Movie Center

آمار نظرسنجی چقدر با سلیقه من جوره! :D
ترسناک‌ترین فیلم تاریخ برای من همین The Shining هست. کلاً آدمی هستم که زیاد از فیلم‌های ترسناک نمی‌ترسم (برعکس بازی‌های ترسناک که یه راهروی باریک تاریک هم بیچاره‌م می‌کنه) ولی The Shining واقعاً من رو به فنا داد!
Alien هم تقریباً در همون حد و اندازه‌ها بود و فقط چند میلیمتر پایین‌تر.
ولی بقیه گزینه‌ها زیاد برام ترسناک نبودن. Halloween که از نظر ترس هیچی! The Texas Chain Saw Massacre رو خیلی دوست داشتم، ولی به جز یکی دو صحنه برام چیز ترسناکی نداشت. The Evil Dead یه ذره از اینا ترسناک‌تر بود ولی اونم خیلی از این نظر با The Shining و Alien فاصله داشت برام.
کلاً مقوله ترس خیلی چیز جالب و پیچیده‌ای هست و نسبت به حال و هوای هر آدم، میزان تأثیرگذاری فیلم‌های ترسناک هم متفاوته. مثلاً جن‌گیر رو اکثراً به عنوان یه فیلم ترسناک خفن می‌شناسن، ولی من بعضی جاهاش خنده‌م می‌گرفت. :D یا Paranormal Activity و The Conjuring واقعاً بعضی جاها برام بیشتر خنده‌دار بودن تا ترسناک! ولی توی فیلم‌های جدیدتر، It Follows چیز ترسناکی بود برام و همین‌طور Midsommar، برعکس چیزی مثل Hereditary که اواخرش حکم کمدی رو برام پیدا کرده بود. :D
مثال راه رفتن توی راهرو باریک تاریک رو آوردی؛ این مورد در اولین نسخه F.E.A.R به طرز عجیبی دیوانه کننده است. وقتی که با آلما روبرو می شی. فکر کنم نسخه Extraction Point هست که فیس تو فیس پوینت من با آلما برابر است با اسلحه رو بزار و فرار کن!

من در فهرستی که در صفحه های گذشته از بهترین آثار ویژوال در ژانر ترسناک به اشتراک گذاشته ام و حتی ساختارشکنی نسبی انجام دادم و چند تا اپیزود تلویزیونی را هم با آثار سینمایی ادغام کردم؛ چون مرز باریک تلویزیون و سینما مدام در حال شکستن است و می بینیم که فصل نهایی تویین پیکس عملا یک فیلم هجده ساعته تلقی می شود تا یک Ongoing Series. چرا احساس می کنم که تویین پیکس یک اثر جاه طلبانه چند بعدی است؟ یکی از عناصر ترساندن، صدای جیغ است که از سوی شخصیت منفی یا همان نفرین شده شنیده می شود. به طرز دیوانه کننده ای لینچ از «جیغ» در اپیزود نهایی فصل دوم تویین پیکس و فیلم «آتش با من قدم بزن» استفاده می کند. جیغ هایی که از دهان لارا پالمر خارج می شود، آدم را می ترساند. بخش دوم از دید من فضاسازی است. اتاق قرمز در تویین پیکس در آن اپیزود بی نظیر، حکم قدم زدن در جهنم را دارد. ورود به هر پرده و دیدن اتفاقات ترسناک شبیه ورود به تونل های وحشتی که در شهر بازی ها می بینیم به مراتب ترسناک تر. آن پلانی که نور مدام چشمک می زند و فضا کاملا سیاه است و شخصیت نفرین شده با هر قدم به کوپر نزدیک می شود و چشمانش سفید و دهانش پر از خون است، این یعنی لینچ وحشت را می فهمد. در فصل سوم همین طور است؛ در یک سکانس بسیار کوتاه، مادر پالمر مشغول شکستن عکس لارا پالمر است. دوربین از پشت طوری مادر پالمر را نشان می دهد که انگار هیولای نفرین شده است که مدام جیغ و زاری می کند. تصویر ترسناک است. موسیقی هم رکن مهمی است و به خوبی آن فضایی که به نظر نمی آید ترسناک باشد، دلهره آور می کند. الخق که سر آن سکانس Skip زدم، چون لینچ به خوبی Jump Scare را به مخاطب منتقل می کند.

