بازی 3 تا مد داره که دقیقا یادم نمیاد چی بودند چون یه مدته psn قطعه بازی نکردم !
باور کنید بازی توی بخش آنلاین هیچ لگی ندارد من به شخصه یکبار هم احساس لگ نکردم !
من موقعی که میخواستم بازی رو بخرم از خیلیها میپرسیدم که بازی در بخش آنلاین چطوره آیا لگ داره یا نه اونها هم میگفتند هیچ لگی ندارد من هم خوشحال میشدم ولی باز هم ته دلم میگفتم مگه میشه یه بازی که 16 تا وسیله نقلیه رو به طور آنلاین پشتیبانی میکنه لگ و تاخیر نداشته باشه تا اینکه بازی رو با ترس و لرز خریدم ولی حقیقت داشت بازی اصلا لگ و تاخیر توی بخش آنلاین نداره و خیلی روان میشه بازی کرد یعنی انگار دارید با خود ps3 بازی میکنید نه آنلاین حرکات کاملا روان و بدون لگ هست !
اسم مدها یادم نمیاد ولی میتونم شرح بدم:
یک مد داره که زمانی هست یعنی هر بار از 10 تا 0 میشمره توی مسابقه و وقتی وقت صفر شد وسیله نقلیه ای که آخر از همه هست منفجر میشه و از دور مسابقات خارج میشه همینطور پیش میره تا اینکه باید توی 3 نفر اول باشید که برنده بشید خیلی هیجان عجیبی به بازی میده !
مد بعدی مد race هست که همینطور که از اسمش معلومه با هم مسابقه میدهیم هر کسی هر نوع وسیله نقلیه ای که خوشش بیاد میتونه برداره از کامیون گرفته تا موتور تا مینی ماشین و ..... (حدودا 50 نوع وسیله نقلیه توی بازی هست و 30 مرحله متفاوت)!
از نظر آنلاین تضمین میکنم پشیمون نخواهید شد من خودم nfs hot persuit رو آنلاین بازی کردم و آنلاینش واقعا خوب و روان هست و این رو بگم motorstorm apocalypse از نظر آنلاین خیلی روانتر از nfs هست !