Movie Center

آقا نظرسنجی قابل مشاهده واسه همه باشه بهتر نیست؟ من که هیچ کدوم از این قدیمیارو ندیدم الان باید رندم یچی بزنم تا معلوم شه :D

درست شد. :D

در ضمن، رای The Thingهم یادت نره!:D

و گرنه این نظرسنجی هی تکرار میشه.:D

View attachment mp4.mp4

Them-E02.jpg

دوستان و عزیزان، هم راستا با نظرسنجی تاپیک در مورد ژانر horror توصیه اکید میکنم قسمت دوم سریال آنها را تنها و در دل شب ببنید و بیاین اینجا در موردش صحبت کنید. بعد براتون کانجورینگ مانجورینگ خنده دار بنظر میاد.
پ.ن: هر قسمت یک اپیزود مجزاست و ربطی بهم ندارن قسمت ها.

Them-E02.jpg

دوستان و عزیزان، هم راستا با نظرسنجی تاپیک در مورد ژانر horror توصیه اکید میکنم قسمت دوم سریال آنها را تنها و در دل شب ببنید و بیاین اینجا در موردش صحبت کنید. بعد براتون کانجورینگ مانجورینگ خنده دار بنظر میاد.
پ.ن: هر قسمت یک اپیزود مجزاست و ربطی بهم ندارن قسمت ها.
این جالبه؟
یادمه قدیم به کینه و یا حلقه ژاپنی خیلی حال کردم. و یا یکمی قدیم تر یه فیلم ژاپنی بود به اسم "کوایدان"
ولی خوب هر چی فکر میکنم بیشتر اون ترس مربوط به دوران بچگی بوده. این اواخر دیگه هر چی بوده و دیدم اون حس قدیم رو بهم منتقل نمیکنه. برای همین فکر میکنم کمتر فیلم های horror میبینم.
دلم میخواد فیلمی باشه که همون ترس قدیم رو داشته باشه. دیگه این کانجورینگ و نان و اینا رو فقط برای داستانش میبینم. در حال حاضر بیشتر چیز های creepy برام جذاب هست تا چیز های مثل جن و روح و شیطان و غیره.
اخرین فیلمی که باهاش حال کردم فک کنم rec بود و همون موجود اخرش، اونم برای 10 12 سال پیشه
4 تا فیلم ترسناک بگین ببینم.

• Like
Reactions: SiminSecret
این جالبه؟
یادمه قدیم به کینه و یا حلقه ژاپنی خیلی حال کردم. و یا یکمی قدیم تر یه فیلم ژاپنی بود به اسم "کوایدان"
ولی خوب هر چی فکر میکنم بیشتر اون ترس مربوط به دوران بچگی بوده. این اواخر دیگه هر چی بوده و دیدم اون حس قدیم رو بهم منتقل نمیکنه. برای همین فکر میکنم کمتر فیلم های horror میبینم.
دلم میخواد فیلمی باشه که همون ترس قدیم رو داشته باشه. دیگه این کانجورینگ و نان و اینا رو فقط برای داستانش میبینم. در حال حاضر بیشتر چیز های creepy برام جذاب هست تا چیز های مثل جن و روح و شیطان و غیره.
اخرین فیلمی که باهاش حال کردم فک کنم rec بود و همون موجود اخرش، اونم برای 10 12 سال پیشه
4 تا فیلم ترسناک بگین ببینم.
این همون مدل ترسیه که ریشه در اساطیر و فرهنگ ماها داره، روشن تر بخوام بگم دعا نویسی و باز کردن یکسری درها به جهانمون.
//
تو سینمای خودمون چند تا فیلم خیلی خوب اومده که حیلی کم معرفی شده، یکیش همون شب بیست و نهم بود که بالا گفته شد.

دو تا فیلم پایین هم یکیش رو من تو سینمای هنر و تجربه و یکیش هم تو جشنواره فیلم فجر سال 98 دیدم که فوق العاده و یک سر و گردن بالاتر از فیلم های ایرانی ژانر وحشت بودن.

روایت ناپدید شدن مریم (سینمای هنر و تجربه)

large_e3558476-3dec-4d15-b887-2091d5de86ab.jpg

پوست (جشنواره فیلم فجر سال 98)
13981101183708797194665710.jpg

تو نظر سنجی کاملا با طرفداران The Thing همدل و هم نظر هستم ولی چون با فیلم The Omen خاطره خاصی دارم بهش رای دادم :D . فیلم جان کارپنتر یه سر و گردن از بالاتر از بقیه ست.

یکی از فیلم هایی که دوران کودکی دیده بودم و بعضی از صحنه هاش بصورت مخدوش تو ذهنم مونده بود چند روز پیش تونستم پیدا کنم. اون موقع یادم میاد خیلی خفن بود برام. ولی تازگی نگاش کردم متوجه شدم چه سمی بوده واسه خودش :D

Warlock: The Armageddon | 1993

b6d7dd0bee60c4786dcf11e0226077bbb8a331ef372723c3f3df974777835fe1._RI_V_TTW_.jpg

این بروس ویلیس به هیچ فیلمی نه نمیگه :|
روزی یدونه فیلم ازش میاد بیرون :D
به خودت بیا مَرد!
یادمه چند وقت شنیده بودم به مرحله ایی رسیده ذره ایی براش اهمیت نداره و بخاطر اون پول اشه که بازی میکنه.:دی

این بروس ویلیس به هیچ فیلمی نه نمیگه :|
روزی یدونه فیلم ازش میاد بیرون :D
به خودت بیا مَرد!
راه نیکلاس کیج رو پیش گرفته :D فیلموگرافیش رو ببین. بگو چجوری میتونی این همه کارکتر رو هندل کنی خداییش:D

5547477.JPG

من شاید the thing رو چند ماه پیش دیدم و با اینکه اثر قدیمی هست ولی جلوه های ویژه خوبی داشت داستان زیبایی داشت و صحنه عمل جراحی مغزمو ترکوند... ینی قشنگ از جا پریدم و خیلی وقت بود چنین حسی نداشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or