آخرین ویرایش:
فکر کنم ۱۰ سالی هست هرچی سعی میکنم از بازی یا فیلمی بترسم ولی دریغ از لحظه ای ،دلیلش هم اینه که نوجوونی افراطی سبک horror رو جویدم دیگه همش ریخته :)
ولی با این شرایط هنوز از فیلم ترسناک ایرانی میترسم.
خداییش shining کجاش ترسناکه؟؟؟ بین همه گزینه ها اتفاقا shining از نظر ترس میره ته لیست
منم با شما موافقم shining بیشتر بخاطر کارگردان و بازیگری غولش و همینطور سکانسهای که خود آمریکایی ها توی تمام مدیاهاشون هی بهش اشاره می کنند معروف شد و اینکه اصلا برای من ترسناک نبود ولی با thing و alien خیلی ترسیدم.
از 2000 به بعد هم بنظرم قسمت اول paranormal activity که به صورت اینترنتی پخش شده بود خیلی ترسناک بود مخصوصا اگر شب تنهایی فیلم رو ببینی ادامه هاش هم خیلی دیگه لوسش کرده بودن موضوع رو.
از ژانر ترسناک اکشن هم بنظرم Aliens و 1987 predator بهترین هستن بین همه. 2009 rec 2 بد نبود دقیقا لایو اکشن بازی fear بود حتما ببینیدش.

اینو مخصوص عاشقان این ژانر فرستادم
باشد که رستگار شویم!
@Jill-Valntine

THE 200 BEST HORROR MOVIES OF ALL TIME​

View attachment 214094

پ.ن: با مرورش کلی خاطره از دهه های گذشته َم واسم زنده شد:(
پ.ن۲: اِبی واس نظرسنجی میتونی بپرسی:
؟What's your favorite horror movie ever
و پنج شیش سری عه برتر رو قرار بدی و گزینه اخریش رو هم بزنی سایر
اینو من باز up کنم که از لیست یه مرور خاطرات کنید:D
(لینک‌ رو عکسه)
اقا قدیما دسترسی به فیلم یه ذره دوووشوآر بود:D
گیربازار بود که نوار ویدیوها سانسور نشده ان(VHS) و غیر قانونیه و بلابلابلا و ماهم یواشکی کرایه میکردیم و تو نایلون مشکی میپیچیدم و یادمه گاهی زیر شلوار و لباسمون قایم میکردیم:|
عین نوارهای میکرو که میگفتیم چندلبه، یه سری از VHS ها هم چندلبه بودن:D
اکثرا هم فیلم هندی و یا مربوط به برسلی و رمبو و ارنولد و فرانکی و گودزیلا و.. بودن:D
ولی اون وسط یه سری از ترسناک هاش امثال کلبه وحشت و کابوس خیلی معروف بود و بهمون اجازه نمیدادن کنارشون بشینیم و ببینیم:|

ولی با ورود دیسک به کلوپ ها خوب یادمه دایره ی ip های وحشت نسبت به دوره ی قبلش خیلی گسترده تر شد!

