دقیقا واسه منم بیشتر خنده دار بوداین Hereditary اصلا منو جذب نکرد حتی بعضی جاها رسما کمدی میشد... مثل خزیدن تونی کولت رو در و دیوار همانند پیتر پارکر
فقط فضای سنگینی داشت.
دقیقا واسه منم بیشتر خنده دار بوداین Hereditary اصلا منو جذب نکرد حتی بعضی جاها رسما کمدی میشد... مثل خزیدن تونی کولت رو در و دیوار همانند پیتر پارکر
فقط فضای سنگینی داشت.
حتما ببین... اوایل فیلم یه اثر جنایی-کمدی به نظر میاد. اما بعد از مدت کوتاهی به شدت شوکه کننده و مرموز میشهباید بشینم The Wailing رو ببینم.
نقد و بررسی کیلو چندهتونی کولت خیره کننده بود در هریدتوری - بهترین سکانس ها رو داشت دور میز. هریداتورییکی از هوشمندانه ترین هراس های تاریخ سینما رو داره -.بعضی ها نشوتن کمدی !! یا خنده دار!! چه منتقدان بزرگی ما داریم که دنیای نقد و بررسی رو به زانو درآوردن با این نظرات !
مشخص نیست چی نوشتی ! باشه شما راست میگی نقد وبررسی کشک !من در جواب نقد و بررسی شما از روی اون اثر پاسختون رو دادم !!نقد و بررسی کیلو چنده
فیلم اونه که نگاه کنی حال کنی. حالا هی برو بالا پایین کن ببین فلان فیلم رو براش فلانی چه نقدی نوشته. پشیزی ارزش نداره.
همین آقایون منتقد هیزم توی آتیش به F رفتن هالیوود ان که کلش رو یک مشت ترند مزخرف گرفته.
@Jill-Valntine ابراهیم لینکی از این میتونی تهیه کنی؟
حرف شما متین ولی من همین دیشب دانلود کردم ببینم. بقدری این فیلم مسخره بود که بیخیال نیم ساعت اخر شدم. مخصوصا همین بازی تونی کولت. منو یاد این فیلم های پارودی مینداخت بیشتر تا خیره کننده بودن.تونی کولت خیره کننده بود در هریدتوری - بهترین سکانس ها رو داشت دور میز. هریداتورییکی از هوشمندانه ترین هراس های تاریخ سینما رو داره -.بعضی ها نشوتن کمدی !! یا خنده دار!! چه منتقدان بزرگی ما داریم که دنیای نقد و بررسی رو به زانو درآوردن با این نظرات !
متاسفانه خبری از نسخه عرضه شده در آسیا این فیلم نیست!
و در اروپا، یه سری کمپانی ها حق پخش فیلمو خریدن، اما خبری از تاریخ انتشارش نیست!
همین چند وقت پیش - ۱۶ سپتامبر - فیلم توسط شبکه کره ای KT Seezn پخش شده بود.
اگر پیدا نکردین من فایل تورنتشو با کیفیت 1080p web-dl و حجم 2.55gb دارم، بذارم اینجا FBI میاد بالا سرم یا اوکیه؟الان که بحثش شد رفتم سرچ زدم، اگر فیلم سوپرنچرال/تریلر تو افسانه های شرقی پسندتونه (مثل wailing) بنظر فیلم The Medium (2021) رو نباید از دست بدین
The Medium (2021 film) - Wikipedia
اولا تو اون فضاست، دوما تهیه کننده و نویسندش، همین نویسنده/کارگردان wailing عه. سوما طبق چیزی که خوندم خیلی فیلم قوی هست اینم
@Jill-Valntine ابراهیم لینکی از این میتونی تهیه کنی؟
fbi شو نمیدونم ولی اگه میتونی اقلا تو خصوصی بفرست براماگر پیدا نکردین من فایل تورنتشو با کیفیت 1080p web-dl و حجم 2.55gb دارم، بذارم اینجا FBI میاد بالا سرم یا اوکیه؟
View attachment 226529