البته من داستان SM رو به خاطر همون استارتش ترجیح می دم چون یه جورایی داستان رو عمیق تر کرده چون تا داستان MK1,2 زیاد گسترش یافته نبود اما SM خیلی چیزا درست کرد
اتفاقا خیلی به Canon اصلی لطمه زد و اعتراضات طرفداران بود که تیم MK رو راضی کرد تا MK:SM را یک What If و غیر canon حساب کنند.
اولین مشکل به در گیری Scorpion و سابزیروی بزرگ برمی گرده که اصلا در جریان تورنمنت اول رخ نمی ده و بعد از شکست و فرار Shang Tsung است که این دو با هم می جنگد و Scorpion انتقامش را از این Sub-zero می گیرد ( MK:SM هیچ توجیهی برای تبدیل سابزیروی بزرگ به Noob-Saibot ندارد اما در Canon اصلی این اتفاق با مرگ ساب بزرگ به دست اسکورپ اتفاق می افتد.
مثلا توی MK2 می گفت که اسکورپیون می شه مراقب Sub-Zero و نجاتش می ده این حرفا که با پیشرفت بازیا این جور در نمیاد اما در SM نشون می ده که هنوز دنبال Sub-Zero ه و قصد کشتنش رو داره
اتفاقا اینجا هم SM کلی تناقض به وجود میاره. بعد از کشته شدن سابزیروی بزرگ، Scorpion خبر دار می شه که Sub-zero قصد داره در تورنمنت Outwolrd (تورنمنت ماکبت 2) شرکت کنه و خشم تمام وجودش رو می گیره که چطور ساب زیرو زنده است. Scorpion ، سابزیرو رو تا Outworld تعقیب می کنه و مبارزه ی Sub-zero با حریفش در جریان تورنومنت رو تماشا می کنه. در انتهای نبرد، سابزیرو حریفش رو نمی کشه و بخشش از خودش نشون می ده. اینجاست که Scorpion شک می کنه چرا که خود او زمانی که هنوز انسان بوده و Hanzo نام داشته بعد از شکست از سابزیرو برای جانش التماس می کنه اما Sub-zero به بدترین شکل ممکن او رو فتالیتی می کنه که نهایتا به همین Wraith شدن اسکورپ منجر شده.
او نمی دونه که Sub-zero بی رحم چطور یکهو با گذشت شده و کم کم متوجه می شود که این سابزیرو، Sub-zero ی کوچک است و برادر خوب و کوچکتر سابزیروی بزرگ که کشته شده. در اینجاست که Scorpion سوگند می خوره که هرگز با این سابزیروی خوب نجنگه و از اون دفاع کنه که...
و عملا مشخص می شه که اون موجود پلیدی نیست و Alignment ش عملا Natural می شه.
در ضمن Scorpion تا قبل از DA هنوز یه جورایی آدم بدس چون به خاطر کشتن ساب زیرو دست به هر کاری می زنه
در ادامه و در جریان MK3، شائو کان با دیدن مهارت های Scorpion و آگاهی از قدرت او در Netherrealm، به Scorpion وعده زنده شدن و بازگشت کامل به Earth رو می ده (Scorpion در هر جایی خارج از Netherreal کم کم ضعیف می شه) و Scorpion هم در عوض به ارتش Shao Kahn می پیونده اما خیلی زود این اتحاد به هم می خوره چرا که Scorpion متوجه می شه که Sub-zero جوان جزو نیرو های Earth و رقیب Shao Kahn است و نهایتا در نبرد نهایی به نیرو های خوب می پیونده. ( Alignment تقریبا Good )
در طول زمان Scorpion کم کم می فهمد که Sub-zero بزرگ در قتل خانواده و کشتار Clan او یعنی Shrai Ryu که اکنون منقرض شده نقشی نداشته. Quan Chi او را می فریبد و به Scorpion می قبولاند که هین Sub-zero کوچک بوده که در حالی که برادر بزرگش مشغول مبارزه با Hanzo بوده، به سراغ خانواده Hanzo یا همان Scorpion رفته و آنها را کشته. Sub-zero کوچک واقعا هم در آن دوران از Clan اش دور بوده و بدین ترتیب Scorpion گول می خورد و سوگندش را می شکند و به دنبال Sub-zero ی کوچک راه می افتد و نهایتا قبل از کشتن Sub-zero جوان به حقیقت تلخ یعنی این که تمام این مدت گول Quan Chi و قاتل حقیقی خانواده اش رو خورده، پی می برد و در آخرین لحظه Quan Chi را هم با خود به Nether realm می کشاند.
Reptile هم من موافق نیستم وارد عمل نشد البته نه به این شکلی که تو SM بود ولی چون ما باهاش توی MK1 می جنگیدیم بهرحال برای مواظبت از Shang Tsung هم شده باید وارد عمل می شد
Reptile در جریان MK1 اصلا وارد جنگ نمی شه و فقط به صورت مخفی حضور داره و کارش نظارت بر Shang Tsung ه که مبادا به کان خیانت نکنه. در خود MK1 هم Reptile بازیکن مخفی است که به صورت طبیعی اصلا در مبارزات شر کت نمی کنه.
این در جریان MK2 اشت که Reptile وظیفه محافظت از Shang Tsung رو بر عهده می گیره.
یک ایراد دیگر از SM: این Shao Kahn است که به عنوان دستمزد کشاندن Liu Kang و بقیه به Outworld، جوانی رو به Shang Tsung هدیه می ده و نه به سبک SM.
