Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
این مسخره بازی ها یعنی چی-
اون همه کاراکتر معروف MKرو به زارن کنار بخاطر-چنتا کاراکتر محبوب DC
از این جور فکرها که فقط به خاطر مایع و پوله بد جور بدم میاد

از این جور فکرها که فقط به خاطر مایع و پوله بد جور بدم میاد
خندم میگیره
انگار اگه خودت بودی دنبال پول نبودی و فقط خاک زیر پای طرفدارا بودی و به هنر فقط فکر می کردی
اینو تو مغزشون فرو کنن بعضیا اسم این بازی MK Vs. DCU هست و فقط برای Fun بودن درست شده و برای همینه که خشونتش کم شده و این مسئل هیچ اشکالی توش نیست
دیگه وقتی یاشار میاد می گه :
فراموش نکنیم که Mortal Kombat 9 اصلی با درجه M هم ساخته می شه و همه کارکتر هایی که نتونستن در MK vs DC ظاهر بشن می تونن در اون باشن.
دیگه این پارازیت دادن ها چیه ؟
==
شخصیت Green Lantern تو Comic Con تایید شد که Hal Jordan ه
از اون خبرایی که ایول داره
من معمولا خبرای گیم کامیک کان رو دنبال نمی کنم فقط سینمایی ها و برنامه هایی که پابلیشرهای کامیک بوک می دن رو می خونم و معمولا کنفراس ها رو دان می کنم و ...
واقعا Hal Jordan سالها نبودش تو بازیهای حس می شد کلا از دم تیریپ و تاریخچه ش با تمام کارکترهای دنیای کامیک بوک فرق می کنه انقدر تو این سالها تغییر کرده و بلا سرش اومده که نگو ولی عجب جمله تو تبلیغات Blackset Night براش گذاشتن
==
شخصیت های DC هم بر مبنای کارهای Alex Ross بزرگ کار شدن.
اینم ایول داره خیلیم ایول داره
اصلا طراحی های راس یه دنیایی دارن برای خودشون
حالا که از رو کارای الکس راسه خدا کنه بتمن یه کاستوم Red Robin هم داشته باشه
==
می گم این رندر ها خیلی خوف دراومده ها
منم مثل یاشار دوس داشتم Kung Lao جای جکس تو بازی بود کی از جکس خوشش میاد آخه ؟ با دو تا بازوی آهنی که به هیچ دردی نمی خوره

از اون خبرایی که ایول داره
من معمولا خبرای گیم کامیک کان رو دنبال نمی کنم فقط سینمایی ها و برنامه هایی که پابلیشرهای کامیک بوک می دن رو می خونم و معمولا کنفراس ها رو دان می کنم و ...
واقعا Hal Jordan سالها نبودش تو بازیهای حس می شد کلا از دم تیریپ و تاریخچه ش با تمام کارکترهای دنیای کامیک بوک فرق می کنه انقدر تو این سالها تغییر کرده و بلا سرش اومده که نگو ولی عجب جمله تو تبلیغات Blackset Night براش گذاشتن

شدید موافقم :love:.
یه خوبی MK اینه که خالقاش یعنی بون و توبیاس عاشق کمیک استریپن و خیلی از شخصیت ها و عناصر داستانی کامبت رو از کمیک ها ی معروف (در کنار فیلم ها) الهام گرفتن. می شد خیلی راحت یه بازی ساخت که شخصیت های صرفا معروف تر DC که عموما متعلق به بتمن و سوپرمن هستند ساخت. از پنگوئن، آقای فریز، معمایی گرفته تا Poison Ivy ولی تیم سراغ کاپتان مارول رفت.
هر چند John Vogel تیم کامبت می تونست خودش همه چیزو بنویسه اما برای داستان بازی هم نویسندگان خود DC رو استخدام کردن.

