MotorStorm: Apocalypse

بچه ها من یه چند ساعتی بازی رو تجربه کردم دلم نیومد نگم هرکی به خرید این بازی شک داره بدون معطلی بره تهیه اش کنه فقط میتونم بگم فوقالعادست هیجانشم دو برابر نسخه های قبلی شده ضمن اینکه یه خط داستانی بهش اضافه کردن که حالت طنز داره وبه نظرم
باحالش کرده گرافیکشم که مثل نسخه های قبل خیلی خوبه

GAMESPOT هم بهش 8.5 داده که واقعا نمره ی توپیه براش :x

دوستان در حین بازی یک دفعه صدا قطع میشه ولی دمو ها صدا داره وقتی میام بیرون دوباره وارد بازی میشم درست میشه در ضمن جفت update هارو هم ریختم

سلام بالاخره بازی کامل و ارجینال به دستم رسید و امروز چکش کردم یه چیزی که جالب بود این بود که با تمام کردن دور اول بازی بخش جدیدی باز میشود که یک شخصیت جدید دارد و نسبت به قبلی سخت تر هست و جالب اینکه تخریب شهر 2 برابر میشود واقعا عالی بود بعد از این دور قسمت بعدی باز میشود که اون دیگه 4 برابر تخریب محیط دارد واقعا دیوانه کننده هست و در مورد قسمت آنلاین بازی من باید دو تا آپدیت را دانلود میکردم که کردم بعدش با تمام دلهره که مبادا بازی در آنلاین لگ داشته باشه (نا سلامتی بازی سرعتی هست و تا 16 نفر میتونن به طور هم زمان مسابقه بدن) وارد بخش آنلاین شدم و بعد از انتخاب مرحله با رای و انتخاب خودرو و یا موتور بازی شروع شد و با کمال ناباوری دیدم که :
بازی motorstorm online هیچ لگی ندارد دریغ از یک لگ حتی کوچیک
dance3.gif

اینترنت من 256 داتک هست همه رو به بازی آنلاین دعوت میکنم!
آی دی من:jimrako
منو add کنید!

من بازی رو امروز بازی کردم عالی بود.
هیجان خیلی بالا رفته (میترکه آدم:d) و واقعا نفس گیره...نمای دوربین و تخریب محیط فوق العاده جذابه.
راستی بازی روی کیفیت 1080p اجرا میشه که تو نسخه های قبلی اینجوری نبود که این خیلی عالیه تنوع مراحل هم خیلی بیشتر شده حتما بازی کنید:x

آخرین ویرایش:
دوستان من هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی خیلی دلم میخواد >:d<
یه سوال نسبت به نسخه قبلی یعنی PACEFIC RAFIT خیلی تغییر کرده؟؟؟؟
یه مقدار توضیح بدید
ممنون میشم

دوستان من هنوز بازی رو تهیه نکردم ولی خیلی دلم میخواد >:d<
یه سوال نسبت به نسخه قبلی یعنی PACEFIC RAFIT خیلی تغییر کرده؟؟؟؟
یه مقدار توضیح بدید
ممنون میشم
سلام در مورد این نسخه و تغییرات اون نسبت به pacific rift باید خدمتتون بگم که توی ورژن pacific rift معمولا جاذبه کم بود و ماشینها عینه پر کاه از زمین بلند میشدند و همین پرشها هیجان خاصی به بازی میداد ولی در این ورژن جدید شما دیگر آن پرشها رو نخواهید دید ولی در عوض اون مسابقاتی نفسگیر که باید در شهری که در حال خراب شدن هست مسابقه دهیم از نظر گرافیک بازی گرافیک خوبی دارد هر چند میشد گرافیک بهتری داشته باشد ولی نکته خوب اینه که بازی روی ریزولیشن 1080 اجرا میشه و این گرافیک اون رو بسیار خوب کرده از نظر گیم پلی من فکر میکردم که کنترل این نسخه خوب نباشه ولی اشتباه میکردم خیلی کنترل هم خوب هست ولی مسابقات خیلی نفسگیره و احتمال اینکه هر موقع اتفاقی برای شما بیفته زیاده از قبیل خوردن به دیوارها و یا بقایای ساختمانها و یا اشتباه رفتن مسیر و یا ضربه زدن بقیه مسابقه دهندگان به شما که واقعا لج آدم رو در میاره از نظر آنلاین هیچ لگی رو شاهد نخواهید بود بازی بسیار خوب و روان هست در یک جمله کوتاه باید بگم خرید motorstorm apocalypse از کارهایی هست که هیچ وقت از اون پیشیمون نیستم !!!

