malek911 Loyal Member Mar 14, 2011 #47 دمو رو از کجا دانلود کردین؟من اکانتم usa هستش هرچه قدر گشتم نبود.
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Mar 15, 2011 #49 توی store اروپا اومده! حجمشهم فکر کنم حدود 1 گیگ بود :d
M MOrteza_DJmix کاربر سایت Mar 15, 2011 #51 نوشته شده توسط saaman: من امروز خریدم 85 بیشتر... مگه اومده؟
Captain Mitchell کاربر سایت Mar 15, 2011 #52 نوشته شده توسط MOrteza_DJmix: مگه اومده؟ بیشتر... اره آمار دارم ... امروز من Yakuza 4 هم اومد ....
i am legend کاربر سایت Mar 18, 2011 #54 سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نصبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟
سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نصبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Mar 22, 2011 #55 دقیقا : سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نصبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟ بیشتر... چون اوضاع اینترنت خرابه و هنوز نتونستم دمو رو دانلود کنم
دقیقا : سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نصبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟ بیشتر... چون اوضاع اینترنت خرابه و هنوز نتونستم دمو رو دانلود کنم
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Mar 25, 2011 #57 نبود کسی؟؟؟؟؟ سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نسبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟ این تاپیک کلا خواب هستند؟؟؟
نبود کسی؟؟؟؟؟ سلام از دوستانی که بازی رو تهیه کردن یکی بیاد یه توضیح مختصری بده ببینیم ارزشه خرید داره یا نسبت به شماره قبلش پیشرفت کرده ؟ این تاپیک کلا خواب هستند؟؟؟
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Mar 25, 2011 #58 کیوان نقد بازی رو نوشته ، برید صفحه اصلی نقد رو میبینید :d
hustler کاربر سایت Mar 25, 2011 #59 خیلی خفن و با حال هست یه جورایی داستان دار شده وقتی تو دوره آخر یه سری جاها خراب میشن صحنه آهسته هاش خیلی خوبه برید بگیرید و تردید نکنید
خیلی خفن و با حال هست یه جورایی داستان دار شده وقتی تو دوره آخر یه سری جاها خراب میشن صحنه آهسته هاش خیلی خوبه برید بگیرید و تردید نکنید