Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
منم گفتم canon اصلی همون چیزیه که تو گفتی
==
به نظرم دیگه بحث راجب گذشته بسه بیاین بگین که چه شخصیت هایی دوست دارین تو بازی ببینین از دو طرف (در کل یه بحث راه بندازیم)

شما لطف داری :love:

من هم موافقم. شخصیت ها (جدا از ساب و اسکورپ و سوپرمن و بتمن که حضورشون قطعی شده) :
MK:
Raiden
Kung Lao
Shao Kahn
Mileena
Baraka
Kitana (یا سونیا به شرطی که شبیه کامبت 1 یا 3 بسازنش نه لون هیولای مرد نمای MK: DA)
Goro
Sektor
شخصیت مخفی:
Noob Saibot

البته فکر کنم تعادل رو رعایت نکردم و بیشتر Evil شدن.

DC:
The Joker
Doomsday
Wonder Woman
Flash
Green Lantern
Cat woman
Darkseid (هر چند باهاش زیاد آشنایی ندارم )
Harley Quinn

شخصیت مخفی:
Lobo

البته لیست شخصیت ها DC من خیلی ضعف داره چون فقط با دنیا و شخصیت های Batman آشنایی دارم و تا حدودی هم سوپرمن و واندر ومن.

آقا یکی این عکس رو بکنه تو اسپویلر پدر صفحه در میاد
اصلا از طراحیش خوشم نیومد ولی خو این س ک س ی بودن زن ها (غیر سونیا که زیاد Skin نشون نمی ده) یه امضای سری MK هست
این کارکترهای MK که فعلا تایید شدن
Scorpion
Sub-Zero
Shang Tsung
Sonya Blade
Liu Kang
Kitana
Jax
اینم DC ها
Superman
Batman
Catwoman
The Flash
Captain Marvel
The Joker
Green Lantern
خداییش تو لیست MK فقط دیگه باید اینا اضافه بشن Shao Kahn, Goro , Quan Chi , Kung Lao ولی به احتمال زیاد از کارکترهایی که قراره اضافه بشن یکیشون ریدنه یکی دیگه شون هم نوب سایبات
ولی خدایی مورتال بدون کان ، کوانچی و کونگ لائو حال نمی ده
در طرف DC فعلا یه کارکتر زن دیگه مونده که احتمال 95 درصد Wonder Woman ه (چون حدس می زنم از هر طرف فقط دو تا شخصیت زن باشه) ولی من ترجیح می ده Huntress باشه چون خشن تره و اینا
شخصیت مخفی هم احتمالا Doomsday ه ، کلا دیگه از DC فقط باید نقش منفی باشن هر کی اضافه می شه
این حضور کاپیتان مارول هم یه جورایی حربه تبلیغاتیه
اینم لیست Arena ها
Hell
Graveyard
Lin Kuei Temple
Special Forces Base
Wu Shi Academy
Outworld Exterior
Batcave
Metropolis
Gotham City Rooftop
Fortress of Solitude
من میمیرم که ببینم قلعه سوپرمن رو چه جوری کار کردن
==
پ.ن: این نوع Green Lanternش مشخص نشده اگه هر کسی غیر از Hal Jordan باشه حال نمی ده

سلام بر دوستان!!

تو این بازی Mileena و Ermac نیستند؟ من عاشق Ermac هستم!!

میگم دوستان نظرشون راجع به طراحی کارکتر های MK چی هست؟

به نظر من افتظاح هست! Sonya که واقعا زشت هست....خیلی زشت!!!

شنگ سونگ هم زیاد باحال نیست....

بعد از Deception من توقعم از طراحی کارکتر ها تو این بازی خیلی بالا رفته بود....

ولی من تو DC ها از Catwoman خیلی خوشم امد.لباسش خیلی ناز بود....

راستی داستان این بازی چه جوری میشه؟ ربطی به بازی های قبلی MK نداره؟

Midway هم امروز اعلام کرد که در September امسال یک پک مخصوص از سه بازی Deception, Armageddon و Shaolin Monks به قیمت $29.99 به صورت انحصاری برای کنسول PS2 منتشر خواهد شد . کار جالبیه .

mk4.jpg

آخرین ویرایش:
شخصیت Green Lantern تو Comic Con تایید شد که Hal Jordan ه :cheesygri
من هم خیلی دلم می خواست Kung Lao باید. بجای Kitana هم Mileena باید میومد.

در مورد طراحی شخصیت ها اتفاقا به نظر من بیشترشون از همیشه بهتر شدن. Scorpion که بهترین طراحی مدرن خودش رو داره و Sub-Zero و بقیه هم خوب کار شدن. مشکل فقط سونیاست و اون هم فقط در Render اصلیش وگرنه خودش تو بازی محشره:
15mxld0.gif

شخصیت های DC هم بر مبنای کارهای Alex Ross بزرگ کار شدن.
داستان بازی هنوز فاش نشده اما یکی از نویسنده های بزرگ DC با تیم کامبت روش کار کرده. MK vs DC نوعی What If ه و داستانش Non-canon اعلام شده (یعنی در روند اصلی و رسمی قصه MK نقشی نداره).

به نظر من که خیلی باحال شده فکر کنمیکردم بتونن شخصیت های dc را توش اینطور دربیارن خوب خشن نشون دادن خوب هست الکی ملا نقطه بازی در نیارید

من اسماشونو يادم نمياد ولی کارکترارو يادمه..
اون يارو مرد يخيه هست؟؟
اون کچله چطور؟ که تو دستش saw بود..
راستی در باره fatality چيزی نگفتن که آخرش بايد چندتا دکمه بزنی يا فقط با يه دکمه fatality اجرا ميشه؟؟ اصل حال FAtality به کد زدنشه

اون يارو مرد يخيه هست؟؟
اون کچله چطور؟ که تو دستش saw بود..
اون یخی اسمش Sub Zero بود و اون کچل اسمش Kano فک کنم ...

چی Sector تائید شد هوووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
البته خدا کنه در کنار Sector بیان Sayrex رو هم بزارن ....

به نظر من خشن ترین کاراکترش Sektor بود شما چی میگید ؟

یاشار جون یعنی یه جورایی دیگه خبری از Mileena نیست یا امکان داره که باشه ولی هنوز تایید نشده؟
Ermac چی؟
هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما با توجه تعداد محدود کارکتر های بازی، فکر نکنم حالا که Kitana اومده فکر نکنم Mileena بتونه برسه هر چند من صد برابر Mileena را به کیتانا ترجیح می دم. در مورد Ermac چیزی معلوم نیست.

چی Sector تائید شد هوووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
البته خدا کنه در کنار Sector بیان Sayrex رو هم بزارن ....

به نظر من خشن ترین کاراکترش Sektor بود شما چی میگید ؟
Sektor هنوز تایید نشده. اون بنده خدا هم Cyrax ه. فکر نکم دو تاشون بتونن با توجه به ظرفیت محدود کارکتر های بازی وارد بشن اما... خدایی هم کارکتر خشنیه اما خشن ترین کارکترای MK از نظر من Baraka و Kung Lao هستن.

فراموش نکنیم که Mortal Kombat 9 اصلی با درجه M هم ساخته می شه و همه کارکتر هایی که نتونستن در MK vs DC ظاهر بشن می تونن در اون باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or