سلام در مورد این نسخه و تغییرات اون نسبت به pacific rift باید خدمتتون بگم که توی ورژن pacific rift معمولا جاذبه کم بود و ماشینها عینه پر کاه از زمین بلند میشدند و همین پرشها هیجان خاصی به بازی میداد ولی در این ورژن جدید شما دیگر آن پرشها رو نخواهید دید ولی در عوض اون مسابقاتی نفسگیر که باید در شهری که در حال خراب شدن هست مسابقه دهیم از نظر گرافیک بازی گرافیک خوبی دارد هر چند میشد گرافیک بهتری داشته باشد ولی نکته خوب اینه که بازی روی ریزولیشن 1080 اجرا میشه و این گرافیک اون رو بسیار خوب کرده از نظر گیم پلی من فکر میکردم که کنترل این نسخه خوب نباشه ولی اشتباه میکردم خیلی کنترل هم خوب هست ولی مسابقات خیلی نفسگیره و احتمال اینکه هر موقع اتفاقی برای شما بیفته زیاده از قبیل خوردن به دیوارها و یا بقایای ساختمانها و یا اشتباه رفتن مسیر و یا ضربه زدن بقیه مسابقه دهندگان به شما که واقعا لج آدم رو در میاره از نظر آنلاین هیچ لگی رو شاهد نخواهید بود بازی بسیار خوب و روان هست در یک جمله کوتاه باید بگم خرید motorstorm apocalypse از کارهایی هست که هیچ وقت از اون پیشیمون نیستم !!!
ممنون از وقتی که گذاشتید متشکرم
فقط یه نکته یکی از بچه ها بیاد و بگه از کجا میتونم تهیه کنم
چون تو شهر ما نیست و دسترسی ندارم
اگه خواستید پ.م بدید اگه هم موردی نداره همین جا بگید
ممنون
راستی الان قیمتش تو چه مایه های هستش؟؟؟
بین نو و دست دومش فرقی هست
منظورم کد آنلاینی یا .......

ممنون از وقتی که گذاشتید متشکرم
فقط یه نکته یکی از بچه ها بیاد و بگه از کجا میتونم تهیه کنم
چون تو شهر ما نیست و دسترسی ندارم
اگه خواستید پ.م بدید اگه هم موردی نداره همین جا بگید
ممنون
راستی الان قیمتش تو چه مایه های هستش؟؟؟
بین نو و دست دومش فرقی هست
منظورم کد آنلاینی یا .......
سلام بازی کد آنلاین و از این قرتی بازیها ندارد:d
بین نو و دسته دوم هم فرقی نیست من خودم دسته دوم خریدم البته با نو فرق نداشت و خیلی ازش راضیم !!!
الان قیمتش در حدود 40 تومان اگر بخواهی دسته دوم بخری هست ولی نو رو نمیدونم اگر میخواهید نو بخرید این آدرس فروشگاه برای خرید http://www.dcinpc.com/
البته من پیشنهاد میکنم دسته دوم بگیرید چون با قیمتهای پایین هم میشه گیر آورد توی سایت قسمت مبادله بازیهای ارجینال بگید تا هر کسی داشت بهتون بگه موفق باشید!!!

سلام بالاخره بازی کامل و ارجینال به دستم رسید و امروز چکش کردم یه چیزی که جالب بود این بود که با تمام کردن دور اول بازی بخش جدیدی باز میشود که یک شخصیت جدید دارد و نسبت به قبلی سخت تر هست و جالب اینکه تخریب شهر 2 برابر میشود واقعا عالی بود بعد از این دور قسمت بعدی باز میشود که اون دیگه 4 برابر تخریب محیط دارد واقعا دیوانه کننده هست و در مورد قسمت آنلاین بازی من باید دو تا آپدیت را دانلود میکردم که کردم بعدش با تمام دلهره که مبادا بازی در آنلاین لگ داشته باشه (نا سلامتی بازی سرعتی هست و تا 16 نفر میتونن به طور هم زمان مسابقه بدن) وارد بخش آنلاین شدم و بعد از انتخاب مرحله با رای و انتخاب خودرو و یا موتور بازی شروع شد و با کمال ناباوری دیدم که :
بازی motorstorm online هیچ لگی ندارد دریغ از یک لگ حتی کوچیک
dance3.gif

اینترنت من 256 داتک هست همه رو به بازی آنلاین دعوت میکنم!
آی دی من:jimrako
منو add کنید!

