Movie Center

این بروس ویلیس به هیچ فیلمی نه نمیگه :|
روزی یدونه فیلم ازش میاد بیرون :D
به خودت بیا مَرد!
یادمه چند وقت شنیده بودم به مرحله ایی رسیده ذره ایی براش اهمیت نداره و بخاطر اون پول اشه که بازی میکنه.:دی

این بروس ویلیس به هیچ فیلمی نه نمیگه :|
روزی یدونه فیلم ازش میاد بیرون :D
به خودت بیا مَرد!
راه نیکلاس کیج رو پیش گرفته :D فیلموگرافیش رو ببین. بگو چجوری میتونی این همه کارکتر رو هندل کنی خداییش:D

5547477.JPG

من شاید the thing رو چند ماه پیش دیدم و با اینکه اثر قدیمی هست ولی جلوه های ویژه خوبی داشت داستان زیبایی داشت و صحنه عمل جراحی مغزمو ترکوند... ینی قشنگ از جا پریدم و خیلی وقت بود چنین حسی نداشتم

Quiet Place Part II واقعا معرکه بود. محشر بود محشر \m/

باورم نمیشه چجوری به این حد برای یک فیلم میخکوب شده بودم به لبه مبل @-) :D پرداخت به داستان، محیط، کاراکترا، دیالوگ ها، موسیقی، صدا، و مخصوصا بازیگرا همه چیز پرفکت بود :|

اون دختر بچه ناشنوا واقعا عالی بازی میکرد و کاراکترش دقیقا با یک ذره رفتار اشتباه میتونست شدیدا اغراق امیز بنظر بیاد ولی بینقص بود کاراکترش :| خودم حال کرده بودم که بعد اتفاقات نسخه اول چقدر چند لایه پیشرفت شخصیتی کرده! در کنار همه اینا، بانو امیلی بلانت واقعا باری دیگر نشان داد لقب بانو برازندشه :D

پ.ن. زوج امیلی بلانت و جان کرازینسکی چقدر دوست داشتنین :x

اصلا قضیه این فیلم چیه که تا حالا هیچی ازش نیومده؟ کسی میدونه؟
نه اکران شد نه نسخه رسمی اومد ازش ، تو همون کن دفن شد
اگه منظورتون فیلم mektoub ,my love عبدالعطیف کشیش هست که اومده بود چون من دانلود کرده بودم. اون موقع در وارز قابل دانلود بود . الان نیست باید وی آی پی باشیم و درخواست بدیم لینکش رو دوباره بگذارن

نه یه فاجعه ای به نام Wild Wild West بود.

ویرایش: دوستمون جوابت رو دادن. Will smith گفته بود یکی از بدترین فیلمهایی که بازی کرده.
بر خلاف همه من خوشم اومد از فیلم . یک سری از شوخی هاش بامزه بود . شیمی بین کوین کلاین و ویل اسمیت هم خوب بود .

• Like
Reactions: -Poormaz-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or