Movie Center

نبرد اینده فیلم علمی تخیلی اکشن هراسناکه من نمیدونم منتقد های بزرگچی میخوان از فیلم که نیمه دوم بد بود نیمه اول چی بود؟؟ همهش خوب بود! باید نیمه دوم به اوج برسه باید اکشن باشه . ذات فیلم تخیلی اکشن همینه نیمه دوم باید اکشن باشه aliens پریداتور ادج اف توماروو و .... تمام فیلم های علمی تخیلی اکشن هراسناک نیمه دوم اکشن بزن و برو دارن اصلا فرمول همینه... پس نه باید چکار کنن بشینن صحبت کنن ؟؟ به قول دیالوگ معروف سرباز فیلم aliens وقتی گفتن زیر راکتور یم شلیک نکنید لوله ها سوراخ میشه کولنت ها آسیب میبینه گفت : پس از چیبر علیه بیگانگان استفاده کنیم harsh language ؟ LOLنیمه دوم فیلم به این شدت اکشن باید اکشن باشه من مخاطب بازیباز که چنین فیلمی رو نگاه میکنم انتظار دارم از شدت اکشن نهایی نفس بند بیاد. بعد منتقد گاردین !؟؟ اره نیمه دوم فیلم اکشن شد LOL پس چی بشه بیشینن تفکر کنن؟؟

بین فیلمای نظرسنجی به Alien 1979 رای دادم، چون محیط بسته فضاپیما توی فضای بین ستاره ای چند صد یا هزار سال نوری دورتر از زمین واقعا اتمسفر خوفی رو ایجاد می کرد!
کلا فیلمای ترسناک رو برای خودم توی دو دسته قرار میدم:
فیلمایی که تقریبا خالی از جامپ اسکر هستن و بیشتر تاکیدشون بر ایجاد اتمسفر پر استرسه که توی جریان کل فیلم یه جورایی حضور داره (مثل شاینینگ، حلقه و ...) هر چقدرم المان های سوپرنچرالشون کمتر باشه بهترن
فیلمایی که پایه اساسشون بیشتر همون جامپ اسکر و ظاهر شدن یهویی روح و جن و توی Haunted House ها هستن (مثل Conjuring و جن گیر و اکثر فیلمای این ژانر)
من خودم فیلمای دسته اول رو بیشتر دوست دارم و فیلم حلقه 2002 (مخصوصا ریمیک آمریکاییش، نسخه اصلی ژاپنی هم خوبه) واقعا اتمسفر سمی داشت و بیشترین استرسو بهم وارد کرد در حدی که بینش چند باری ناچار شدم پاشم یه دوری بزنم :D (البته خیلی سال پیش دیدمش شاید الان دیگه خیلی ترسناک نباشه برام!)

ولی به نظرم ترسناک ترین فیلما هم از نظر درجه ترسی که در آدم ایجاد میکنن به گرد پای گیم های ترسناک نمی رسن
چون شما موقع تماشای فیلم هرچقدرم شرایط رو برای خودت ترسناک کنی (برقا خاموش، در اتاق بسته و تنها، هدفون و ...) بازم نهایتش بیننده ای و تعاملت باهاش خیلی کمه و از فضای ترسناکش تا حد زیادی جدا هستی، اما موقع بازی کردن یه گیم ترسناک مثل Alien Isolation یا SOMA و ... چون تعامل زیادی داریم واقعا انگار آدم توی اون شرایطه و اگه محیط اتاقو آماده کنید! رسما آدمو تا مرز سکته پیش می برن

نبرد اینده فیلم علمی تخیلی اکشن هراسناکه من نمیدونم منتقد های بزرگچی میخوان از فیلم که نیمه دوم بد بود نیمه اول چی بود؟؟ همهش خوب بود! باید نیمه دوم به اوج برسه باید اکشن باشه . ذات فیلم تخیلی اکشن همینه نیمه دوم باید اکشن باشه aliens پریداتور ادج اف توماروو و .... تمام فیلم های علمی تخیلی اکشن هراسناک نیمه دوم اکشن بزن و برو دارن اصلا فرمول همینه... پس نه باید چکار کنن بشینن صحبت کنن ؟؟ به قول دیالوگ معروف سرباز فیلم aliens وقتی گفتن زیر راکتور یم شلیک نکنید لوله ها سوراخ میشه کولنت ها آسیب میبینه گفت : پس از چیبر علیه بیگانگان استفاده کنیم harsh language ؟ LOLنیمه دوم فیلم به این شدت اکشن باید اکشن باشه من مخاطب بازیباز که چنین فیلمی رو نگاه میکنم انتظار دارم از شدت اکشن نهایی نفس بند بیاد. بعد منتقد گاردین !؟؟ اره نیمه دوم فیلم اکشن شد LOL پس چی بشه بیشینن تفکر کنن؟؟
نه این منقدا دردشون اینه که چرا تو ای فیلما به جنبش‌های فمینیستی ، +LGBTQIA و ... پرداخته نمیشه. مثلا اگر به جای بتی گیلپین یه سیبل کلفت تو خونه با کریس پرت زندگی میکرد و ایوان استراهاوسکی هم لباس رنگین کمانی برش بود الان منقدا داشتن حلوا حلواش میکردن و نامزد اصلی جایزه اسکار بود.

