Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
من دیشب تریلر بازی رو دیدم
گرافیکش که خوب بود اون ضرباتشون هم که Sub Zero و Batman به هم میزدن بد نبود
محیطش فضای مورتال کامبتی داشت و تاریک و کمی ترسناک بود
خون هم در حد خوبی بود توی تریلر Sub Zero یه مشت به صورت Batman زد و کلی خود از دهن بت من پاشید بیرون
با اینکه شخصا به سازنده هاش لعنت میفرستم :mad:ولی فکر نکنم بازی بدی بشه:biggrin1:

من دیشب تریلر بازی رو دیدم
گرافیکش که خوب بود اون ضرباتشون هم که Sub Zero و Batman به هم میزدن بد نبود
محیطش فضای مورتال کامبتی داشت و تاریک و کمی ترسناک بود
خون هم در حد خوبی بود توی تریلر Sub Zero یه مشت به صورت Batman زد و کلی خود از دهن بت من پاشید بیرون
با اینکه شخصا به سازنده هاش لعنت میفرستم :mad:ولی فکر نکنم بازی بدی بشه:biggrin1:

همچنان میگی کلی کسی تیزر و ندیده باشه فکر میکنه یه دو لیتری خون پاشیده :biggrin1:
اما خدا کنه امام قدیمیها و جدیدها باشند :( حالش بیشتره بسته هم داشته باشه که بازی کنیم تا آدم ترغیب بشه بازی کنه . ایندفعه آدم اصلی را هم تخیلی نزارند و با این عکسی که دیدیم فقط داستان روی SUB-ZERO و BATMAN (الان بن میشم :biggrin1:) نچرخه .( این عکس و دیدم یک لحظه ترس برم داشت .)

اصلا از trailer معلومه بازیرو برای فن های DC ساختن. تو کله تریلر همش بتمن داره subzero رو میزنه سابزرو فقط یه لگد تو صورت اون میزنه یه بارم قلنجشو میشکونه, همین. مشخصه که سازنده ها قوه ی تخیلشونو خیلی به کار انداختن... :-"
آخه بتمن میتونه اینجوری sub-zero رو بزنه؟ :confused:

يادمه خود ادبون مي گفت كه 80% كاركتر ها جديد هستند و انهايي هم كه باقيموندند ظاهرشون تغيير كرده و...

حالا معلوم ميشه كه كاركتر هاي جديد همون بتمن و سوپرمن و ... بودند....:evil:

اخه اون خون چی بود تخیلی خودتون فکر کنید ؟ بازی باید واقعی باشه نه اینکه یک مشت بزنی کل اونجا رو خون برداره :cheesygri دقیقا مثل 300 :)

اخه اون خون چی بود تخیلی خودتون فکر کنید ؟ بازی باید واقعی باشه نه اینکه یک مشت بزنی کل اونجا رو خون برداره :cheesygri دقیقا مثل 300 :)
اينم از ان حرف ها بودا.............

اخه MK چيش واقعي هست كه سيستم خونش واقعي باشه؟

اصلا يكي از فاكتور هاي اصلي MK خون و خونريزي افسار گسيختش بود... حالا شما ميگي خوبه كم شده و به واقعيت؟ نزديك شده؟

اصلا از trailer معلومه بازیرو برای فن های DC ساختن. تو کله تریلر همش بتمن داره subzero رو میزنه سابزرو فقط یه لگد تو صورت اون میزنه یه بارم قلنجشو میشکونه, همین. مشخصه که سازنده ها قوه ی تخیلشونو خیلی به کار انداختن... :-"
آخه بتمن میتونه اینجوری sub-zero رو بزنه؟ :confused:

کاملا موافقم. البته من طرفدار بتمن هم هستم اما در مقابل ساب زیرو...
زنده باد Cartman.

Respect my authori'tah!!

