Movie Center

دوستان قرار نیست ادامه ای برای alien ساخته بشه؟

فقط یک سریال به همین نام توسط نوآ هاولی (خالق سریال لژیون و فارگو) برا شبکه FX داره ساخته میشه و داستان آن در مورد حضور زنومورف‌ها بر روی زمین است؛ قبلا ریدلی اسکات یه سری اشاراتی به فیلم بیگانه داشت، اما تا به الان و بطور رسمی تایید نشده!

میشه چند تا فیلم مثل پرومتئوس معرفی کنید

یه فیلم قدیمی و کاملا آندرریت به اسم Event Horizon وجود داره که به شدت مورد کم لطفی منتقدان قرار گرفته، به نظر من بر رو سراغ این فیلم؛ این فیلم یکی از منابع الهام سری محبوب Dead Space هم بوده.
 
Black Widow رو دیدم. خوب بود. نه خیلی بد بود و نه خیلی عالی. خوشحال شدم که Scarlett Johansson به آرزوش رسید. حقش بود.

من اشتباه میکنم یا Taskmaster توی کامیک مرد بود؟ انتظار بیشتری از این شخصیت منفی داشتم.
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: voldmort
پرومتئوس واقعا فیلم عالی بود در سبک خودش
اتمسفرش رو خیلی دوست داشتم,قشنگ حس یک جای ناشناخته رو به ادم القا میکرد
9 سال ازش گذشت:|
Alien: Covenant هم خوب بود
پرامتئوس تا بخش پایانی اش خوب بود . ولی یک دفعه انگار آخرش زوری خواستن بچسبوننش به سری اصلی و فاز فیلم رو عوض کردن اما در کل اثر خوب و به یادماندنی ای بود. کاراکتر دیوید با بازی عالی مایکل فاسبندر یکی از به ربات های به یادماندنی سینماست
 
دوستان اگه هوس تماشای دوباره مجموعه alien رو کردن با این کیفیت مستقیم و نیم بها لینک دارم :

Alien - Covenant 2017 (1080p Bluray x265 HEVC 10bit AAC 7.1 Tigole) 3.3GB

Alien.Resurrection.1997.BluRay.1080p.DTS-HD.MA.5.1.x265.10bit-BeiTai [10.4GB]

Alien.3.1992.1080p.BluRay.x265.10bit.AC3.5.1-3xO (6.74GB)

Aliens.1986.Special.Edition.1080p.BluRay.x265.10bit.DTS-HD.MA.5.1-3xO

Alien.1979.40th.Anniversary.TR.1080p.BluRay.Regrade.x265.10bit.DD5.1-3xO (5.42GB)

پیام بدید براتون بفرستم
 
فیلم بندتا پاول ورفوهن در جشنواره کن امسال جنجال آفرید؛ تماشاگران کمی به علت وجود صحنه های ج*سی فراوان و زننده سالن نمایش را ترک کردند. منتقدان اروپایی چندان از فیلم استقبال نکردند هرچند منتقدان آمریکایی رویکرد نسبتا مثبتی به فیلم داشتند.

فیلم داستان عاشقانه ممنوعه دو راهبه است.
 
بسیار چندش آوره.لباس پوشیدن این شخص باعث آسیب به من میشه؟بله حالم به هم میخوره و از همه بدتر اینکه تمام تلاش رسانه ها این شده که این سبک لباس پوشیدن رو عادی جلوه میدن
آسیب تعریف حقوقی داره، جانی و مالی. خوش نیومدن و چندشم میشه آسیب نیست. تو میتونی نپذیری ولی حق نداری حق آزادی پوشش یک نفر دیگه و مدلی که میخواد زندگی کنه رو ازش بگیری. از صدها سال قبل تا همین الان تو مراسم‌ها، جنگجوهای اسکاتلند کیلت می‌پوشیدن که شبیه دامنه. آرایش کردن تو مصر و یونان باستان و فرانسه و انگلیس قرن ۱۷ و ۱۸ همونقدر که کار زنانه‌ای بوده، متعلق به مردها هم بوده.

ول کن زندگیت رو بکن، فیلم‌هایی که توش این اشخاص بازی می‌کنن رو هم نبین. نگران منحرف شدن و سقوط اخلاق جامعه هم نباش.
 
Them-E02.jpg

دوستان و عزیزان، هم راستا با نظرسنجی تاپیک در مورد ژانر horror توصیه اکید میکنم قسمت دوم سریال آنها را تنها و در دل شب ببنید و بیاین اینجا در موردش صحبت کنید. بعد براتون کانجورینگ مانجورینگ خنده دار بنظر میاد.
پ.ن: هر قسمت یک اپیزود مجزاست و ربطی بهم ندارن قسمت ها.
اینو دیدم.از لحاظ داستان نمیتونم بگم بد نبود چون بیشترش با همین خرافات محلی ما همخوانی داره. یکی دو قسمتش در میشه به عنوان سریال کمدی نگاه کرد. ولی یکی دو قسمتش هم قشنگ بود. در کل چون سریال ایرانی بود با توقع خیلی پایین سراغش رفتم و به نظرم خوب بود و ارزش دیدن رو داشت.
 
آخرین ویرایش:
بنده از سبک لباس پوشیدن شما و سبک زندگیت و طرز تفکرت چندشم میشه، راهکار چیه حالا؟ چکار کنیم؟ چندین دهه هم هست رسانه‌ها سعی کردن این سبک زندگی چندش اور شما رو برای من عادی کنن.
کلا از هر چیزی که رسانه ها پشتش باشن باید ترسید. چون میخوان اون رو به عنوان norm جدید به ما تحمیل کنن.اغراق از هر دو طرف محکوم هست. حالا چه داخلی و چه خارجی.
همونطور که شما نمیتونی با یه لباس رسمی کروات دار بری تو یه جلسه رسمی دولتی داخلی همونطور هم بدون کروات نمیتونی وارد یه جلسه رسمی دولتی خارجی وارد بشی.
حالا این وسط من میخوام با هودی و جین وارد هرجا که دلم خواست بشم این انتخاب من هست ولی ایا رسانه ها از این پشتیبانی میکنن؟
اگر صد سال دیگه دیدی تو همون کشور هایی که الان دارن ساپورت توری پوشیدن مرد رو عادی نشون میدن دیگه اگر مردی که که شلوار جورابی پاش نیست رو فلان جا راه ندادن تعجب نکنید.
شاید یه فاز گذرا باشه ولی امثال اینا و درگ کویین ها و ویگن ها رو اگر بذاری تا حد خیلی زیادی پیش میرن چون اونو صرفا یه انتخاب شخصی نمیدونن و میخوان با رسانه عقیده شون رو تو چشم وچال منو تو فرو کنن.
 


پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or