Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
ای وای :love:.
Batman رو انتخاب کنی بری به جنگ Baraka.ـ:biggrin1:.
ممنون کسری جون. خداکنه Fatality رو برندارن.

پ.ن. Mortal Kombat خالی یه چیز دیگس. کی دلش میاد به Supermanـ Fatality بزنه :دی.

در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست
کسری جان فکر میکنم که mk خیلی وقته که مرده و دیگه اون بازی سابق نیست
کلا Midway هم دیگه اون شرکت سابق نیست

n other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
اینو واقعا خوب اومده اصلا MK بدون خون هیچ صفایی نداره واقعا کی میشه که یه عنوان در حد اسم MK منتشر بشه:(

این شایعه از یک ماه پیش تو ultimatemk.com مطرح شده بود.ولی دیروز که من موقع تموم شدن تایمر داشتم نگاش می کردم هیچ اتفاقی نیفتاد فقط نوشت countdown completed.ولی الان یه آپدیایی تو سایت شده. مثل اینکه این شایعه توسط چند سایت معتبر در مورد mortal kombat نایید شده.اما خود ed boon هنوز چیزی نگفته.تو سایت noob.com هم که خود ed boon توش مطلب می نویسه، فقط یه عکس تار از reptile هست.امیدوارم این خبر واقعیت نداشته باشه وگرنه یکی از بزرگترین بازیای تاریخ نابود میشه.
البته اگه این اتفاق بیفته ممکنه یه مزیتی داشته باشه اونم اینه که بازی به حالت 2d برگرده

ببخشید من که می رم توسایت noob.com فقط یه عکس می آد
که فکر کنم عکس reptile باشه
http://www.noob.com/rain02.jpg
خلاصه خیلی بد می شه که از خشونت بازی کم کنن اصل مورتال کامبت به خوشونت بود
البته هنوز چیزه زیادی مشخص نشده بهتره صبر کنیم هنوز
اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست
انگار این کار طبق خواسته ی WB بوده
Kotaku is reporting that a former Midway employee who worked on this game contacted them and told them that the game had been severely toned down because Warner Brothers refused to have an M rating on the game. "Minimal blood, no gore, and no fatalities."
حالا چرا midway رفته سراغ این قهرمانهای DC مگه شخصیتهای خود MK چشون بود؟
بعد بچه ها یه سوال تایید شده که این MK VS DC یه فایتینگه؟
موفق باشید

آخرین ویرایش:
وای MK VS DC Universe !!!!!!!!!
این دیگه چه مسخره بازییه
واقعا ناامید شدم چه قدر منتظر MK جدید بودم گند زدن بهش
آخه MK بدون Fatality و خون مگه میشه!!!
یکی از بهترین بازی های Fighting تاریخ بازی های کامپیوتری داره نابود میشه:(

این شایعه از یک ماه پیش تو ultimatemk.com مطرح شده بود.ولی دیروز که من موقع تموم شدن تایمر داشتم نگاش می کردم هیچ اتفاقی نیفتاد فقط نوشت countdown completed.ولی الان یه آپدیایی تو سایت شده. مثل اینکه این شایعه توسط چند سایت معتبر در مورد mortal kombat نایید شده.اما خود ed boon هنوز چیزی نگفته.تو سایت noob.com هم که خود ed boon توش مطلب می نویسه، فقط یه عکس تار از reptile هست.امیدوارم این خبر واقعیت نداشته باشه وگرنه یکی از بزرگترین بازیای تاریخ نابود میشه.
البته اگه این اتفاق بیفته ممکنه یه مزیتی داشته باشه اونم اینه که بازی به حالت 2d برگرده
خب شايعه ديروز به طور جدي مطرح شد اما

1 - توي سايت منبع زده Midway Games confirmed پس تاييد رسمي هست

2 - شايد جالب باشه من ديروز 15 دقيقه قبل از اينكه شمارش سايت تموم بشه بودم وقتي تموم شد فقط نوشت زمان شمار پايان يافت بهد يه سري اعداد اومد شب كه رفتم بازم چيز خاصي نبود اما امروز يك عكس اومده

3 - بازي 2 بعدي نيست چون توسط UE3 ساخته ميشود

کسری جان فکر میکنم که mk خیلی وقته که مرده و دیگه اون بازی سابق نیست
اره ميثم اگه واقعيت داشته باشه واقعا "MK is dead"

بعد بچه ها یه سوال تایید شده که این MK VS DC یه فایتینگه؟
هنوز چيزي گفته نشده اما 99 در صد فايتينگ هست مثل هميشه حالا SM اين وسط يك استثنا بود

انگار این کار طبق خواسته ی WB بوده

ممنون پوريا جان اصلا اونو نديده بودم

آخرین ویرایش:
همون قدر که fan های قدیمی بازی ناراحت شدن , من که بالاخره از دیدن Batman توی یه بازی خوشحال شدم ! :biggrin1:

یکدفعه بیان سوپرمن بود کی بود ( دستشو میبرد بالا پرواز میکرد ):biggrin1: همون ! :biggrin1: اونم بذارن .
من فکر کنم آریا بیشتر از این خوشحال بشه که خون نداره چون وقتی با بتمن شکست بخوره خونش و نمیبینه :biggrin1:.
کسری حال ترجمم بریده . ببینم اطلاعاتی از مدل بازی ( همون سبک خودمون نداری ) مانند نسخه های قدیمی هست یا شائولین که فکر کنم یکی مونده به آخری خواهد بود .
kombat بدون خون مثل . sub-zero بدون یخ خواهد بود :biggrin1:

افتظاح هستش.............

گند زدن به بازي. آخه اين چه كاري بود كردن؟

ياشار بشنوه كف مي كنه.. من بهش گفتم اينجوري ميشه گفتش نه ان فقط يك شايعه بود!!

مورتال هم خز شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or