مثلا به مسیحیت می‌داد نداشتم و اصلا متوجه‌شون نشده بودم حین دیدن فیلم.:D

The Definitive Explanation of The Wailing (곡성)

آخرین ویرایش:
the wailing رو من هم ندیده بودم. امروز دیدمش و به نظرم عالی بود. اخرش ادم اصلا نمیدونه چی رو باور کنه ولی بازم من بیشتر شک داشتم که همون ژاپنیه بده و زنه داره راست میگه
یه ویدئو هم تو یوتیوب از یه سکانس حذف شده دیدم اگر ندیدین شاید براتون جالب باشه

متاسفانه خبری از نسخه عرضه شده در آسیا این فیلم نیست!

و در اروپا، یه سری کمپانی ها حق پخش فیلمو خریدن، اما خبری از تاریخ انتشارش نیست!

همین چند وقت پیش - ۱۶ سپتامبر - فیلم توسط شبکه کره ای KT Seezn پخش شده بود.
الان که بحثش شد رفتم سرچ زدم، اگر فیلم سوپرنچرال/تریلر تو افسانه های شرقی پسندتونه (مثل wailing) بنظر فیلم The Medium (2021) رو نباید از دست بدین :D

The Medium (2021 film) - Wikipedia

اولا تو اون فضاست، دوما تهیه کننده و نویسندش، همین نویسنده/کارگردان wailing عه. سوما طبق چیزی که خوندم خیلی فیلم قوی هست اینم :D
@Jill-Valntine ابراهیم لینکی از این میتونی تهیه کنی؟ :D
اگر پیدا نکردین من فایل تورنتشو با کیفیت 1080p web-dl و حجم 2.55gb دارم، بذارم اینجا FBI میاد بالا سرم یا اوکیه؟:))
image_2021-09-29_005027.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or