پرامتئوس تا بخش پایانی اش خوب بود . ولی یک دفعه انگار آخرش زوری خواستن بچسبوننش به سری اصلی و فاز فیلم رو عوض کردن اما در کل اثر خوب و به یادماندنی ای بود. کاراکتر دیوید با بازی عالی مایکل فاسبندر یکی از به ربات های به یادماندنی سینماستپرومتئوس واقعا فیلم عالی بود در سبک خودش
اتمسفرش رو خیلی دوست داشتم,قشنگ حس یک جای ناشناخته رو به ادم القا میکرد
9 سال ازش گذشت
Alien: Covenant هم خوب بود
برای نسخه YIFY این رو تست کردم اوکی بود.برای starship Troopers یک زیرنویس سالم سراغ ندارید؟
پیدا نمی کنم![]()
آسیب تعریف حقوقی داره، جانی و مالی. خوش نیومدن و چندشم میشه آسیب نیست. تو میتونی نپذیری ولی حق نداری حق آزادی پوشش یک نفر دیگه و مدلی که میخواد زندگی کنه رو ازش بگیری. از صدها سال قبل تا همین الان تو مراسمها، جنگجوهای اسکاتلند کیلت میپوشیدن که شبیه دامنه. آرایش کردن تو مصر و یونان باستان و فرانسه و انگلیس قرن ۱۷ و ۱۸ همونقدر که کار زنانهای بوده، متعلق به مردها هم بوده.بسیار چندش آوره.لباس پوشیدن این شخص باعث آسیب به من میشه؟بله حالم به هم میخوره و از همه بدتر اینکه تمام تلاش رسانه ها این شده که این سبک لباس پوشیدن رو عادی جلوه میدن
فقط امیدوارم این اسکات ادکینز مورد هدف مداد و منگنه کوب و... قرار نگیره ! حداقل به یوری بویکا رحم کنن
اینو دیدم.از لحاظ داستان نمیتونم بگم بد نبود چون بیشترش با همین خرافات محلی ما همخوانی داره. یکی دو قسمتش در میشه به عنوان سریال کمدی نگاه کرد. ولی یکی دو قسمتش هم قشنگ بود. در کل چون سریال ایرانی بود با توقع خیلی پایین سراغش رفتم و به نظرم خوب بود و ارزش دیدن رو داشت.دوستان و عزیزان، هم راستا با نظرسنجی تاپیک در مورد ژانر horror توصیه اکید میکنم قسمت دوم سریال آنها را تنها و در دل شب ببنید و بیاین اینجا در موردش صحبت کنید. بعد براتون کانجورینگ مانجورینگ خنده دار بنظر میاد.![]()
پ.ن: هر قسمت یک اپیزود مجزاست و ربطی بهم ندارن قسمت ها.
کلا از هر چیزی که رسانه ها پشتش باشن باید ترسید. چون میخوان اون رو به عنوان norm جدید به ما تحمیل کنن.اغراق از هر دو طرف محکوم هست. حالا چه داخلی و چه خارجی.بنده از سبک لباس پوشیدن شما و سبک زندگیت و طرز تفکرت چندشم میشه، راهکار چیه حالا؟ چکار کنیم؟ چندین دهه هم هست رسانهها سعی کردن این سبک زندگی چندش اور شما رو برای من عادی کنن.
یه بازیگری تو کن، دلش خواسته این سبکی لباس بپوشه و خودش رو express کنه، جدای از این که مسخرهش کردید خود شما اومدی گفتی «حالم بهم میخوره»مسلما کاری ندارم زندگیم رو میکنم ولی قبول کنید بیش از حد داره روی این سبک مانور داده میشه.اخلاق جامعه از همون اول هم سقوط کرده بوده!