یه شوهرخاله داشتم لعنتی خونه رو ویدیو کلوپ کرده بود:D
ولی سرگیربازار دائم اکثرا کلوپا دائم به عظما میرفتن!
سال 84 که اهواز قبول شدم رسما شروع کردم به جمع اوری فیلم/سریال:D
کف نادری رو شخم میزدم و هرچی داشتم و نداشتمو میدادم واسه خرید دیسک. الخصوص فوریت خودم یعنی ژانر وحشت >:)
هر زهرماری که عکس ترسناک روش بودو ندید میخریدم، بارها با عکس روشون هیچ سنخیتی نداشتن:))
با اینکه چهار پنج تا هاردِ تا خرخره پر دارم ولی هنوزم دیسک یه سیصد چهارصدتاییشو نگه داشتم و دلم نیومد دور بندازم:D

ولی به صورت کلی اون‌زمان فوریت من اول از همه فِردی کروگر یا درواقع کابوس بود و بعد از اون سری جن گیری و طالع نحس بودن
یه سری هاش هم عین اویل و سربازان سگی و الن و هالوین و مترسک قاتل و اره برقی در تگزاس و سایلنت هیل و ... شاید ترس اون مدلی رو نداشتن ولی کلی لذت بخش بود تماشا کردنشون
یه سریاشم عین عروسک قاتل و رینگ و کینه و.. قشنگ جامپ اسکر داشتن(الخصوص نسخه های ژاپنی رینگ و کینه)
کلا شرق اسیایی ها سلطان ساخت این چیزا بودن!!
یه چیزهای عجیب غریبی یادمه اون‌زمان از اینا دیدم که نه اسمشونو میشه با سرچ پیدا کرد نه طوریه که تو لیست ها پیداشون کرد!
عین یه سری از انیمه های میازاکی عجیب و ترسناک بودن

تو جدیدا هم تا جایی که ذهن یاری کنه، ایت و ماما و جن گیری از امیلی رز و گت اوت و اِ کوییت پلیس و نسخه ی اول کانجورینگ و بابادوک و حتی اَره رو دوست داشتم

پ.ن: اقا راستی تو اون دوره با جان کازاک هم اشنا شدم که یه سری از کارهاش طلا بود،هیییی:(
الخصوص اتاق 1408 و هویت
پ.ن۲: اخرین باری که جامپ اسکر شدم ، توی سریال هانتینگ هیل هوس و توسط نِل بود:D
آی چسبید:D
پ.ن۳: تو سریال ها هم یکی اکسورسیزوم رو دوست داشتم که کنسل شد و دیگری هانتینگ هیل هوس&هانتینگ بلای منور که تو این چند ساله منتشر شدن
پ.ن۴: الانم به دلیل کم شدن میزان وحشتِ خون َم، سریال آنها(ایرانی) رو دنبال میکنم:D
ایده هاش رو دوست دارم هرچند طی این چند دهه نسخه های قوی ترش رو تو غرب دیدم، ولی خب خلق مجددشون توسط یه ایرانی و دیدن این سریال خالی از لطف نیست!
پ.ن۵: توی یه برهه این ژانر حسابی تو دیوار رفته بود و من یکی حسابی نا امید شده بودم:D
ولی از یه جایی خالقان این ژانر فوکوس بیشتری روی ترس های روانشناختی و آثار این مدلی گذاشتن و آثار جالبی عین مرد نامرئی و گِت اوت و همین آس که قبل تر بچه ها اشاره کردن، ساختن
از طرفی امثال it و کانجورینگ و ا کوییت پلیس و... هم بازارو گرم نگه داشتن و مارو به روزهای اینده امیدوار...
تا پایان نظرسنجی های این ژانر با قدرت ادامه بدین و تاپیکو up نگه دارین:p
گاد بلس آس:D

