MotorStorm: Apocalypse

قراره فقط بعضی از مپ هاش اینجوری باشه ؟ مگه بازی تم آخرالزمانی نبود که همه چی داغون بشه ؟ :d
ولی تو دموش عجب زلزله هایی میومد :d

مگه بازی تم آخرالزمانی نبود که همه چی داغون بشه ؟

حرفی مبنی بر آخرالزمانی بودن بازی نزدن (شایدم زدن من نمیدونم !) ...

ولی همونطور که گفتی خیلی به بازی میخوره تم آخرالزمانی داشته باشه ... نمیدونم شاید زلزله یا یک چیزی مثل بلایای طبیعی باشه ...:-/

تریلر جدید از بازی امروز اومد! خیلی خفن بود خوشمان آمد :d
از اول تا آخر زمین داشت دگرگون میشد ! مترو از خط خارج میشد و هزار تا چیز دیگه!
مردم به طرف ماشین ها تیر اندازی میکردند! یا حتی یک جا هواپیمای جنگی هم به طرف ماشین ها تیر اندازی میکرد! :d البته به نظر میرسید متاسفانه تاثیری نداشته باشه! :d
توی یک صحنه هم یکی از مردم کنار خیابون رو زد ولی تا چند ثانیه این بشر روی ماشین سقف ماشین بود که یکم ضایع بود :d
در کل باحال بود! :d
ولی من محیط های قبلی و همچنین راننده های قبلی رو بیشتر دوست دارم :d اینجا راننده ی موتورها همشون لات شدند :d ولی قبلا لباس موتور سواری پوشیده بودند بس خوشتیپ بودند! :d :d :d

98928795910167118533.jpg

بله! بالاخره تاریخ انتشار بازی مشخص شد! 12 آپریل در آمریکا و 16 مارس در اروپا این بازی عرضه میشه!!!

باکس شات نسخه ی اروپایی شدیدا بهم چسبید! :d فکر کنم این تنها بازیی باشه که نسخه ی اروپاییش رو میگیرم :d (البته غیر از GOW III که ریجن1 روز اول عرضه این دور و برا نبود :d )

ویرایش :
این بهتره :d

آخرین ویرایش:
باکس شات نسخه ی اروپایی شدیدا بهم چسبید! :d فکر کنم این تنها بازیی باشه که نسخه ی اروپاییش رو میگیرم :d (البته غیر از GOW III که ریجن1 روز اول عرضه این دور و برا نبود :d )

با تشکر از امیر ، پس تا حدود 2 ماه و چند روز دیگه بازی میرسه دستمون ... !! بـــلـــه نسخه امریکا هم از اینجا بنظر بهتر میاد (:d) البته باید تصاویر بزرگ رو ببینم نظر بدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or