Movie Center

the shining ترسناک هست اصلا ؟ :| :| :|
به نظر من فیلم عالی نسبتا ترسناک درسته از لحاظ ارزش بهتر از یک فیلم متوسط ولی ترسناکتر هست ولی در این لیست باید ملاک فقط ترسناکترین باشه نه فقط فیلم خوب بودن.
شخصا ژانر Psychological horror رو به هیچ عنوان The Scariest Horror Movie نمیتونم قبول کنم چون ترس این فیلم ها از جنس ترس فیلمی مثل جن گیر و امثال نیست.
حرفت درسته ولی مگه چند تا فیلم تراز اول توی این ژانر داریم که واقعا بشه اسم هارور روشون گذاشت، لیستی که ابی تدارک دیده 50تاییه، فیلم هایی هم که گذاشته با توجه به همین نظرسنجی ترتیب درستی توی سالی که اکران شدن دارن و در زمان خودشون به عنوان فیلم ترسناک شناخته می شدن، یک حسن بزرگی هم داره اینه که مشخص می شه ترس های کاربران در هر نظرسنجی با کدوم فیلم در زمان خودش بیشتر بوده

حیفه ندیدم که کسی به The Wailing اشاره کنه.
بخش پایانی فیلم حقیقتا از ترسناک ترین چيزايی هست که توی دهه گذشته دیدم.
فیلم هم Gore حال بهم زن نداره...و هم اینکه مشکل اساسی فیلم های ترسناک حال حاضر که فیلمنامه های بشدت بی سر و ته رو نداره.:|
داستان مرموز و جالبی داره!

حیفه ندیدم که کسی به The Wailing اشاره کنه.
بخش پایانی فیلم حقیقتا از ترسناک ترین چيزايی هست که توی دهه گذشته دیدم.
فیلم هم Gore حال بهم زن نداره...و هم اینکه مشکل اساسی فیلم های ترسناک حال حاضر که فیلمنامه های بشدت بی سر و ته رو نداره.:|
داستان مرموز و جالبی داره!
اوه اوه. پاک یادم رفته بود. این لامصب رو حتی دو سال بعدش که برای بار دوم دیدم هم یه مدت اذیتم کرد. الان این رو گفتی باز قیافه طرف اومد جلوی چشمم :| :D

دوستان گویا با مولفه های ژانر وحشت آشنایی ندارند که یک نفر بیان می کند که ترس روانشناسانه جز ژانر وحشت تعلق نمی گیرد!

خواهش میکنم که منبع معتبر و روان ژانر و هالیوود استیو نیل را بخوانید تا با ژانرها از جمله ژانر وحشت آشنا شوید (صفحه 201 - 217)

دوستان بی زحمت میشه اسم این فیلم جیم کری رو برام بگین ؟
View attachment 214589
فیلمA Night at the Roxbury هست فکر کنم. ولی جیم کری تو این فیلم نیست این یه تیکه رو برای برنامه نایت شو درست کردن فقط .

img_20210626_133151_l1ln.jpg

دوستان گویا با مولفه های ژانر وحشت آشنایی ندارند که یک نفر بیان می کند که ترس روانشناسانه جز ژانر وحشت تعلق نمی گیرد!

خواهش میکنم که منبع معتبر و روان ژانر و هالیوود استیو نیل را بخوانید تا با ژانرها از جمله ژانر وحشت آشنا شوید (صفحه 201 - 217)
نظرسنجی انتخاب ترسناکترین فیلم تاریخ هست !!! نه بحث سر اینکه فیلمی جزو ژانر وحشت و ترسناک است یا خیر !
به نظر من انتخاب بین فیلم بهتر یا ترسناک تر این وسط اصلا معلوم نخواهد شد و بهتره که تمام Psychological horror ها در یک گروه باشن و انتخاب بین اونها انجام بشه.
چون مطمئنم در گروه بعدی هم مثلا rosemary baby بزارید رای میاره ! در گروه بندی بعدیش هم مثلا سکوت بره ها مطمئنا رای میاره ! اخر سر لیست هم میشه انتخاب بین فیلم های خوب نسبتا ترسناک ! نه ترسناک ترین فیلم تاریخ

من زیاد اهل دیدن فیلم‌ترسناک نیستم اما حقیقتا the grudge (کینه) فک کنم دو نسخه ژاپنی و امریکایی داشت
من نسخه ژاپنی رو دیدم ، قسمت ۴ام فک کنم و قشنگ تا چن روزی خیلی حالم بد بود :D
هم نسخه های ژاپنی و هم امریکایی واقعا فیلم های خوش ساختی هستن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or