چند روز پیش من به "Alien 1979" رای دادم، الانم از رو کنجکاوی اومدم نتیجه نظر سنجی رو چک کنم :D.
من تا قبل از 14/15 سالگیم از این سبک فیلم و بازی ها فراری بودم، در حدی که همین POP:WW که یه بازی تو سبک "اکشن ماجراجویی" با تم دارک هست، برای فوق العاده ترسناک بود، ولی الان تقریبا 7 سالی میشه که ژانر وحشت سبک مورد علاقمه. مشکلی که با ژانر وحشت چه در صنعت سینما/گیم هست اینه که عامه پسند نیست و ساختن فیلم ترسناک سختتر از فیلم اکشن هستش، برای همین به نظرم مقایسه فیلم های ترسناک بر اساس نمراتشون با بقیه فیلم ها درست نیست.:D
یک سوال از کسایی که به ژانر وحشت علاقه دارن، چطور به کسایی که این ژانر رو بی معنی میدونن واسشون معنی میکنین؟ البته هرکسی میتونه به دلایل مختلف به این ژانر علاقه داشته باشه، شخصا برای من دیگه بعد این همه سال این فیلم ها ترسناک نیستن یا بر خلاف طرز فکر بعضی ها برای ترسیدن این فیلم هارو نمیبینم، چیزی که برام جذاب هست بیشتر "فضا و اتمسفر" و" علت اتفاقات/ داستان این فیلم هاست، مثلا یک فضای تاریکی هست که شما کنجکاوی که بدونی دقیقا اونجا چیه؟چرا اونجاست و کلا منطق پشتش چیه؟ نمیدونم شما دوستان چرا به این ژانر علاقه دارین ولی 100% میدونم هممون به اتمسفر های تاریک و نامعلوم علاقه داریم.

فیلم Shining 1980 در "لایه اول" که بیننده میبینه ترسناک نیست، چیزی که باعث ترسناک شدنش میشه اون فضا سازی، کات خوردن های دوربین تو یه سری صحنه های خاص، facial expression شخصیت ها در طول فیلمه، با اینکه شاینینگ به نظرم ترسناکترین نیست ولی میشه گفت تاثیر گذارترین تو سبک خودشه، مثلا در فیلم های چند سال اخیر دیدین که از "زن پیر لخت" به عنوان یه موجود ترسناک استفاده میشه، اولین بار شاینینگ بود که این موضوع رو باب کرد، که هنوزم یه جورایی همون ایده رو دارن پیاد میکنن،( بیچاره آدمای پیر):D، ولی خب من شخصا بچه که بودم از مادر بزرگ خودم میترسیدم:D( کلا از آدمای پیر)
یا مثلا این موضوع که یه خانواده که مشکلات خانوادگی دارن و واسه دور شدن از مشکلاتشون میرن گردش که اوضاع برتر هم میشه، یا مثلا اون سالن خون که تو بازی مثل Outlast 2 هم رفرنسش رو دیدیم.
Alien 1979 برای من عنوان ترسناک تری هست و فقط وفقط هم بخاطر همون "ترس کیهانی" هستش، اصلا تصور "غرق شدن یا تنها بودن در فضا" برای من قابل تحمل نیست و همینوطور اقیانوسx_x
فکر کنم معنی نام کاربریم رو هم دیگه بدونین:D

پ.ن: این فیلم بعد 40 سال هنوزم فوق العادست.
space-jockey3.jpg

آخرین ویرایش:
ترسناکترین فیلم برای بنده فقط این بود مابقی شوخی بیش نبودن :-SS.

شاید باور نکنین ولی اینو جدی میگم:D
من قبل از دیدن فیلم جن گیر یه دوبله طنز که گذاشته بودن رو قسمت های ترسناک این فیلم دیدم، بعد که برای اولین بار این فیلم رو دیدم بیشتر خندم میگیرفت:)).