اینم ایول داره خیلیم ایول داره
اصلا طراحی های راس یه دنیایی دارن برای خودشون
حالا که از رو کارای الکس راسه خدا کنه بتمن یه کاستوم Red Robin هم داشته باشه
باز هم شدید موافقم. یک خبر ایول دارد دیگه:
کار مشخصی هم که مبنا گرفته شده چیزی نیست جز... Kingdom Come

می گم این رندر ها خیلی خوف دراومده ها
منم مثل یاشار دوس داشتم Kung Lao جای جکس تو بازی بود کی از جکس خوشش میاد آخه ؟ با دو تا بازوی آهنی که به هیچ دردی نمی خوره
یکم تیم به نظرم تو رندر ها نامردی کرده و رندر های کامبت رو عجله ای زده :(( (البته Scorpion و Shang-tsung به نظرم خوبن).
DC ها چون با نظارت خود DC کار شدن بهترن مخصوصا بتمن، کاپتان مارول، زن گربه ای و... جوکر :love: (چند وقت پیش که تریلر DC Universe Online رو تماشا می کردم خیلی دیپرس شدم وقتی جوکر شو دیدم. رسما یه کاریکاتور کارتونی بود و بیشتر شبیه عروسک کار شده بود :((. معلوم نیست این Sony Online داره چی کار می کنه)

سایت MK vs DC هم یکم عوض شده و رندر high-res جوکر رو گذاشته:
http://worldscollide.com/

من یه چیز رو نمی فهمم. بازی درجه سنی T قراره داشته باشه اما تو سایت برای دیدن تریلرش سن آدم رو می پرسه. IGN هم تریلر ها رو با Age Restriction گذاشته که فقط مخصوص بازی های M چون Gears و Postal ه./:)

خدایی Kung lao خیلی خیلی جذاب تر می شد البته یه نکته هست، با توجه به درجه T مطمئنا نمی تونست با کلاهش سر مردم رو ببره یا نصفشون کنه. از این جهت یه جورایی خوب شد. انشالله که شاهد حضور کونگ لائو در کامبت اصلی بعدی باشیم.

خدایی Kung lao خیلی خیلی جذاب تر می شد البته یه نکته هست، با توجه به درجه T مطمئنا نمی تونست با کلاهش سر مردم رو ببره یا نصفشون کنه. از این جهت یه جورایی خوب شد. انشالله که شاهد حضور کونگ لائو در کامبت اصلی بعدی باشیم.

خدا از دهنت بشنوه!

خدا از دهنت بشنوه!
:love:
خدایی تماشای نصف کردن عمودی به سبک کامبت 2 با گرافیک HD چیزی میشه ها...:p

یاشار جون در مورد رندر ها خوب گفتی! رندر های MK خوب نیستند...مخصوصا Sonya که افتظاح هست! بر عکس Catwoman که عالی هست....
دقیقا. Sonya بد بخت رو رسما مرد کردن! قیافه ش و صورتش افتضاحه و کلا آماتوری به نظر می رسه اما از اون طرف Catwoman :love:
خوشبختانه توی بازی درست ساختن Sonya رو :cheesygri:love::
15mxld0.gif

با اینکه پستها را نخوندم:biggrin1: ولی بعضی ها مثل اینکه دارن از بازی ایراد میگیرن
ولی بیخودی به بازی ایراد نگیرید چون بازی مبارزه ای به خوبی MK دنیا به روی خودش ندیده .
این بازی هرچی هم باشه از رقباش خیلی بهتره .
من استاد کامبت 2 هستم که زندگی کرده بودم با این شمارش :biggrin1:هنوز اون جادوهاش یادمه که فکر نکنم کسی یادش بیاد .

من که اول از این بازی نا امید شده بودم ولی کم کم ازش خوشم اومد به نظرم اگه روش کار بشه می تونه یه بازی عالی از آب در بیاد.مخصوصا اگه به قولشون عمل کنن بازی به سبک و حال و هوای کلاسیک mk2 باشه که فکر نمی کنم.به نظرم به همون سبک deceptionو armageddon هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or