البته اینجا موضوع خوب بودن یا نبودن فیلم The Tomorrow War نیست و بصورت کلی گفتم.

آخرین ویرایش:
نه این منقدا دردشون اینه که چرا تو ای فیلما به جنبش‌های فمینیستی ، +LGBTQIA و ... پرداخته نمیشه. مثلا اگر به جای بتی گیلپین یه سیبل کلفت تو خونه با کریس پرت زندگی میکرد و ایوان استراهاوسکی هم لباس رنگین کمانی برش بود الان منقدا داشتن حلوا حلواش میکردن و نامزد اصلی جایزه اسکار بود.
=))=))=)):)):)):))

• Like
Reactions: -Poormaz- and Evil
منم دیشب این tomorrow war رو دیدم و با اختلاف یکی از مزخرف ترین فیلم های اکشن و تخیلی ای بود که این چند وقت دیدم:-&
حیف وقت و حجم که برا این زباله گزاشتم و واقعا فقط اگر خیلی بیکارید بشینید ببینیدش

این Tomorrow War غیر از جلوه‌های ویژه هیچی نداشت.
بازیگری ضعیف، داستان کلیشه‌ای و نخ‌نما، روایت کسل‌کننده و دریغ از یه ذره خلاقیت. از چیش تعریف می‌کنین واقعا؟
درود
والا فیلم اکشن علمی تخیلی بود با چی مقایسه میکنید شما ؟
بازیگری که نباید انتظار خاصی داشت تو این فیلم ها مثلا شما در فیلم پریداتور انتظار بازیگری چی دارید؟ Yvonne Strahovski این خانم نقش دختر رو بازی میکرد بسیار حضور خوبی داشت کلا در مس افکت هم ما خدمتشون رسیده بودیم ! جلوه های ویژه عالی داشت هیولا ها با این همه انمیشین های پیچیده خیلی خوب کار شده بودند روایت کسل کننده؟؟ ما که هیجان بلند شدیم ایستاده تماشا کردیم -روایت جالبی از سفر در زمان بعد دیدار با دختر خودش که بچهگی دوست داشت دانشمند بشه اخرش واکسن رو جست گفت دارم تو زباله ها دنبال واکسن میگردم اخرش اون کشف کرد سم نابودی رو./ این فیلم ها رو با چی مقایسه میکنید ؟ نه زباله نبود . آبرومند بود - شاهکار نبود یک فیلم خوب علمی تخیلی اکشن بود که اصلا به فیلم بازی میخورد . این اقتباس داستانی کرایسس گونه ای داشت .

درود
بازیگری که نباید انتظار خاصی داشت تو این فیلم ها مثلا شما در فیلم پریداتور انتظار بازیگری چی دارید؟ Yvonne Strahovski این خانم نقش دختر رو بازی میکرد بسیار حضور خوبی داشت کلا در مس افکت هم ما خدمتشون رسیده بودیم ! جلوه های ویژه عالی داشت هیولا ها با این همه انمیشین های پیچیده خیلی خوب کار شده بودند روایت کسل کننده؟؟ ما که هیجان بلند شدیم ایستاده تماشا کردیم -روایت جالبی از سفر در زمان بعد دیدار با دختر خودش که بچهگی دوست داشت دانشمند بشه اخرش واکسن رو جست گفت دارم تو زباله ها دنبال واکسن میگردم اخرش اون کشف کرد سم نابودی رو./ این فیلم ها رو با چی مقایسه میکنید ؟ نه زباله نبود . آبرومند بود - شاهکار نبود یک فیلم خوب علمی تخیلی اکشن بود که اصلا به فیلم بازی میخورد . این اقتباس داستانی کرایسس گونه ای داشت .
با فیلم های علمی تخیلی و اکشن دیگه مقایسه کردم :))

درود
من معیارم ترمیناتور دوئه حقیقتش :D
نمی‌دونم، شاید این فیلم رو باید دور همی و توی جو خاصی دید که بشه ازش لذت برد.