• Like
Reactions: P.T. and AmirPXP
اینو من باز up کنم که از لیست یه مرور خاطرات کنید:D
(لینک‌ رو عکسه)
اقا قدیما دسترسی به فیلم یه ذره دوووشوآر بود:D
گیربازار بود که نوار ویدیوها سانسور نشده ان(VHS) و غیر قانونیه و بلابلابلا و ماهم یواشکی کرایه میکردیم و تو نایلون مشکی میپیچیدم و یادمه گاهی زیر شلوار و لباسمون قایم میکردیم:|
عین نوارهای میکرو که میگفتیم چندلبه، یه سری از VHS ها هم چندلبه بودن:D
اکثرا هم فیلم هندی و یا مربوط به برسلی و رمبو و ارنولد و فرانکی و گودزیلا و.. بودن:D
ولی اون وسط یه سری از ترسناک هاش امثال کلبه وحشت و کابوس خیلی معروف بود و بهمون اجازه نمیدادن کنارشون بشینیم و ببینیم:|

ولی با ورود دیسک به کلوپ ها خوب یادمه دایره ی ip های وحشت نسبت به دوره ی قبلش خیلی گسترده تر شد!

یه شوهرخاله داشتم لعنتی خونه رو ویدیو کلوپ کرده بود:D
ولی سرگیربازار دائم اکثرا کلوپا دائم به عظما میرفتن!
سال 84 که اهواز قبول شدم رسما شروع کردم به جمع اوری فیلم/سریال:D
کف نادری رو شخم میزدم و هرچی داشتم و نداشتمو میدادم واسه خرید دیسک. الخصوص فوریت خودم یعنی ژانر وحشت >:)
هر زهرماری که عکس ترسناک روش بودو ندید میخریدم، بارها با عکس روشون هیچ سنخیتی نداشتن:))
با اینکه چهار پنج تا هاردِ تا خرخره پر دارم ولی هنوزم دیسک یه سیصد چهارصدتاییشو نگه داشتم و دلم نیومد دور بندازم:D

ولی به صورت کلی اون‌زمان فوریت من اول از همه فِردی کروگر یا درواقع کابوس بود و بعد از اون سری جن گیری و طالع نحس بودن
یه سری هاش هم عین اویل و سربازان سگی و الن و هالوین و مترسک قاتل و اره برقی در تگزاس و سایلنت هیل و ... شاید ترس اون مدلی رو نداشتن ولی کلی لذت بخش بود تماشا کردنشون
یه سریاشم عین عروسک قاتل و رینگ و کینه و.. قشنگ جامپ اسکر داشتن(الخصوص نسخه های ژاپنی رینگ و کینه)
کلا شرق اسیایی ها سلطان ساخت این چیزا بودن!!
یه چیزهای عجیب غریبی یادمه اون‌زمان از اینا دیدم که نه اسمشونو میشه با سرچ پیدا کرد نه طوریه که تو لیست ها پیداشون کرد!
عین یه سری از انیمه های میازاکی عجیب و ترسناک بودن

تو جدیدا هم تا جایی که ذهن یاری کنه، ایت و ماما و جن گیری از امیلی رز و گت اوت و اِ کوییت پلیس و نسخه ی اول کانجورینگ و بابادوک و حتی اَره رو دوست داشتم

