Origami 2008
عضو تحریریه
یه ربات خیلی خیلی گنده آهنی که شبیه عنکبوت بود و انگار از تیرآهن ساخته شده بود برای این Starship Troopers بودش؟
یه هاله ای از قیافش یادمه فقط
اسپایدر تانک wild wild west نیست؟!
آخرین ویرایش:
یه ربات خیلی خیلی گنده آهنی که شبیه عنکبوت بود و انگار از تیرآهن ساخته شده بود برای این Starship Troopers بودش؟
راست میگی احتمالا دوستمون منظورش همین فیلم باشه ماشالله بانک زنده فیلم و سریال هستید شما دوست عزیزاسپایدر تانک wild wild west نیست؟!
آفرین خودشه... خودمم الان پیداش کردماسپایدر تانک wild wild west نیست؟!
نه یه فاجعه ای به نام Wild Wild West بود.یه ربات خیلی خیلی گنده آهنی که شبیه عنکبوت بود و انگار از تیرآهن ساخته شده بود برای این Starship Troopers بودش؟
هالک تو اونجرز اینو خوب توضیح داد که تغییر در گذشته، آینده رو تغییر نمیده بلکه یک خط زمانی به یک آینده جدید ایجاد میکنه، با رسم شکل بخوام نشون بدم
View attachment 215485
پس اون آینده قبلی با اتفاقاتش سرجای خودش میمونه و اینجاست که دنیای موازی شکل میگیره
رندوم The Thing رو بزنآقا نظرسنجی قابل مشاهده واسه همه باشه بهتر نیست؟ من که هیچ کدوم از این قدیمیارو ندیدم الان باید رندم یچی بزنم تا معلوم شه
آقا نظرسنجی قابل مشاهده واسه همه باشه بهتر نیست؟ من که هیچ کدوم از این قدیمیارو ندیدم الان باید رندم یچی بزنم تا معلوم شه
این جالبه؟دوستان و عزیزان، هم راستا با نظرسنجی تاپیک در مورد ژانر horror توصیه اکید میکنم قسمت دوم سریال آنها را تنها و در دل شب ببنید و بیاین اینجا در موردش صحبت کنید. بعد براتون کانجورینگ مانجورینگ خنده دار بنظر میاد.
پ.ن: هر قسمت یک اپیزود مجزاست و ربطی بهم ندارن قسمت ها.
این همون مدل ترسیه که ریشه در اساطیر و فرهنگ ماها داره، روشن تر بخوام بگم دعا نویسی و باز کردن یکسری درها به جهانمون.این جالبه؟
یادمه قدیم به کینه و یا حلقه ژاپنی خیلی حال کردم. و یا یکمی قدیم تر یه فیلم ژاپنی بود به اسم "کوایدان"
ولی خوب هر چی فکر میکنم بیشتر اون ترس مربوط به دوران بچگی بوده. این اواخر دیگه هر چی بوده و دیدم اون حس قدیم رو بهم منتقل نمیکنه. برای همین فکر میکنم کمتر فیلم های horror میبینم.
دلم میخواد فیلمی باشه که همون ترس قدیم رو داشته باشه. دیگه این کانجورینگ و نان و اینا رو فقط برای داستانش میبینم. در حال حاضر بیشتر چیز های creepy برام جذاب هست تا چیز های مثل جن و روح و شیطان و غیره.
اخرین فیلمی که باهاش حال کردم فک کنم rec بود و همون موجود اخرش، اونم برای 10 12 سال پیشه
4 تا فیلم ترسناک بگین ببینم.