Movie Center

نه این منقدا دردشون اینه که چرا تو ای فیلما به جنبش‌های فمینیستی ، +LGBTQIA و ... پرداخته نمیشه. مثلا اگر به جای بتی گیلپین یه سیبل کلفت تو خونه با کریس پرت زندگی میکرد و ایوان استراهاوسکی هم لباس رنگین کمانی برش بود الان منقدا داشتن حلوا حلواش میکردن و نامزد اصلی جایزه اسکار بود.
=))=))=)):)):)):))

• Like
Reactions: -Poormaz- and Evil
منم دیشب این tomorrow war رو دیدم و با اختلاف یکی از مزخرف ترین فیلم های اکشن و تخیلی ای بود که این چند وقت دیدم:-&
حیف وقت و حجم که برا این زباله گزاشتم و واقعا فقط اگر خیلی بیکارید بشینید ببینیدش

این Tomorrow War غیر از جلوه‌های ویژه هیچی نداشت.
بازیگری ضعیف، داستان کلیشه‌ای و نخ‌نما، روایت کسل‌کننده و دریغ از یه ذره خلاقیت. از چیش تعریف می‌کنین واقعا؟
درود
والا فیلم اکشن علمی تخیلی بود با چی مقایسه میکنید شما ؟
بازیگری که نباید انتظار خاصی داشت تو این فیلم ها مثلا شما در فیلم پریداتور انتظار بازیگری چی دارید؟ Yvonne Strahovski این خانم نقش دختر رو بازی میکرد بسیار حضور خوبی داشت کلا در مس افکت هم ما خدمتشون رسیده بودیم ! جلوه های ویژه عالی داشت هیولا ها با این همه انمیشین های پیچیده خیلی خوب کار شده بودند روایت کسل کننده؟؟ ما که هیجان بلند شدیم ایستاده تماشا کردیم -روایت جالبی از سفر در زمان بعد دیدار با دختر خودش که بچهگی دوست داشت دانشمند بشه اخرش واکسن رو جست گفت دارم تو زباله ها دنبال واکسن میگردم اخرش اون کشف کرد سم نابودی رو./ این فیلم ها رو با چی مقایسه میکنید ؟ نه زباله نبود . آبرومند بود - شاهکار نبود یک فیلم خوب علمی تخیلی اکشن بود که اصلا به فیلم بازی میخورد . این اقتباس داستانی کرایسس گونه ای داشت .

درود
بازیگری که نباید انتظار خاصی داشت تو این فیلم ها مثلا شما در فیلم پریداتور انتظار بازیگری چی دارید؟ Yvonne Strahovski این خانم نقش دختر رو بازی میکرد بسیار حضور خوبی داشت کلا در مس افکت هم ما خدمتشون رسیده بودیم ! جلوه های ویژه عالی داشت هیولا ها با این همه انمیشین های پیچیده خیلی خوب کار شده بودند روایت کسل کننده؟؟ ما که هیجان بلند شدیم ایستاده تماشا کردیم -روایت جالبی از سفر در زمان بعد دیدار با دختر خودش که بچهگی دوست داشت دانشمند بشه اخرش واکسن رو جست گفت دارم تو زباله ها دنبال واکسن میگردم اخرش اون کشف کرد سم نابودی رو./ این فیلم ها رو با چی مقایسه میکنید ؟ نه زباله نبود . آبرومند بود - شاهکار نبود یک فیلم خوب علمی تخیلی اکشن بود که اصلا به فیلم بازی میخورد . این اقتباس داستانی کرایسس گونه ای داشت .
با فیلم های علمی تخیلی و اکشن دیگه مقایسه کردم :))

درود
من معیارم ترمیناتور دوئه حقیقتش :D
نمی‌دونم، شاید این فیلم رو باید دور همی و توی جو خاصی دید که بشه ازش لذت برد.