پ.ن: اقا راستی تو اون دوره با جان کازاک هم اشنا شدم که یه سری از کارهاش طلا بود،هیییی:(
الخصوص اتاق 1408 و هویت
پ.ن۲: اخرین باری که جامپ اسکر شدم ، توی سریال هانتینگ هیل هوس و توسط نِل بود:D
آی چسبید:D
پ.ن۳: تو سریال ها هم یکی اکسورسیزوم رو دوست داشتم که کنسل شد و دیگری هانتینگ هیل هوس&هانتینگ بلای منور که تو این چند ساله منتشر شدن
پ.ن۴: الانم به دلیل کم شدن میزان وحشتِ خون َم، سریال آنها(ایرانی) رو دنبال میکنم:D
ایده هاش رو دوست دارم هرچند طی این چند دهه نسخه های قوی ترش رو تو غرب دیدم، ولی خب خلق مجددشون توسط یه ایرانی و دیدن این سریال خالی از لطف نیست!
پ.ن۵: توی یه برهه این ژانر حسابی تو دیوار رفته بود و من یکی حسابی نا امید شده بودم:D
ولی از یه جایی خالقان این ژانر فوکوس بیشتری روی ترس های روانشناختی و آثار این مدلی گذاشتن و آثار جالبی عین مرد نامرئی و گِت اوت و همین آس که قبل تر بچه ها اشاره کردن، ساختن
از طرفی امثال it و کانجورینگ و ا کوییت پلیس و... هم بازارو گرم نگه داشتن و مارو به روزهای اینده امیدوار...
تا پایان نظرسنجی های این ژانر با قدرت ادامه بدین و تاپیکو up نگه دارین:p
گاد بلس آس:D
درود بر شما
چقدر لذت بردم از خوانش متنتون. واقعا حق با شماست. یه زمانی پیدا کردن فیلم کار حضرت فیل بود!
چه خوب شد به هانتینگ هیل هوس هم اشاره کردید. عجب فرم زیبایی داشت. مرده شور برده‌ها این فصل دوم رو انگار می‌خوان با خودشون به گور ببرن!
.
من از ژانر وحشت می‌ترسم و از سر ناچاری فقط چندتایی رو دیدم. در نظر سنجی هم به هالووین رای دادم!
بخاطر دو چیز. یکی موسیقی متن بی‌نظیرش که بعد از چند سال هنوز توی ذهنمه
و اسم کاراکتر اصلیش؛ مایکل مایرز!
نمی‌دونم جریان چیه اسم ایشون همیشه سر زبونمه!:D
من فقط نسخه‌ی اول و نسخه‌ی آخری که همین چند سال پیش اومد رو دیدم، امیدوارم همچنان مایکل مایرز صحیح و سلامت باشن!:D

mgss.JPG

Jordan Vogt-Roberts کارگردان فیلم Metal Gear Solid در میان گذاشت.

جناب رابرتز در مصاحبه ای با EW توضیح داد که قصدش ساخت "نوع جدیدی از اکشن برروی پرده است که همچنین براساس سکوت مخفی کاری است".

در ادامه مصاحبه او احتمالا به نفوذ به جزیره Shadow Mosses نیز اشاره داشته, چرا که توضیخ داد که در صحنه ای از فیلم
"متوجه میشوید که با هر قدمی که بر میدارید به شکم هیولا نزدیک تر شده" و از "امنیت فاصله میگیرید".

همونطور که میدانید رابرتز طرفدار قدیمی سری متال گیر هست و اخیرا در حال دست و پنجه نرم کردن با انتقال "تجربه فعال یک بازی" به " تجربه انفعالی تماشای یک فیلم".

"اینها انتقالات یک به یک نیستند, برای همین من فکر میکنم که هنگام بازی کردن شما واقعا باید بفهمید که بازی چه چیزی از شما استخراج میکند, چه چیزی باعث میشود که احساسات خاصی داشته باشید, لحنی که ایجاد میکند چیست."

Metal Gear Solid movie will include a "new type of action", says director

شاید برای خیلی از ما ایرانیها دیدن بعضی از فیلمهای ترسناک خارجی جوکی بیش نیست اما از نظر اونها این جوک جزوی از فرهنگ و اعتقاداتشون هست مثل خون آشام و روح و گرگینه و عمو جانی!
هنوز کارگردان ایرانی نداشتیم که بیاد در مورد جن و دوستاش که از بچگی تو سرمون سیو کردنش فیلم درستی بسازن (که بر میگرده به اینکه اسلام دست و پاشون رو بسته)
تنها کاری که خوشم اومد در همین رابطه خوابگاه دختران بود بدون روح و جن کامپیوتری فیلم قابل قبولی اونم تو این مملکت دادن بیرون
تا 10 سال پیش از سگ میترسیدم تا اینکه خونه یدونه گرفتن بعد 1هفته یکی از بهترین رفیقهام شد فیلم هم تو همین مایه هاست هر چی بیشتر ببینید عادی تر میشه براتون

