Alkazar
کاربر سایت
دروددوستان از بین فیلم های 007 کدوم هارو ببینم؟ از این جهت میگم که 25 تا فیلمه.
این فهرست خوب و منصفانهایه تقریبا.
ده تای اول رو توصیه میکنم ببینی.
سی نما - ردهبندی بهترین فیلمهای جیمز باند؛ از بدترین تا بهترین
دروددوستان از بین فیلم های 007 کدوم هارو ببینم؟ از این جهت میگم که 25 تا فیلمه.
همچین باند باند راه انداختین انگار چه تحفه ایه مثل دو سه هفته پیش که سر free guy شلوغ کردین ناشتا ناشتا باید دیدو فلانو بلانو بلاننن
یه سوال من که free guy رو ندیدم ولی اونایی که دیدن بگن چرا باید ناشتا دید فیلمو؟
که بعدش اسهال شدی، اذیت نشی.چرا باید ناشتا دید فیلمو؟
من که ندیدم یعنی اونی که میگفت ناشتا ببینید خودش ناشتا بود یا نه چرا نمیاد جواب بده بعد میگم ۰۰۷ میبینیم باید ناشتایی خورده باشیم یا نه ؟؟؟که بعدش اسهال شدی، اذیت نشی.
من چندماه پیش این فیلم رو دیدم.فیلم کره ای اگه مثل parasite میشناسید لطف میکنید. همین سبکو میخوام و موضوع اختلاف طبقاتی باشه
The Platformفیلم کره ای اگه مثل parasite میشناسید لطف میکنید. همین سبکو میخوام و موضوع اختلاف طبقاتی باشه
میرم سراغش حتما!@Alkazar
@Origami 2008
@Evil
@barneysawyer
بعضی از فیلم ها وقتی که شروعشون میکنی و یکم از فیلم میگذره، احساس میکنی داستانشو میتونی حدس بزنی و با خودت میگی حاجی من ۱۰۰۰ تا فیلم با این مضمون داستانی دیدم، این دکمه های شیفت+دلیت کجاست!
به هرحال، دقیقا The Night House همینطوره که بهتون میگم، داستان احساس میکنید خیلی تکراریه و حتی ممکنه انگشتانتون نزدیک شیفت+دلیت برسه،اما یکم دندون رو جیگرتون بذارید، فیلم برگ برنده خودشو رو میکنه و مطمئنا راضی از پای فیلم بلند میشید!
این The Night House رو از دست ندید، اما شما ۴ نفری که بهتون اشاره کردم، حتما باید ببینیدش!![]()
بالاخره و بعد از مدتها انتظار، به خونین ترین، ترسناک ترین و خفن ترین نبرد ۶ روزه در تمام دوران این تایپک رسیدم!فقط ۶ روز، فقط ۶ روز مهلت دارید که به یکی از گزینه های نظرسنجی رای بدید تا برای همیشه پادشاه ترسناک ترین فیلم های این نبرد خونین باشد!
شاید پیش خودتون سوال شده باشه که حالا این حرف ها به کنار، ولی اون عکس شائو کان اون بالا چیکار کنه!
در جواب به این سوالتون باید بگم که اون شائو کان رو میتونید فکر کنید منم!![]()