Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
حالا ممکنه این نسخه یه نسخه ای باشه که مخصوصآ از پایه و اساس با نسخه های قبلی فرق بکنه. یعنی کلآ هدف ساختنش یه چیز دیگه باشه و بعدش اد بون و گروهش با تجربه ای که توی این بدست میارن , بازی بعدی رو بهتر و کاملتر و البته در راستای هدف سنتی MK بسازن.

یعنی چی؟این چه مسخره بازی ایه؟:mad: اومدن بتمنو آوردن تو بازی. اصلا چه ربطی داره؟:confused: شده مثل نینتندو که همه ی قهرمانا رو یه جا جمع کرده.(Super Smash BrosBrawl) البته اون بازیه خوبیه. ولی این فرق میکنه.یه دفعه بیان مرد عنکبوتی رو هم بیارن؟:eek:Fatality هم که حذف شده. اصلا قابل تحمل نیست.:(:((

خب اولين تريلر رسمي هم از بازي عرضه شد كه چند ثانيه ميتوانيد از Game Play بازي ببيند

بله ديگه اون blood and gore بازي هاي MK نميتونيد ببينيد گرافيك بازي در سطح خوبي و قابل قبولي بود مقدرا خون بازي هم خيلي كم است و خب متاسفانه ديگه درجه بازي هم M نيست و همچنين بازي در پاييز عرضه ميشود

trailer

خب اولين تريلر رسمي هم از بازي عرضه شد كه چند ثانيه ميتوانيد از Game Play بازي ببيند

بله ديگه اون blood and gore بازي هاي MK نميتونيد ببينيد گرافيك بازي در سطح خوبي و قابل قبولي بود مقدرا خون بازي هم خيلي كم است و خب متاسفانه ديگه درجه بازي هم M نيست و همچنين بازي در پاييز عرضه ميشود

trailer

شما همه این ویژه گی ها رو از این تریلر 47 ثانیه ای متوجه شدید:eek::eek::eek::eek:

کسری جان خونش بد نبود به نظر من ، همین که مشت میزدن خون میپاشید بیرون ... ( تازه این دو تا فقط مشت دارن )

راستی این که Mature نیست رو از کجا میگی ؟ خیلی بعیده Mature نباشه ، حتی اگه Fatality نداشته باشه ! هنوز که Rating ش مشخص نشده ؟!

گرافیکش خوب بود ...

از بابت اخبار و لبنک ها بسیار ممنونم اما امروز واقعا سیاه ترین روز عمر 16 ساله MK بود.
حجم خون در حد سایر بازی های T چون Uncharted است.

کسری جان خونش بد نبود به نظر من ، همین که مشت میزدن خون میپاشید بیرون ... ( تازه این دو تا فقط مشت دارن )

راستی این که Mature نیست رو از کجا میگی ؟ خیلی بعیده Mature نباشه ، حتی اگه Fatality نداشته باشه ! هنوز که Rating ش مشخص نشده ؟!

گرافیکش خوب بود ...

در Preview اختصاصی GameSpot نوشته شده که بازی دیگر M نخواهد بود (چون احتمالا Warner دوست نداشته Scorpion و Sub-Zerp، با کارد و شمشیز بتمن و سوپر من رو تکه تکه کنند):

http://www.gamespot.com/xbox360/action/mortalkombat/news.html?sid=6189513&mode=recent

نيما جان خونش بد نبود به قول خودت اما MK قبلي يادته هر يه مشت يا ضربه حدود 1 ليتر خون روي زمين ميريخت :biggrin1:

شما همه این ویژه گی ها رو از این تریلر 47 ثانیه ای متوجه شدی
نه دوست عزيز

سايت GS اولين PREVIEW بازي رو گذاشته بعضي نكات جالب در اون هست

Mortal Kombat vs. DC Universe. Yep. That's right Scorpion, Sub-Zero, and the MK posse versus Superman, Batman, and familiar faces from the DC universe. And yeah, it's not going to be M-rated
We'll come clean and admit to seeing a lot more of the game's roster than has been announced and can say that there's a good mix of white and dark hats on both sides, as well as some surprises.
According to Boon, there will definitely be fatality-like finishing moves, but they may not be called fatalities. After all, it's doubtful that Superman or Batman would be ripping out anyone's spines or hearts. That said, the team is hellbent on pushing the limits to what they can do with the DC characters, so you can expect to see blood and some level of damage accumulate during a fight.
The visuals in the game benefit from a tweaked out Unreal III engine, which has allowed the art team to go to town. Scorpion and Sub-Zero have never looked better
در مورد تاريخ عرضه بازي هم در اخر تريلر نوشته ميشود كه بازي در پاييز عرضه ميشود