به به . اولین تریلر many saints of newark پیش درآمد سریال موفق سوپرانوز ریلیز شد

امسال با فیلم جدید استیون سودربرگ و این فیلم باید شاهد اوج گیری نسبی فیلم های گنگستری باشیم
جوووووووووووووووووووووووووووووووووون!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
اولین تریلر از فیلم مورد انتظار Don't Breathe 2 رو میتونید امروز ساعت ۱۸:۳۰ به وقت خودمون از کانال یوتیوب IGN تماشا کنید! :D

یه رهگذری هم اگر خواست میتونه آپلود یا مستقیمش کنه!:D

چون خودم خونه نیستم!:D:|:(

درود دوستان
این فیلم مستند the gamechangers2015 که درباره سم هاوسر سازنده gta چطوره دارم با تورنت دانلود میکنم ولی سرعت لینکاش خیلی داغونه ارزش داره بگیرمش؟
بر هر گیمری فکر میکنم واجب باشه:دی

به نظر میرسه که ۲ ماه پیش رو یعنی جولای و آگست، اصلا فرصت سر خاروندن نداشته باشیم :D؛ فیلم های که قراره در ماه جولای شاهد پخش آن چه بصورت دیجیتالی و چه بصورت بین المللی باشیم رو لیست کردم.

پنج شنبه، ۱ جولای:

- No Sudden Move (اچ بی او مکس)

جمعه، ۲ جولای

- The Forever Purge (بین المللی)

- The Boss Baby: Family Business (بین المللی)

- Summer of Soul (بین المللی)

- The Tomorrow War (آمازون پرایم)

- Summer of Soul (پخش توسط هولو)

- Let Us In (پخش بصورت دیجیتالی)

- The God Committee (پخش بصورت محدود)

- Fear Street Part 1: 1994 (نتفلیکس)

- First Date (پخش بصورت دیجیتالی)

- Long Story Short (پخش بصورت دیجیتالی)

- A Dim Valley (پخش بصورت محدود)

جمعه، ۹ جولای

- Black Widow (بین المللی و دیزنی پلاس)

- How I Became a Superhero (نتفلیکس)

- Fear Street Part Two: 1978 (نتفلیکس)

- Meander (پخش بصورت محدود)

- The Loneliest Whale: The Search for 52 (پخش بصورت محدود)

- Summertime (پخش بصورت محدود)

شنبه، ۱۰ جولای

- Crashing Through The Snow (پخش بصورت دیجیتالی)

چهارشنبه، ۱۴ جولای

- Gunpowder Milkshake (نتفلیکس)

جمعه، ۱۶ جولای

- Escape Room: Tournament of Champions (بین المللی)

- Die in a Gunfight (بین المللی)

- Space Jam: A New Legacy (بین المللی و اچ بی او مکس)

- Great White (بخش بصورت محدود)

- Pig (بخش بصورت محدود)

- How to Deter a Robber (بخش بصورت محدود)

- Fear Street Part Three: 1666 (نتفلیکس)

چهارشنبه، ۲۱ جولای

- Trollhunters: Rise of the Titans (نتفلیکس)

جمعه، ۲۳ جولای

- Old (بین المللی)

- Snake Eyes (بین المللی)

- Jolt (آمازون پرایم)

- The Last Letter From Your Lover (نتفلیکس)

- Ailey (بخش بصورت محدود)

- Joe Bell (بخش بصورت محدود)

شنبه، ۲۴ ماه جولای

- Blood Red Sky (نتفلیکس)

خب، اینجا دیگه وضع یکم خفن‌تر میشه! :D

View attachment mp4.mp4

جمعه، ۳۰ جولای

- Jungle Cruise (بین المللی و دیزنی پلاس)

- The Green Knight (بین المللی)

- Stillwater (بین المللی)

- The Exchange (پخش بصورت دیجیتالی)

- Nine Days (بخش بصورت محدود)

- Enemies of the State (بخش بصورت محدود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or