چقدر خوب شد اون خون و خون ریزی رو کم کردن. بعد از مبارزه اینقدر زمین رو خونی بود که انگار "گاو" کشته بودن :دی.
آخه در حضور سوپرمن کی می تونه از واقعیت حرف بزنه؟ من این همه سال دلم می خواست یه فتالیتی خشن روش اجرا کنم اما الان وارنر اجازه نداده و بازی T شده.

DAVOOD THE GREAT جان ظاهر پائیز عرضه میشه
درست است. Ed Boon در مصاحبه اش تایید کرد و Mk ها هم عموما October عرضه کی شوند.

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند
واقعا حرکت غیر قابل قبولیه! من نمیدونم ربط این دوتا universe به هم چیه برمیدارن بتمن رو میزارن توی مورتال کامبت
من از بتمن خیلی خوشم میاد (سوپر هیرو محبوب خودمه) ولی جاش توی Mortal Kombat نیست!

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

من موندم مورتال کامبتی که توش خون و خشونت و fatality نباشه به چه دردی میخوره؟ اصلا برای چی اسمش مورتال کامبته؟

یک خبر عالی. نبود خون و فتالیتی شایعه Kotaku بود اما اگر به سایت رسمی کامبت و اد بون بروید ( http://noob.com/ ) (البته cache باید خالی باشد)، نوشته اند که خون به پا خواهد شد به همراه پوستر فیلم زیبای اندرسون.

اگر Select All بزنید زیرش نوشته In Case You Were Wondering... یعنی که اگر شک داشتید، بدانید که در MK جدید خون خواهد بود.

انگار این کار طبق خواسته ی WB بوده
وارنر نمی تونه که Midway رو به کاری مجبور کنه
به نظر من این ایده ی Crossover چیز جالبیه بهرحال چسبیدن به فرمول همیشگی نمی تونه دردی دوا کنه
بعد از دو بازی بی نظیر آرماگدون اومد ر.د تو همه چی حالا این یکی با یه سری نوآوری می تونه خیلی جالب باشه
==
حالا SM اين وسط يك استثنا بود
البته SM سومین بازی غیر کلاسیک MK بود
==
دیگه بچه بازی نداره این بازی که قرار نیست ادامه ای باشه بر داستان MK های قبلی فقط قراره یه بازی باشه همین

سينا جان حرفت كاملا درسته اصلا Special Forces و Sub-Zero رو يادم نبود البته همون SM خيلي بهتر و موفق تر از اون 2 تاي ديگه بود

وارنر نمی تونه که Midway رو به کاری مجبور کنه

اتفاقا همه چیز در دست وارنر است. آنها بیشتر حقوق مربوط به اقتباس سینمایی و گیمی از آثار DC رو در دست دارند و از آنجایی که قدرت DC و Warner از یک ناشر در حال ورشکستگی چون Midway بسیار بیشتر است، با قدرت شرایط همکاری را تایید می کنند. به گزارش برخی منابع، وارنر تنها در صورتی حاضر به همکاری شده که بازی نهایی T باشد.

به نظر من این ایده ی Crossover چیز جالبیه بهرحال چسبیدن به فرمول همیشگی نمی تونه دردی دوا کنه
بعد از دو بازی بی نظیر آرماگدون اومد ر.د تو همه چی حالا این یکی با یه سری نوآوری می تونه خیلی جالب باشه
==

==
دیگه بچه بازی نداره این بازی که قرار نیست ادامه ای باشه بر داستان MK های قبلی فقط قراره یه بازی باشه همین
با نظر شما در همه موارد موافقم اما مشکلی که هست هنوز وضعیت داستان بازی مشخص نیست و معلوم نیست که یک Spin-off جدا و کامل است و یا می خواهد داستان کلی کامبت را در این شرایط ادامه دهد.
نگرانی ما هم از این است که نکند تیم دیوانه شده و داستان اصلی را در اینجا ادامه دهد.

در میان Spin-off های MK انصافا هم MK: SM از بقیه بهتر بود. SF که کلا حرفش را نزنیم بهتر است و SZ هم فقط برای طرفداران دو آتیشه Sub-zero ساخته شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or