MotorStorm: Apocalypse

آخه شماره اولش انقد مسخره بود که کلا از هرچی رانندگی زده شدم .... هیچی بازی نکردم تا !!!!!!!!!!!!!!!! GT5 البته سبک هاشون فرق داره ولی منظور همون رانندگی هست که گفتم ..

خیلی داغون بود شماره اولش !
نه این نسخه انصافا بی نظیره من خیلی سخت میشه با یک بازی حال کنم مثلا فورزا 3 که همه باهاش حال کردن من بدم اومد ازش 15 دقیقه اول دیسک رو دراوردم هر چند سبکش با این فرق میکرد در کل به همه پیشنهاد میکنم بازی رو بگیرن یه انلاینی با بچه های ایرونی بزنیم با خارجیا اصلا حال نمیکتم:(

• Like
Reactions: Captain Mitchell
دوستان در همین تاپیک خود من بارها و بارها در مورد بازی شرح نوشتم و توضیح هم در مورد آنلاینش هم در مورد آفلاین و مشکلات و خوبیهای اون رو گفتم کمی صفحات قبلتر تاپیک رو بخونید بدون شک راحت میتوانید این انتخاب رو داشته باشید که بازی رو بخرید یا نه ولی باز من توضیحاتی میدم :
نگاه کنید بازی از نظر گرافیکی در سطح خیلی خوبی قرار داره و روی ریزولیشن 1020 اجرا میشه البته افکت آتیش اون رو بد طراحی کردن ولی در عوض از نظر طراحی محیط و ماشینها و افکت نور واقعا عالی کار شده از نظر تخریب محیط هم عالی هست واقعا یه جاهایی دهن آدم باز میمونه و از سر تعجب و هیجان یک فریاد بلند میکشه هم کسانی که بازی رو نگاه میکنن هم کسی که بازی میکنه حدود 50 نوع وسیله نقلیه مختلف در بازی هست از موتور گرفته تا انواع ماشینها و حدود 40 نوع مرحله متفاوت که هر کدوم هم از نظر تخریب محیط با هم فرق میکنن !
فقط کافیست به این فکر کنید که یک مسابقه ی سرعتی و حرفه ای با انواع ماشینها و وسایل نقلیه یکی میبینید موتور برداشته یکی کامیون برداشته یکی جیپ یکی هم ...... داریم با هم سابقه میدیم شهر هم در حین مسابقه در حال خراب شدن هست و واقعا زیبا کار شده از خانه ها گرفته تا جاده ها تا همه جا تخریب میشه و میتونه روند مسابقه رو تغییر بده دوستان اگر من بخوام به بازی یک نمره بدم نمره 9 رو حتما میدم بدون اغرق بازی motor storm 3 از جمله بازیهایی هست که من همون روزهای اول 70000 تومان خریدم ولی اصلا از خرید اون پشیمون نیستم و حتی اگر کسی همین الان بگه همون قیمت 70000 میخرمش من بازی رو نخواهم فروخت و صد در صد تا حالا بهترین بازی ریسینگ و هیجانی هست از نظر آنلاین هم سرورهای بازی واقعا عالی هست و هیچ لگ و تاخیری رو شاهد نخواهید بود توی بازی چیزی هم به اسم پینگ وجود نداره چون کاملا سرورها قوی هست خرید بازی و تجربه اون رو صد در صد به همه پیشنهاد میکنم !
امیدوارم کافی باشه !