• Like
Reactions: hitman68
View attachment 215304

بانو آن بولین هستند، ملکه انگلستان و همسر هنری هشتم. اقتباسی بسیار وفادار به حقایق تاریخی:D
~X(~X(این آفریکن امریکن ها (بهشون نگیم سیاهپوست به قول , والتر کبیر در لبوسفکی بزرگ ) اینا امریکا رو خرده اند(اروپا رو هم همینطور ) بعد تا یک تقی به توقی میخوره میگن دنیا نژاد پرست است و .... ای بابا شما که الف ها و وایکنیگ ها رو هم با شما سیاه پوستان به تصویر میکشن یک وقت بهتون برنخوره دیگه . کلاً این به تصویر کشیدن و استفاده از یک رنگین پوست مثلانگهبان دروازه والهاالا خیلی تو ذوق میزنه- حالا شاید بگیم کلا ازگارد محل زندگی خدایان بوده ولی اینا میتاس مردمان نورث بوده اند اونا چند هزار سال پیش سیاهپوست کجا بود تو نورث؟؟! تمام جنگل های سریال ویچر رو کرده بودند سیاهپوست که یک وقت بر نخوره به این عزیزان خوب خراب میشه اتمسفر اگر بگی هم میگن نژاد پرستی مثل آقای تارانتینو که میاد هفت کش سیاهپوست میاره تو فیلم سفید ها رو تو غرب وحشی بکشه بعد بشینه روی جنازه هاشون پیپ بکشه!!؟؟؟LOL برادر من سیاهها رو از هفت دروازه شیراز آویزون میکردند اصلا غرب وحشی قتل عام میکردن سیاه و سرخ و ... یا هفت دلاور فرماندش سیاه پوست اصلا با فرهنگ خودشون هم نمیخوره همین الان به قول خودشون نژاد پرستی هست تو امریکا بعد چطور اونموقعه سیاهپوست کابوی بود!؟؟ خیلی مسخره است.

آخرین ویرایش:
من معیارم ترمیناتور دوئه حقیقتش :D
نمی‌دونم، شاید این فیلم رو باید دور همی و توی جو خاصی دید که بشه ازش لذت برد.
درود معیار بالایی است اون فیلم هیچ فیلمی تو تاریخ سینما اکشن علمی تخیلی نمیتونه به اون برسه این که هیچ . نه شما معیار خیلی بالایی در نظر دارید نمیشه این فیلم ها رو که با اون مقایسه کرد هیچی رو نمیشه .

یعنی به جرات میگم یکی از بهترین فیلم های اکشن علمی تخیلی امسال The Tomorrow War 2021 بود به شخصه میخ کوب اکشن و مخصوصا بازیگری بانو Yvonne Strahovski شدم حتما فیلم رو با سیستم صوتی خوب ببینید اصلا با صدای کم فیلم رو تماشا نکنید.

عالی بود بسیار لذت بردیم ?

~X(~X(این آفریکن امریکن ها (بهشون نگیم سیاهپوست به قول , والتر کبیر در لبوسفکی بزرگ ) اینا امریکا رو خرده اند(اروپا رو هم همینطور ) بعد تا یک تقی به توقی میخوره میگن دنیا نژاد پرست است و .... ای بابا شما که الف ها و وایکنیگ ها رو هم با شما سیاه پوستان به تصویر میکشن یک وقت بهتون برنخوره دیگه . کلاً این به تصویر کشیدن و استفاده از یک رنگین پوست مثلانگهبان دروازه والهاالا خیلی تو ذوق میزنه- حالا شاید بگیم کلا ازگارد محل زندگی خدایان بوده ولی اینا میتاس مردمان نورث بوده اند اونا چند هزار سال پیش سیاهپوست کجا بود تو نورث؟؟! تمام جنگل های سریال ویچر رو کرده بودند سیاهپوست که یک وقت بر نخوره به این عزیزان خوب خراب میشه اتمسفر اگر بگی هم میگن نژاد پرستی مثل آقای تارانتینو که میاد هفت کش سیاهپوست میاره تو فیلم سفید ها رو تو غرب وحشی بکشه بعد بشینه روی جنازه هاشون پیپ بکشه!!؟؟؟LOL برادر من سیاهها رو از هفت دروازه شیراز آویزون میکردند اصلا غرب وحشی قتل عام میکردن سیاه و سرخ و ... یا هفت دلاور فرماندش سیاه پوست اصلا با فرهنگ خودشون هم نمیخوره همین الان به قول خودشون نژاد پرستی هست تو امریکا بعد چطور اونموقعه سیاهپوست کابوی بود!؟؟ خیلی مسخره است.
کاملا با نظرت در مورد این فیلم موافقم. منم واقعا ازش لذت بردم. برای یه فیلم پاپکورنی عالی بود. به نظرم داستانش خوب و مخصوصا پایان بسیار قابل قبولی داشت. از جلوه های ویژه اش هم خیلی لذت بردم. اصلا خسته کننده و پیس کندی نداشت.

