MotorStorm: Apocalypse

به خدا دیگه گیچ شدم پسش خوابیدم ولی انگار نه انگار /:)
فقط یک مورد بسیار مشکوک برید ببینید از اونجاست یا نه آدرسش رو میدم برید ببینید
my motorstorm
progress
part challenges
بعد اونجا میگه اینکارا رو بکن از اونجاست یا نه؟ :d
نمیدون از اونجا باشه یا نه خودتون تست کنید خوب !:d

نمیدونم باید چه کار کنم :دی
خودت میتونی یه نگاهی بندازی؟ :دی
میگم هر وقت میخوام مسابقه بدم حتما باید نوع مسابقم فستیوال باشه یا فرقی نمیکنه ؟ :دی
شرمنده دوست عزیز :دی

آخرین ویرایش:
با پینگ ۳۰۰ راحت میشه آنلاین بازی کرد؟
سرور ها خوب هستن؟
سرورها عالی هستن!
شما لطف کنید برید به قسمت start ویندوز و بعدش قسمت run و توی اونجا بنویسید cmd و اینتر رو بزنید بعدش یه صفحه سیاه میاد اونجا بنویسید ping 4.2.2.4 و اینتر را بزنید ببینید مقابل average چه عددی رو میده چند بار همین شیوه رو امتحان کنید ببینید هر چند بار چه پینگهایی رو میده اگر 250 بده یعنی راحت میتونید بازی کنید اگر 300 بده باز هم میتونید بازی کنید راحت ولی کمی لگ میشه
البته مطمئن باشید سرورهای بازی اینقدر قوی هستند که با پینگها بد هم بشه راحت بازی کرد !!

سرورها عالی هستن!
شما لطف کنید برید به قسمت start ویندوز و بعدش قسمت run و توی اونجا بنویسید cmd و اینتر رو بزنید بعدش یه صفحه سیاه میاد اونجا بنویسید ping 4.2.2.4 و اینتر را بزنید ببینید مقابل average چه عددی رو میده چند بار همین شیوه رو امتحان کنید ببینید هر چند بار چه پینگهایی رو میده اگر 250 بده یعنی راحت میتونید بازی کنید اگر 300 بده باز هم میتونید بازی کنید راحت ولی کمی لگ میشه
البته مطمئن باشید سرورهای بازی اینقدر قوی هستند که با پینگها بد هم بشه راحت بازی کرد !!

من همیشه ping www.yahoo.com
رو میزدم

اینی که شما گفتی فقط برای motorstorm هستش یا کلیه!؟

دوستان موافق و مخالف یک توضیحی درباره بازی بدند ببینیم ارزش دار یا نه بگیریمش !!!!!
اخه یک سری می گن خوب هست یک سری میگن بد هست
ممنون

دوستان موافق و مخالف یک توضیحی درباره بازی بدند ببینیم ارزش دار یا نه بگیریمش !!!!!
اخه یک سری می گن خوب هست یک سری میگن بد هست
ممنون
من امروز بازی رو گرفتم من کلا سخت پسندم ولی باید بگم بی نظیره ;)

آخرین ویرایش:
اخه چه ربطی به درت 3 داره :-/

ممنون کمی هم توضیح درباره بازی بدید
یکی از پر هیجان ترین بازی ماشین رو تجربه کردم واقعا به نظر من هر کس بخرش پشیمون نمیشه و این که انلاینش هم سرورهای خوبی داره فکر کنم نمره بازی این رو هم نشون میده که بی نظیره حتما بگیرش ;)

متاسفانه یا خوشبختانه نسخه های قبلیش رو نداشتم

آخه شماره اولش انقد مسخره بود که کلا از هرچی رانندگی زده شدم .... هیچی بازی نکردم تا !!!!!!!!!!!!!!!! GT5 البته سبک هاشون فرق داره ولی منظور همون رانندگی هست که گفتم ..

خیلی داغون بود شماره اولش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or