درود بر شمااینو من باز up کنم که از لیست یه مرور خاطرات کنید
(لینک رو عکسه)
اقا قدیما دسترسی به فیلم یه ذره دوووشوآر بود
گیربازار بود که نوار ویدیوها سانسور نشده ان(VHS) و غیر قانونیه و بلابلابلا و ماهم یواشکی کرایه میکردیم و تو نایلون مشکی میپیچیدم و یادمه گاهی زیر شلوار و لباسمون قایم میکردیم
عین نوارهای میکرو که میگفتیم چندلبه، یه سری از VHS ها هم چندلبه بودن
اکثرا هم فیلم هندی و یا مربوط به برسلی و رمبو و ارنولد و فرانکی و گودزیلا و.. بودن
ولی اون وسط یه سری از ترسناک هاش امثال کلبه وحشت و کابوس خیلی معروف بود و بهمون اجازه نمیدادن کنارشون بشینیم و ببینیم
ولی با ورود دیسک به کلوپ ها خوب یادمه دایره ی ip های وحشت نسبت به دوره ی قبلش خیلی گسترده تر شد!
یه شوهرخاله داشتم لعنتی خونه رو ویدیو کلوپ کرده بود
ولی سرگیربازار دائم اکثرا کلوپا دائم به عظما میرفتن!
سال 84 که اهواز قبول شدم رسما شروع کردم به جمع اوری فیلم/سریال
کف نادری رو شخم میزدم و هرچی داشتم و نداشتمو میدادم واسه خرید دیسک. الخصوص فوریت خودم یعنی ژانر وحشت
هر زهرماری که عکس ترسناک روش بودو ندید میخریدم، بارها با عکس روشون هیچ سنخیتی نداشتن
با اینکه چهار پنج تا هاردِ تا خرخره پر دارم ولی هنوزم دیسک یه سیصد چهارصدتاییشو نگه داشتم و دلم نیومد دور بندازم
ولی به صورت کلی اونزمان فوریت من اول از همه فِردی کروگر یا درواقع کابوس بود و بعد از اون سری جن گیری و طالع نحس بودن
یه سری هاش هم عین اویل و سربازان سگی و الن و هالوین و مترسک قاتل و اره برقی در تگزاس و سایلنت هیل و ... شاید ترس اون مدلی رو نداشتن ولی کلی لذت بخش بود تماشا کردنشون
یه سریاشم عین عروسک قاتل و رینگ و کینه و.. قشنگ جامپ اسکر داشتن(الخصوص نسخه های ژاپنی رینگ و کینه)
کلا شرق اسیایی ها سلطان ساخت این چیزا بودن!!
یه چیزهای عجیب غریبی یادمه اونزمان از اینا دیدم که نه اسمشونو میشه با سرچ پیدا کرد نه طوریه که تو لیست ها پیداشون کرد!
عین یه سری از انیمه های میازاکی عجیب و ترسناک بودن
تو جدیدا هم تا جایی که ذهن یاری کنه، ایت و ماما و جن گیری از امیلی رز و گت اوت و اِ کوییت پلیس و نسخه ی اول کانجورینگ و بابادوک و حتی اَره رو دوست داشتم
پ.ن: اقا راستی تو اون دوره با جان کازاک هم اشنا شدم که یه سری از کارهاش طلا بود،هیییی
الخصوص اتاق 1408 و هویت
پ.ن۲: اخرین باری که جامپ اسکر شدم ، توی سریال هانتینگ هیل هوس و توسط نِل بود
آی چسبید
پ.ن۳: تو سریال ها هم یکی اکسورسیزوم رو دوست داشتم که کنسل شد و دیگری هانتینگ هیل هوس&هانتینگ بلای منور که تو این چند ساله منتشر شدن
پ.ن۴: الانم به دلیل کم شدن میزان وحشتِ خون َم، سریال آنها(ایرانی) رو دنبال میکنم
ایده هاش رو دوست دارم هرچند طی این چند دهه نسخه های قوی ترش رو تو غرب دیدم، ولی خب خلق مجددشون توسط یه ایرانی و دیدن این سریال خالی از لطف نیست!
پ.ن۵: توی یه برهه این ژانر حسابی تو دیوار رفته بود و من یکی حسابی نا امید شده بودم
ولی از یه جایی خالقان این ژانر فوکوس بیشتری روی ترس های روانشناختی و آثار این مدلی گذاشتن و آثار جالبی عین مرد نامرئی و گِت اوت و همین آس که قبل تر بچه ها اشاره کردن، ساختن
از طرفی امثال it و کانجورینگ و ا کوییت پلیس و... هم بازارو گرم نگه داشتن و مارو به روزهای اینده امیدوار...
تا پایان نظرسنجی های این ژانر با قدرت ادامه بدین و تاپیکو up نگه دارین
گاد بلس آس![]()
چقدر لذت بردم از خوانش متنتون. واقعا حق با شماست. یه زمانی پیدا کردن فیلم کار حضرت فیل بود!
چه خوب شد به هانتینگ هیل هوس هم اشاره کردید. عجب فرم زیبایی داشت. مرده شور بردهها این فصل دوم رو انگار میخوان با خودشون به گور ببرن!
.
من از ژانر وحشت میترسم و از سر ناچاری فقط چندتایی رو دیدم. در نظر سنجی هم به هالووین رای دادم!
بخاطر دو چیز. یکی موسیقی متن بینظیرش که بعد از چند سال هنوز توی ذهنمه
و اسم کاراکتر اصلیش؛ مایکل مایرز!
نمیدونم جریان چیه اسم ایشون همیشه سر زبونمه!
من فقط نسخهی اول و نسخهی آخری که همین چند سال پیش اومد رو دیدم، امیدوارم همچنان مایکل مایرز صحیح و سلامت باشن!