• Like
Reactions: AmirPXP
جان کارپنتر، سه گانه ای آخرالزمانی ( Apocalypse Trilogy ) داشت که شامل فیلم های The Thing ، In the Mouth of Madness و Prince of Darkness میشد که در مجموع حدود 40 میلیون دلار فروش داشته باشند.

carpenter-trilogy.jpg
این سه گانه از نظر داستانی ارتباط مستقیمی بهم نداشتند و تنها نقطه اشتراک اونها ورود انسان ها به عصر تاریکی و تهدید بشریت به نابودی توسط موجودات ماوراء طبیعی بود. شاید بهترین اثر در این سگانه آخرالزمانی فیلم The Thing باشه که یکی از بهترین فیلم های لاوکرفتی زمان خودش بود.
من این فیلم ها رو اون زمان برای اولین بار روی VHS دیدم و بعد از سال ها که مجدد این فیلم ها رو مبیینم شاید از نظر تکنیک و... در حد خوبی نباشن ولی هنوز هم سرگرم کننده و جذاب هستند. بدون شک کارپنتر نقش موثری در رشد و شکوفایی ژانر وحشت داشت و آثارش در سینما برای همیشه ماندگار هستند.

بد نیست از چند بازیگر این مجموعه ها هم یادی کنیم از جمله دونالد پلزنس که پایه ثابت فیلم های کارپنتر بود که در فیلم های هالووین و شاهزاده تاریکی ایفای نقش کرده بود.

Donald_Pleasence.jpg
دونالد پلزنس در سن 75 سالگی در فوریهٔ ۱۹۹۵ درگذشت ( Halloween , Prince of Darkness )

Lisa_Blount5_f.jpg
لیسا بلونت درسن 53 سالگی در ۲۷ اکتبر ۲۰۱۰ درگذشت ( Prince of Darkness )

Victor-Wong.jpg
ویکتور وانگ در سن 74 سالگی در ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۱ درگذشت ( Prince of Darkness )

GettyImages-180345774.jpg

کرت راسل ( The Thing )

image-w856.jpg
سم نیل ( In the Mouth of Madness )

آخرین ویرایش:
بررسی تریلر فیلم سیندرلا ۲۰۲۱

View attachment 214977
رقص دختران زیبا (؟؟) برای شاهزاده

View attachment 214978

زیباترین دختر سرزمین، سیندرلا

View attachment 214979
و در نهایت مامان‌بزرگ (فرشته مهربون)

اینا واقعیه؟من تو اینستا این و سفیدبرفی و دیدم فکر کردم شوخیه.
چون با دوستام هروقت بحث این جریانات میشد به شوخی میگفتیم همین مونده نقش سفید برفی و به یه سیاه پوست بدن.

دیگه شورشو دراوردن به نظرم این کارا نتیجه عکس میده.

آخرین ویرایش:
@Jill-Valntine
خواستم بگم پیرشدنا
دیدم خودم ما هم پیر شدیم دیگه:D:(

View attachment 215388

اون عکس پشت سر طرف تو سمت چپ مال چه فیلمیه؟

...

آقا این The Tomorrow War عجب فیلم نابی بود یهو اومد و حیف کاش با کیفیت بالاتر دانلود میکردم. خیلی همه چی اوکی بود ولی خب به نظرم کریس پرت فقط به درد همون استار لرد میخوره نقش جدی اصلا بهش نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or