• Like
Reactions: hitman68
View attachment 215304

بانو آن بولین هستند، ملکه انگلستان و همسر هنری هشتم. اقتباسی بسیار وفادار به حقایق تاریخی:D
~X(~X(این آفریکن امریکن ها (بهشون نگیم سیاهپوست به قول , والتر کبیر در لبوسفکی بزرگ ) اینا امریکا رو خرده اند(اروپا رو هم همینطور ) بعد تا یک تقی به توقی میخوره میگن دنیا نژاد پرست است و .... ای بابا شما که الف ها و وایکنیگ ها رو هم با شما سیاه پوستان به تصویر میکشن یک وقت بهتون برنخوره دیگه . کلاً این به تصویر کشیدن و استفاده از یک رنگین پوست مثلانگهبان دروازه والهاالا خیلی تو ذوق میزنه- حالا شاید بگیم کلا ازگارد محل زندگی خدایان بوده ولی اینا میتاس مردمان نورث بوده اند اونا چند هزار سال پیش سیاهپوست کجا بود تو نورث؟؟! تمام جنگل های سریال ویچر رو کرده بودند سیاهپوست که یک وقت بر نخوره به این عزیزان خوب خراب میشه اتمسفر اگر بگی هم میگن نژاد پرستی مثل آقای تارانتینو که میاد هفت کش سیاهپوست میاره تو فیلم سفید ها رو تو غرب وحشی بکشه بعد بشینه روی جنازه هاشون پیپ بکشه!!؟؟؟LOL برادر من سیاهها رو از هفت دروازه شیراز آویزون میکردند اصلا غرب وحشی قتل عام میکردن سیاه و سرخ و ... یا هفت دلاور فرماندش سیاه پوست اصلا با فرهنگ خودشون هم نمیخوره همین الان به قول خودشون نژاد پرستی هست تو امریکا بعد چطور اونموقعه سیاهپوست کابوی بود!؟؟ خیلی مسخره است.

آخرین ویرایش:
من معیارم ترمیناتور دوئه حقیقتش :D
نمی‌دونم، شاید این فیلم رو باید دور همی و توی جو خاصی دید که بشه ازش لذت برد.
درود معیار بالایی است اون فیلم هیچ فیلمی تو تاریخ سینما اکشن علمی تخیلی نمیتونه به اون برسه این که هیچ . نه شما معیار خیلی بالایی در نظر دارید نمیشه این فیلم ها رو که با اون مقایسه کرد هیچی رو نمیشه .

یعنی به جرات میگم یکی از بهترین فیلم های اکشن علمی تخیلی امسال The Tomorrow War 2021 بود به شخصه میخ کوب اکشن و مخصوصا بازیگری بانو Yvonne Strahovski شدم حتما فیلم رو با سیستم صوتی خوب ببینید اصلا با صدای کم فیلم رو تماشا نکنید.

عالی بود بسیار لذت بردیم ?

~X(~X(این آفریکن امریکن ها (بهشون نگیم سیاهپوست به قول , والتر کبیر در لبوسفکی بزرگ ) اینا امریکا رو خرده اند(اروپا رو هم همینطور ) بعد تا یک تقی به توقی میخوره میگن دنیا نژاد پرست است و .... ای بابا شما که الف ها و وایکنیگ ها رو هم با شما سیاه پوستان به تصویر میکشن یک وقت بهتون برنخوره دیگه . کلاً این به تصویر کشیدن و استفاده از یک رنگین پوست مثلانگهبان دروازه والهاالا خیلی تو ذوق میزنه- حالا شاید بگیم کلا ازگارد محل زندگی خدایان بوده ولی اینا میتاس مردمان نورث بوده اند اونا چند هزار سال پیش سیاهپوست کجا بود تو نورث؟؟! تمام جنگل های سریال ویچر رو کرده بودند سیاهپوست که یک وقت بر نخوره به این عزیزان خوب خراب میشه اتمسفر اگر بگی هم میگن نژاد پرستی مثل آقای تارانتینو که میاد هفت کش سیاهپوست میاره تو فیلم سفید ها رو تو غرب وحشی بکشه بعد بشینه روی جنازه هاشون پیپ بکشه!!؟؟؟LOL برادر من سیاهها رو از هفت دروازه شیراز آویزون میکردند اصلا غرب وحشی قتل عام میکردن سیاه و سرخ و ... یا هفت دلاور فرماندش سیاه پوست اصلا با فرهنگ خودشون هم نمیخوره همین الان به قول خودشون نژاد پرستی هست تو امریکا بعد چطور اونموقعه سیاهپوست کابوی بود!؟؟ خیلی مسخره است.
کاملا با نظرت در مورد این فیلم موافقم. منم واقعا ازش لذت بردم. برای یه فیلم پاپکورنی عالی بود. به نظرم داستانش خوب و مخصوصا پایان بسیار قابل قبولی داشت. از جلوه های ویژه اش هم خیلی لذت بردم. اصلا خسته کننده و پیس کندی نداشت.

• Like
Reactions: AmirPXP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or