در ضمن به نظرم براي ديدن نكات بيشتر مصاحبه 5 دقيقه GS با Ed Boon رو DL كنيد

توي خود GS خيلي ها تعريف كرده بودند خيلي ها مخالفند مخصوصا MK فن ها بعضي نظرات جالب بود گفتم بذارم

That's it. "The game will not be M rated", that's the death of Mortal Kombat.

it will be rated E for everyone

no blood
-dc heros
-no fatalitys
-new fight system
-non of the old weapons

ok and WHY is this called mortal combat again ???

Mortal Kombat without blood and fatalities isn't 'Mortal Kombat' in my opinion.

Sad indeed. Darkest of days.

End of an era. MK is dead.

R.I.P. Mortal Kombat.

آخرین ویرایش:
توي خود GS خيلي ها تعريف كرده بودند خيلي ها مخالفند مخصوصا MK فن ها بعضي نظرات جالب بود گفتم بذارم
آره ! حتی 3 , 4 تا تاپیک با این مضمون اونجا بود : Mortal Kombat VS Ed Boon !
همه از دست اد بون شاکین !! خوش به حال من که هم فن MK نیستم و هم میتونم بعد از این همه مدت Batman , ... رو ببینم ! :biggrin1:

فقط خدا كنه هركاري مي كنن مثل armageddon،;كومبوها و juggleها رو حذف نكنن كه ديگه اقتضاح ميشه.ميشه عين شورش در شهر سگا ،فقط چار تا مشت و لگد و تير مير.فكر كنم هنوزم بايد هنوز mk trilogy رو بازي كنم.اينم به پاي اون نمي رسه

آره ! حتی 3 , 4 تا تاپیک با این مضمون اونجا بود : Mortal Kombat VS Ed Boon !
همه از دست اد بون شاکین !! خوش به حال من که هم فن MK نیستم و هم میتونم بعد از این همه مدت Batman , ... رو ببینم ! :biggrin1:

آریا فکر کنم تو خیلی دلت میخواد batman را انتخاب کنی بعدش همینطوری بزننت و کسی که دوستش داری بمیره :biggrin1:
اما بچه ها من این تیزر و دیدم یک لحظه رفتم توی فکر یادتونه توی شماره 5 که همه تونستن با pc یک بار دیگر بازی کنند . کی بو scorion بود یادم نیست همینجوری میرفت جلو بعد میپرید یک جای دیه . میگم نکنه مثل اون در بیاد . :confused:

با اين كار فقط fan هاي DC خوشحال كردن با اجازه اريا ... ( Bruce.W كجايي ... :)
معلوم نيست كه چنتا از DC هستن دلم براي Joker تنگ شده

MK بيشتر بخاطر Fatality ها و Blood & Gore معروف بود مثل اينكه Midway هم داره ميشه Eidos با خراب كردن عنوان هاي خوب ميخاد پول گيرش بياد .

سلام
آخه این دیگه چه افتضاحیه:mad:
خوب اصلا بازی نسازید بهتره تا اینکه یه همچین بازیو بسازید و خاطرات خوب این بازی رو به گند بکشید
یادش بخیر قدیما سگا 90 تومن بود دسی 7 تومن (تک تومن) میدادیم کمبت بازی میکردیم فیتالیتی میزدیم چه فازی میداد اما مثل اینکه دیگه تموم شد :(

سلام
آخه این دیگه چه افتضاحیه:mad:
خوب اصلا بازی نسازید بهتره تا اینکه یه همچین بازیو بسازید و خاطرات خوب این بازی رو به گند بکشید
یادش بخیر قدیما سگا 90 تومن بود دسی 7 تومن (تک تومن) میدادیم کمبت بازی میکردیم فیتالیتی میزدیم چه فازی میداد اما مثل اینکه دیگه تموم شد :(

بچه ها این شما رو یاد چیزی نمیندازه

XCABCZXAABBCZ

نوب سایبوت سیاه بود میزد استخونای یارو رو خورد می کرد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or