jimrako1
کاربر سایت
ماشین که نیست جیگره ؟
خدایی میبینمش یاد جیگر قبل از کباب میفتم !!!:d
ماشین که نیست جیگره ؟
بله سرورهای بازی کاملا قوی هستند و راحت میتونید آنلاین بازی کنید خود من بازی رو برای آنلاین خریدم الان هم خیلی راضیم نه تاخیر داره نه لگ بازیکن هم زود پیدا میکنه از نظر آنلاین خیالتون راحت !دوستان یه سوال..سرور های بازی قوی هستن؟؟؟ارزش داره واسه انلاین بگیرم؟؟؟
سلام همانطور که میدانید از هر نوع وسیله نقلیه چند تا توی بازی هست شما باید برای نمونه برای باز کردن muscle car با این ماشین همش مسابقه بدید تا ماشین بعدی muscle باز بشه اگر میخواهید monster car باز کنید باید با این نوع ماشین بازی کنید تا نمونه دیگه همین ماشین باز بشه البته توجه داشته باشید توی آنلاین راحت تر میشه ماشینها رو باز کرد من خودم با moto gp مسابقه میدم و تا آخرین moto gp رو باز کردم با هر گروه وسیله نقلیه بازی کنید وسایل نقلیه همون گروه باز میشه !سلام
یه سوال چه جوری ماشین های دیگش باز میشه ؟ هرچه سریع تر بگین 2 هفته است تموم کردم ولی نمیدونم چه جوری ماشین هاش باز میشه.
خیلی ممنون ولی چه نوع مسابقه ای برم؟:dسلام همانطور که میدانید از هر نوع وسیله نقلیه چند تا توی بازی هست شما باید برای نمونه برای باز کردن muscle car با این ماشین همش مسابقه بدید تا ماشین بعدی muscle باز بشه اگر میخواهید monster car باز کنید باید با این نوع ماشین بازی کنید تا نمونه دیگه همین ماشین باز بشه البته توجه داشته باشید توی آنلاین راحت تر میشه ماشینها رو باز کرد من خودم با moto gp مسابقه میدم و تا آخرین moto gp رو باز کردم با هر گروه وسیله نقلیه بازی کنید وسایل نقلیه همون گروه باز میشه !
راستش درست یادم نمیاد ولی اون قسمت داستانی رو نباید برید بلکه یه قسمت هست که هر وسیله نقلیه که بخواهید و با هر گیمی رو همشون رو خودتون انتخاب میکنید مرحله فرق نمیکنه ولی وسیله نقلیه شما باید از همون گروه باشه که میخواهید باز کنید !خیلی ممنون ولی چه نوع مسابقه ای برم؟:d
چند مرحله برم؟:d
تو مسابقه ها حتما باید اول شم یا نه؟ :d
اگه بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم:d
ایرادی نداره مطمئنا توی بخش آفلاین هم میشه وسایل رو باز کرد البته نه توی بخش داستانی !آخه پلی من کپی خوره نمیتونم برم آنلاین وسایل نقلیه ها رو باز کنم
نگاه کنید دقیق نمیدونم ولی باید بشه من توی بخش آنلاین بعد از هر دور مسابقه امکانات جانبی وسایل نقلیه برام باز میشد البته بعید میدونم این امکان فقط و فقط توی بخش آنلاین باشه !میدونم کجا باید برم ولی هر چقدر بازی میکنم باز نمیشه
هروقت ماشین هاش باز شد لوازم یدکی هاش هم باز میشه ؟
به خدا دیگه گیچ شدم پسش خوابیدم ولی انگار نه انگارنگاه کنید دقیق نمیدونم ولی باید بشه من توی بخش آنلاین بعد از هر دور مسابقه امکانات جانبی وسایل نقلیه برام باز میشد البته بعید میدونم این امکان فقط و فقط توی بخش آنلاین باشه !