==
مگه دلیلش زیر کنترل بودن نبود ؟
به هیچ وجه. سالها قبل که Shao Kahn سرزمین Edenia رو غصب می کنه و پادشاه عادلش یعنی Jerrod رو می کشه، تصمیم می گیره که با همسر شاه کشته شده یعنی Sindel ازدواج کنه و طفل نوزادشان را خودش بزرگ کنه تا در آینده به محافظش بدل شود. Sindel در اثر غم و غصه و از شدت بد بختی خودکشی می کنه و بدین ترتیب Shao Kahn اون طفل رو به عنوان بچه خودش بزرگ می کند. آن بچه که Kitana است بزرگ می شود و همیشه فکر می کند که Shao Kahn پدر واقعی اوست. Kahn در همان سال های قدیم که Kitana بچه است با کمک Shang Tsung یک Clone از Kitana می سازد که Mileena نام دارد. Mileena در ظاهر به عنوان خواهر و همبازی Kitana و در اصل به عنوان مراقب و جاسوس او دست به کار می شود و نمی گذارد که Kitana حقیقت را بفهمد.
Kitana که فکر می کند Shao Kahn پدر واقعیش است، به شدت به او وفادار است و برای همین است که در اول MK2 که Kitana برای اولین بار وارد داستان MK شده و ما با او آشنا می شویم Evil به نظر می رسد. بعد از مدتی Kitana از حقیقت با خبر شده و دنیایش زیر و رو می شود. او خشم فوق العاده اش رو پنهان کرده و در ظاهر همچنان برای شائو کان می جنگد اما قسم می خورد که انتقام پدر و مادر خود رو از کان گرفته، اشتباهاتش در طول سالهلی خدمتش به کان را جبران کرده و سرزمین Edenia را نجات دهد.
او وارد تورنمنت دوم (MK2) شده و مخفیانه با جنگجویان زمین ( Kung Lao، Liu Kang و... ) ملاقات کرده و به آنها در شکست کان کمک می کند... و در ضمن، هر گر رومانسی بین Liu Kang و Kitana وجود نداشته و همه اینها به داستان احمقانه فیلم کامبت و تا حدودی MK:SM بر می گرده که هر دو (به ویژه فیلم) غیر صحیح و Non-canon هستند.
==
این مورد به نظر من منطقی میاد چون توی MK4 می بینیم که خودش می گه من زنده بودم ولی چون خجالت می کشیدم قایم شده بودم برای همین همه فکر می کنن مرده
اتفاقا در یان مورد آشکارا MK:SM غلط دراه چرا که همون طور که میگی Goro در MK4 زنده است اما MK:SM نشون میده که Liu و Kung Lao فتالیتیش کرده و اشکارا Goro رو می کشند. (تکه تکه اش می کنند!)
در حالی که در داستان اصلی و Canon، در جریان MK1 یا همان تورنمنت اول، Goro از Liu Kang شکست می خورد اما Liu که مانک است به خاطر اعتقادات Monk ها از زدن فتالیتی خودداری می کند و گورو را نمی کشد (Shang Tsung هم به همین دلیل موفق می شود بعد از شکست از لیو از دستش فرار کند)
(البته در مورد شکست Goro کمی ابهامات وجود داره)
دقیقا به همین دلیل است که کسی کشته شدن گورو را نمی بیند و با غیبتش فکر می کنند مرده تا MK4...
==
[/quote]
حدس من در کارکترهای DC
اول از همه Big 3 یعنی سوپرمن ، بتمن و واندر وومن
بعد می رسیم به سه تا مهم بعدی یعنی Green Arrow (اولیور کوئین) ، Green Lantern (اگه کسی غیر از هل جردن رو بیارن نامردیه) و Flash (به احتمال 90 درصد والی وست)
بعد می رسیم به Side Kick های مهم مثل رابین ، نایت وینگ (که این دیگه جز SK ها نیست البته) ، Donna Troy و ...
بعد به قهرمان های کمتر مهم مثل Martian Manhunter ، Shazam ، Aqua Man و ...
و در آخر به نقش منفی های اصلی که شانس جوکر و Catwoman برای حضور بیشتر از همه س اما 6 تای اول 100 درصدی هستن[/quote]
در مورد قهرمانان موافقم اما فراموش نکنیم که MK همیشه راجع به دم های Evil بوده و در MK vs DC احتمالا تعداد خوب ها و بد ها یکشان خواهد بود و هر طرف 5 Good خواهد داشت و 5 Evil.
Batman و Superman که هر دو خوبند. Wonder Woman هم که صد در صد در بازی هست و خوبه. بعد ار Flash احتمالا یکی از کارکتر های کمتر شناخته شده و یا sidekick حضور داره که با توجه به نفرت عمومی از Robin و علاقه کم به دیگران، فکر کنم با یک آدم اصلی اما کمتر شناخته شده روبروییم (احتمال حضور Jonah Hex هم هست چرا که داستان MK vs DC رو دو نفر از نویسنده های Jonah Hex نوشتن.)
من فقط Joker و Doomsday رو می خواهم تا با اولی ادای Heath Ledger فیلم Dark Knight رو در بیارم و با دومی هم دخل سوپرمن رو بیارم و کمیک Doomsday رو زنده کنم!
در مورد کارکتر Green Lantern و بقیه متاسفان بر خلاف شما هیچ گونه اطلاعاتی ندارم و در نتیجه نمی توانم نظری بدهم.
شرمنده که زیاد نوشتم، جو گیر شدم.