خواهشا در مورد بخش انلاین بیشتر بگو:قابلیت ها/تعداد مدها-یعنی هیچی لگ نداشتی؟

خواهشا در مورد بخش انلاین بیشتر بگو:قابلیت ها/تعداد مدها-یعنی هیچی لگ نداشتی؟
بازی 3 تا مد داره که دقیقا یادم نمیاد چی بودند چون یه مدته psn قطعه بازی نکردم !
باور کنید بازی توی بخش آنلاین هیچ لگی ندارد من به شخصه یکبار هم احساس لگ نکردم !
من موقعی که میخواستم بازی رو بخرم از خیلیها میپرسیدم که بازی در بخش آنلاین چطوره آیا لگ داره یا نه اونها هم میگفتند هیچ لگی ندارد من هم خوشحال میشدم ولی باز هم ته دلم میگفتم مگه میشه یه بازی که 16 تا وسیله نقلیه رو به طور آنلاین پشتیبانی میکنه لگ و تاخیر نداشته باشه تا اینکه بازی رو با ترس و لرز خریدم ولی حقیقت داشت بازی اصلا لگ و تاخیر توی بخش آنلاین نداره و خیلی روان میشه بازی کرد یعنی انگار دارید با خود ps3 بازی میکنید نه آنلاین حرکات کاملا روان و بدون لگ هست !
اسم مدها یادم نمیاد ولی میتونم شرح بدم:
یک مد داره که زمانی هست یعنی هر بار از 10 تا 0 میشمره توی مسابقه و وقتی وقت صفر شد وسیله نقلیه ای که آخر از همه هست منفجر میشه و از دور مسابقات خارج میشه همینطور پیش میره تا اینکه باید توی 3 نفر اول باشید که برنده بشید خیلی هیجان عجیبی به بازی میده !
مد بعدی مد race هست که همینطور که از اسمش معلومه با هم مسابقه میدهیم هر کسی هر نوع وسیله نقلیه ای که خوشش بیاد میتونه برداره از کامیون گرفته تا موتور تا مینی ماشین و ..... (حدودا 50 نوع وسیله نقلیه توی بازی هست و 30 مرحله متفاوت)!
از نظر آنلاین تضمین میکنم پشیمون نخواهید شد من خودم nfs hot persuit رو آنلاین بازی کردم و آنلاینش واقعا خوب و روان هست و این رو بگم motorstorm apocalypse از نظر آنلاین خیلی روانتر از nfs هست !:)

بازی 3 تا مد داره که دقیقا یادم نمیاد چی بودند چون یه مدته psn قطعه بازی نکردم !
باور کنید بازی توی بخش آنلاین هیچ لگی ندارد من به شخصه یکبار هم احساس لگ نکردم !
من موقعی که میخواستم بازی رو بخرم از خیلیها میپرسیدم که بازی در بخش آنلاین چطوره آیا لگ داره یا نه اونها هم میگفتند هیچ لگی ندارد من هم خوشحال میشدم ولی باز هم ته دلم میگفتم مگه میشه یه بازی که 16 تا وسیله نقلیه رو به طور آنلاین پشتیبانی میکنه لگ و تاخیر نداشته باشه تا اینکه بازی رو با ترس و لرز خریدم ولی حقیقت داشت بازی اصلا لگ و تاخیر توی بخش آنلاین نداره و خیلی روان میشه بازی کرد یعنی انگار دارید با خود ps3 بازی میکنید نه آنلاین حرکات کاملا روان و بدون لگ هست !
اسم مدها یادم نمیاد ولی میتونم شرح بدم:
یک مد داره که زمانی هست یعنی هر بار از 10 تا 0 میشمره توی مسابقه و وقتی وقت صفر شد وسیله نقلیه ای که آخر از همه هست منفجر میشه و از دور مسابقات خارج میشه همینطور پیش میره تا اینکه باید توی 3 نفر اول باشید که برنده بشید خیلی هیجان عجیبی به بازی میده !
مد بعدی مد race هست که همینطور که از اسمش معلومه با هم مسابقه میدهیم هر کسی هر نوع وسیله نقلیه ای که خوشش بیاد میتونه برداره از کامیون گرفته تا موتور تا مینی ماشین و ..... (حدودا 50 نوع وسیله نقلیه توی بازی هست و 30 مرحله متفاوت)!
از نظر آنلاین تضمین میکنم پشیمون نخواهید شد من خودم nfs hot persuit رو آنلاین بازی کردم و آنلاینش واقعا خوب و روان هست و این رو بگم motorstorm apocalypse از نظر آنلاین خیلی روانتر از nfs هست !:)

اگر مثل NFS باشه که حله-خیالمو راحت کردی-خیلی ممنون:">

بازی هیجانش فوق العادس اصلاً فکر نمی کردم انقدر فوق العاده باشه :d شخصی سازی ماشین هاش هم خیلی خیلی بهتر شده به نظرم من که خیلی حال کردم با تجهیزاتش :d ماشین های MUSCLE ـش هم حرف ندارن , یه عکس هم از یکی از ماشین ها که دستی به سر و روش کشیدم میزارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or