• Like
Reactions: nimaprince
پس چه چیز مذخرفی که Dirt 3 بهتره ! Dirt که بین آرکید سیمو مونده , یه بازی یکنواخت , بیش از حد آسون و ...
اصلا بازی motor storm 3 هیچ ربطی به dirt 3 نداره و صد در صد از همه نظر از اون بهتر هست و واقعا نمیدونم اونی که گفت dirt 3 بهتره چی با خودش فکر کرده !:)

حال میده یکی که پینگش خوب باشه هاست بشه 15 نفر دیگه از دوستان ایرونی جوین بشن یعنی سقف وای چه حالی میداد:d
احتیاجی نداره حالا حتما یکی باشه خیلی پینگش خوب باشه من با پینگ 250 با4.2.2.4 host شدم 15 نفر خارجی هم جویین شدن عینه سگ حال داد کسی هم مشکلی نداشت :d

احتیاجی نداره حالا حتما یکی باشه خیلی پینگش خوب باشه من با پینگ 250 با4.2.2.4 host شدم 15 نفر خارجی هم جویین شدن عینه سگ حال داد کسی هم مشکلی نداشت :d
پس بیا از دوستان پایه جمع کنیم یا یه کلوپ بزنیم اون بیشتر حال میده چون انگیزه برای ترکوندن ماشین بقلی خیلی زیاده =)):d

از دوستان با معرفت کسایی که اپدیت بازی رو رو با پی سی انجام دادن خواهش میکنم این لینکش رو به ما هم بده 200 mb هست :(:((
بنده چون مودمم یک پورت هست نمیتونم با پی سی دانلود کنم:(

از دوستان با معرفت کسایی که اپدیت بازی رو رو با پی سی انجام دادن خواهش میکنم این لینکش رو به ما هم بده 200 mb هست :(:((
بنده چون مودمم یک پورت هست نمیتونم با پی سی دانلود کنم:(
دوست من مگه مودم شما یک جای lan و یک جای usb نداره ؟
مودم من هم همینطور هست از ps3 کابل لن بزنید به مودم و از کامپیوتر هم کابل usb به مودم و بعدش راحت کارتون رو انجام بدید !

نه فقط یک جای لن داره:(
من حیف بازی رو آپدیت کردم و برای همین نمیتونم لینک دانلود آپدیتش رو براتون بگیرم بدم ول از دوستان دیگه خواهشا میکنم لینک دانلود آپدیت بازی رو برای شما در اختیاز قرار بدن البته راستی ممکنه آپدیت بازی برای ریجنهای مختلف فرق کنه ممکنه خراب کاری بشه برای همین برید یک مودم درست و حسابی بگیرین بهتره که اولین باره میشنوم یک مودم فقط و فقط یک جای لن داره و جای usb نداره !!!

سلام دوستان
کسی میتونه اطلاعات دقیق نحوه ی باز شدن وسایل نقلیه ی بازی رو بگه ؟ تروخدا بگید .
فقط آنلاین ندارم بدون آنلاین میشه باز کرد یانه ؟ :دی

• Like
Reactions: SHAKH00
دوستان فقط یه چیزی
dirt 3 در نوع خودش فوق العادس و سرورهای بی نظیری برا انلاین داره فقط سبک کاملا متفاوتی با MS داره و هیجانش جور دیگه ایه اینکه بگید dirt3 به پای Ms نمیرسه بی انصافی محضه یا بهتر بگم فن بوی بازی محضه احتمالا بیشترتون انلاین این بازی و امتحان نکردید که همچین چیزی می گید پیشنهاد می کنم حتما video review این بازی (Gamespot) رو ببینید

• Like
Reactions: SHAKH00
دوستان فقط یه چیزی
dirt 3 در نوع خودش فوق العادس و سرورهای بی نظیری برا انلاین داره فقط سبک کاملا متفاوتی با MS داره و هیجانش جور دیگه ایه اینکه بگید dirt3 به پای Ms نمیرسه بی انصافی محضه یا بهتر بگم فن بوی بازی محضه احتمالا بیشترتون انلاین این بازی و امتحان نکردید که همچین چیزی می گید پیشنهاد می کنم حتما video review این بازی (Gamespot) رو ببینید
حق با شماست من هنوز آنلاین dirt 3 رو انجام ندادم پس نمیتونم حکم قطعی بر بد و یا خوب بودن اون بدم ولی چون ms apocalypse آنلاینش رو چک کردم در اون مورد نظر دادم ممنون !:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or