Anakin
کاربر سایت
از کی تاحالا از دو تا زن بچه به دنیا میاد؟کرینجترین و پشم سوزانترین ویدیوی که در توییتر دیدم!
نکتهای دارک و پشم افکن در مورد قسمت اول شرک:
دانلود ویدیو
--------------------------------------------------------------------------------------------------
پست ارسالی در انجمن طرفداران بانو وحشی، امبر هرد:
قدم نو رسیده مبارک بانو جان
View attachment 215284
رحم اجاره ای بوده.از کی تاحالا از دو تا زن بچه به دنیا میاد؟
بررسی تریلر فیلم سیندرلا ۲۰۲۱
View attachment 214977
رقص دختران زیبا (؟؟) برای شاهزاده
View attachment 214978
زیباترین دختر سرزمین، سیندرلا
View attachment 214979
و در نهایت مامانبزرگ (فرشته مهربون)
این و kungfoo hustle از بامزه ترین های زمان خودشان بودندچیزی نزدیک به 20 سال از این سم گذشت
یادمع اون زمان 4 هزار بار دیدمش
یهو هوس کردم باز بزنم دان شه و بشینم ببینمش!
گفتم قبلش اینور یه یادی ازش کنم و هم به اونایی که ندیدن معرفی شه
View attachment 215291
نکنه اینا انقدر این چیزا رو نشون بدن ملت متنفر شن تا چند دهه دیگه از همین ابزار نفرت علیه این گروه ها هر وقت دلشون خواست استفاده کنن؟ وگرنه این حجم جاهلیت رو من نمیتونم واکاوی کنم مگر پشتش توطئه نبینم روزی دلم گرفته بود گفتم یک انیمشین فانتزی سریالی کوتاه رو دنبال کنم ، با ریتینگ خوب یک سریالی از نتفلیکس پیدا کردم، در قسمت اول دیدم که پادشاه اون سرزمین خیالی سیاه پوسته، وزیرش سفید پوست. یعنی عملا تاریخ مکتوب بشر رو برعکس کردن، شاید بپرسی هم بگن اگر پادشاه سیاه پوست نداشتیم (که سفید پوست زیر دستش باشه البته )به خاطر این بوده فرصتشون تابحال داده نشده
آقا ما با نسخه YIFY 1080P این فیلم داستانی داشتیم!
بعد اینکه دانلود کردمش زدم به تی وی، صدای دیالوگاش خفه بود!
صدارو تا بیخ زیاد کردم بلکه یمقدار صحبت ها واضح بشه که ناگهان با صدای گلوله خونه رفت رو هوا! با گودزیلا علیه کونگ هم همین مشکل رو داشتم ولی اونو نمیدونم مال کدوم گروه بود.
بعدش دیدم تو PC که پخشش میکنم این مشکل رو نداره PC رو وصل کردم به تلوزیون ولی اینقدر کیفیتش بد بود که پیکسل هاش پیدا بود
دقیقا از راست به چپ نشستم همشو پشت سر هم دیدم، یکی از یکی خفن تر!
احساس میکنم توی off این سری اوردوز کردم
پ.ن: این پوستر The Tomorrow War و اسمش یه ذره شبیه اج تومارو عه تام کروزه،نه؟?
اقا مرسی اینم بزنم دان بشینم ببینم
فردا رو هم بزارم واسه استارت لوکی
لوکا که خیلی خوب بود.از راست به چپ دیدم و یکی از یکی بدتر