Silent Storm
کاربر سایت
میشه همون جریان خواهران وسکر رو بسازن، هیولاها داغون بودن (اون سگ رو حداقل درست در می اوردین)، انتخاب بازیگر لیان و کلر هم که ....View attachment 227422
اولین تریلر رسمی از فیلم با نمک Resident Evil: Welcome to Raccoon City
لطفا با احتیاط باز شود؛ خطر سکته قلبی!
۱۰۸۰p
تو فیلما هیچکدومشتریلرResident Evil Welcome to Raccoon city دیدم.
و اصلا با کاراکتراش حال نکردم! لیان ایی که من از این سری میشناختم روغن جوجوبا و... هم به صورتش میزد بازم ریش در نمیآورد حالا اینجا نمیدونم چرا سیبیل داره :/
تورو خدا یکی الان بیاد من روشن کنه این داستان های رزیدنت اویل چرا اینجوریه؟!
پس اون 5 تا سری ایی که از 2001 تا 2013 ساختن اونا چیه؟ که شروعش زیاد ربطی به داستان خود بازی نداشت اصلا!
این سریالی که نتفلیکس ساخته چیه؟!
الان باز دوباره این چیه سونی میخواد پخش کنه؟!
بلاخره کدوموشون نزدیک به خط داستانی بازی هست؟
ممنون از نظرات اتون . حقیقتا حدس میزدم این جیمز باند آخری در بخش داستان و روایت مشکلات اساسی داشته باشه . این مشکلاتی که گفتید تا حد زیادی در سریال کیلینگ ایو که نویسنده اش فیبی ولر بریج نویسنده همین جیمز باند آخری بود وجود داشت .به نظر میاد واقعا درست حس کرده بودم که استعداد بریج در همون ژانر کمدی بیشتره و کار هر کسی نیست هم تریلر بنویسه هم کمدیView attachment 226963
بازی Daniel Craig باز هم عالی در نقش باند اونم تو سن 53 سالگی!
اکشن فیلم در حد معمولی و چیز جدیدی ارایه نمیده. 1 ساعت اول فیلم خیلی خوب بود ولی بعدش داستان و منطق فیلم افت میکنه. داستان فیلم چند تا پلات هول اساسی داره.
بازی Rami Malek خوب بود ولی بدترین و غیر منطقی ترین شخصیت بدی بود که توی فیلم های جیمز باند بود (4 تای اخری) اصلا دلیل کارهاش معلوم نبود و تصمیم هاش خیلی بی منطق بودن.
موسیقی و فیلم برداری ها خوب کار شده بودن. به طور کلی از دیدن فیلم یه کم نا امید شدم و اتتظار بیشتری داشتم. اونم بعد از این همه تاخیر و هایپ اخرین بازی Daniel Craig در نقش باند.
خیلی خوشحالم که نقش بعدی رو قرار نیست Lashana Lynch بازی کنه! توی فیلم خیلی ضعیف بود و شوخی هاش خیلی بیجا و کرینجی بود! اصلا هدفش توی فیلم معلوم نیست چی هست.
نقش بانو Ana de Armas هم خیلی کوتاه بود همش 10 دقیقه از فیلم
در کل 6/10
دوست من لینک بده ما نیز نظاره کنیم....View attachment 226963
بازی Daniel Craig باز هم عالی در نقش باند اونم تو سن 53 سالگی!
اکشن فیلم در حد معمولی و چیز جدیدی ارایه نمیده. 1 ساعت اول فیلم خیلی خوب بود ولی بعدش داستان و منطق فیلم افت میکنه. داستان فیلم چند تا پلات هول اساسی داره.
بازی Rami Malek خوب بود ولی بدترین و غیر منطقی ترین شخصیت بدی بود که توی فیلم های جیمز باند بود (4 تای اخری) اصلا دلیل کارهاش معلوم نبود و تصمیم هاش خیلی بی منطق بودن.
موسیقی و فیلم برداری ها خوب کار شده بودن. به طور کلی از دیدن فیلم یه کم نا امید شدم و اتتظار بیشتری داشتم. اونم بعد از این همه تاخیر و هایپ اخرین بازی Daniel Craig در نقش باند.
خیلی خوشحالم که نقش بعدی رو قرار نیست Lashana Lynch بازی کنه! توی فیلم خیلی ضعیف بود و شوخی هاش خیلی بیجا و کرینجی بود! اصلا هدفش توی فیلم معلوم نیست چی هست.
نقش بانو Ana de Armas هم خیلی کوتاه بود همش 10 دقیقه از فیلم
در کل 6/10
View attachment 226965
فیلم بعدی که دیدم Dune بود. فیلم های قبلی کارگردانش واسه من یکی از بهترین ها بودن و خیلی منتظر این فیلم بودم و واقعا انتظار واسه این فیلم ارزشش رو داشت!
فیلم تقریبا 2.5 ساعته و میترسیدم که خسته کننده بشه ولی اینقدر زیبایی بصری فیلم خوب کار شده که نمیتونی چشم از تصویر برداری. روی تک تک فریم های این فیلم فکر شده بود و هر قاب از تصویر یه اثر هنری بود! کار تولید فیلم رو میشه با فیلم Lord of the Rings مقایسه کرد!
در کنار موسیقی شاهکار از هانس زیمر. پیشهاد من به کسایی که میخوان فیلم رو ببینن اینه که بالاترین کیفیت ممکن رو ببینن با یه سیستم خوب صوتی! لذت فیلم دیدن رو به شدت بالا میبره!
9/10
اون 1 نمره رو به خاطر پایان نه چندان خوبش کم کردم. امیدوارم شماره 2 ش زود تر ساخته بشه و نره واسه 3 سال دیگه!
لینکی ازشون نیست. فکر کنم ایشون خارج باشن (احتمالا اروپا) و از سینما دیدن.دوست من لینک بده ما نیز نظاره کنیم....