Movie Center

Quiet Place Part II واقعا معرکه بود. محشر بود محشر \m/

باورم نمیشه چجوری به این حد برای یک فیلم میخکوب شده بودم به لبه مبل @-) :D پرداخت به داستان، محیط، کاراکترا، دیالوگ ها، موسیقی، صدا، و مخصوصا بازیگرا همه چیز پرفکت بود :|

اون دختر بچه ناشنوا واقعا عالی بازی میکرد و کاراکترش دقیقا با یک ذره رفتار اشتباه میتونست شدیدا اغراق امیز بنظر بیاد ولی بینقص بود کاراکترش :| خودم حال کرده بودم که بعد اتفاقات نسخه اول چقدر چند لایه پیشرفت شخصیتی کرده! در کنار همه اینا، بانو امیلی بلانت واقعا باری دیگر نشان داد لقب بانو برازندشه :D

پ.ن. زوج امیلی بلانت و جان کرازینسکی چقدر دوست داشتنین :x

اصلا قضیه این فیلم چیه که تا حالا هیچی ازش نیومده؟ کسی میدونه؟
نه اکران شد نه نسخه رسمی اومد ازش ، تو همون کن دفن شد
اگه منظورتون فیلم mektoub ,my love عبدالعطیف کشیش هست که اومده بود چون من دانلود کرده بودم. اون موقع در وارز قابل دانلود بود . الان نیست باید وی آی پی باشیم و درخواست بدیم لینکش رو دوباره بگذارن

نه یه فاجعه ای به نام Wild Wild West بود.

ویرایش: دوستمون جوابت رو دادن. Will smith گفته بود یکی از بدترین فیلمهایی که بازی کرده.
بر خلاف همه من خوشم اومد از فیلم . یک سری از شوخی هاش بامزه بود . شیمی بین کوین کلاین و ویل اسمیت هم خوب بود .

• Like
Reactions: -Poormaz-
اگه منظورتون فیلم mektoub ,my love عبدالعطیف کشیش هست که اومده بود چون من دانلود کرده بودم. اون موقع در وارز قابل دانلود بود . الان نیست باید وی آی پی باشیم و درخواست بدیم لینکش رو دوباره بگذارن
این فیلم دو قسمت داره با همین اسم و پسوند آخر متفاوت.
اونی که شما دانلود کردی قسمت اولشه که مال ۲۰۱۷س و همین الانم ریخته رو نت
اما قسمت دومش به اسم کامل mektoub my love: intermezzo برای ۲۰۱۹س که جایی هنوز نیومده

این فیلم دو قسمت داره با همین اسم و پسوند آخر متفاوت.
اونی که شما دانلود کردی قسمت اولشه که مال ۲۰۱۷س و همین الانم ریخته رو نت
اما قسمت دومش به اسم کامل mektoub my love: intermezzo برای ۲۰۱۹س که جایی هنوز نیومده

پس از نقدهای کوبنده به علت ۸۰ درصد فیلم به نمایش صحنه های شبه پورن و اعتراض بازیگر زن قصه به کارگردان بخاطر اجبار به بازی در این صحنه ها بدون بدلکار، عبدالطیف تصمیم گرفت که نسخه ۳ ساعته مجدد ویرایش کنه. یه عده هم توییتر مثل زک اسنایدر کمپین راه انداختند که میخـان نسخه کامل رو نگاه کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or