Mortal Kombat vs. DC Universe معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره روز شمار سايت NOOB.COM سايت متعلق به Ed Boon تمام شد و بالاخره Mortal Combat 8 معرفي شد .

بالاخره امروز عنوان جديد Mortal Kombat كه تا قبل از اين Mortal Kombat 8 خوانده ميشد را معرفي كرد . اسم اين بازي Mortal Kombat vs. DC Universe خواهد بود و در بازي علاوه بر شخصيت هاي MK قهرمان هاي DC از جمله Batman هم وجود دارند

اما يك نكته جالب در اين مورد اينه كه سايتkotaku اعلام كرده يعني اين شايعه رو مطرح كرده كه خيلي بعيد در اين بازي ما شاهد fatalitiy و خون زياد باشيم با توجه اينكه در مقابل افراد سري بازي هاي MK قهرمانان DC قرار دارند و براي همين بعيد كه ما شاهد اين صحنه هاي خشونت اميز باشيم به گفته اين سايت در اين صورت ديگه MK يك بازي مرده هست و واقعا چرا اسم اين بازي MK هست . البته منبع خبر يكي از كارمندان سابق Midway هست كه گويا بر روي اين بازي كار ميكرده و اعلام كرده بازي بدون خون و بدون fatalitiy هست

In other words, "MK is dead". No blood, no fatalities...if this is true, why is this game called Mortal Kombat again?
منبع

dvt4x4.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
سلام . سلام . آمدم تا حالگیری بکنم .
اگه مصاحبه ای که گذاشتم ( در بخش مربوطه ) را دلنلود کنید متوجه میشوید scorpion و superman هم حضور خواهند داشت و فعلا کاراکترها 20 به 20 است یعنی 20 نفر کمیک و 20 نفر هم اصلی .:sick:
sorry درسته من چون همون شب که گذاشتم گوش کردم گفتم این و فردا بنویسم و چون خوب دقت نکردم اشتباه فهمیدم . با عرض معذرت که درست ننوشتم . ( چیکار کنم خواب و بیداری بودم خو میدیدمش ):biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام . سلام . آمدم تا حالگیری بکنم .
اگه مصاحبه ای که گذاشتم ( در بخش مربوطه ) را دلنلود کنید متوجه میشوید scorpion و superman هم حضور خواهند داشت و فعلا کاراکترها 20 به 20 است یعنی 20 نفر کمیک و 20 نفر هم اصلی .:sick:

اشتاه نکنید، در مصاحبه جدید GameTrailers بون می گه ما 20 تا 22 کارکتر کلا خواهیم داشت، 10 ، 11 تا از هر ساید.

بخش جالب به حالت Klose Kombat بر می گرده که شبیه Fight Night کار شده و در اثر ضربات سنگین ماسک و نقاب کارکتر ها داغون میشه و می پره!

بخش جالب به حالت Klose Kombat بر می گرده که شبیه Fight Night کار شده و در اثر ضربات سنگین ماسک و نقاب کارکتر ها داغون میشه و می پره!
واقعا نکته ی جالبیه و به شدت نو آوری ولی امیدوارم به کمک گیم پلی بیاد نه اینکه فقط یه چیز نمایشی باشه
==
اتفاقا همه چیز در دست وارنر است. آنها بیشتر حقوق مربوط به اقتباس سینمایی و گیمی از آثار DC رو در دست دارند و از آنجایی که قدرت DC و Warner از یک ناشر در حال ورشکستگی چون Midway بسیار بیشتر است، با قدرت شرایط همکاری را تایید می کنند. به گزارش برخی منابع، وارنر تنها در صورتی حاضر به همکاری شده که بازی نهایی T باشد.
من واقعا فکر نمی کردم اوضاع Midway انقدر بی ریخت باشه
==
در میان Spin-off های MK انصافا هم MK: SM از بقیه بهتر بود. SF که کلا حرفش را نزنیم بهتر است و SZ هم فقط برای طرفداران دو آتیشه Sub-zero ساخته شده بود.
شاید نکته ی اصلی SM تو این بود که آنچنان هم اسپین آف نبود بلکه اومد گذشته ی داستان اصلی رو گسترش داد ولی مشکل اصلیش این بود که نشون داد زخم ساب زیرو رو کونگ لائو درست کرده که واقعا ضد حال بود چون همه فکر می کردن این مارک رو لین کوئی گذاشته روش با توجه به بیوگرافیش تو MK3
Marked for death دقیقا جز جملات بیوگرافیش بود
==
در مورد داستان من فکر می کنم ادامه ی داستان رو از جایی بدن که کوانچی پسر اسکورپیون رو می دزده
چون استارت Deadly Alliance هم از اندینگ اسکوپیون تو MK4 بود
کلا تا یه MK جدید نیاد نمی شه گفت که کدوم اندینگ و ماجرا رو می شه Canon دونست

شاید نکته ی اصلی SM تو این بود که آنچنان هم اسپین آف نبود بلکه اومد گذشته ی داستان اصلی رو گسترش داد ولی مشکل اصلیش این بود که نشون داد زخم ساب زیرو رو کونگ لائو درست کرده که واقعا ضد حال بود چون همه فکر می کردن این مارک رو لین کوئی گذاشته روش با توجه به بیوگرافیش تو MK3
Marked for death دقیقا جز جملات بیوگرافیش بود
==
در مورد داستان من فکر می کنم ادامه ی داستان رو از جایی بدن که کوانچی پسر اسکورپیون رو می دزده
چون استارت Deadly Alliance هم از اندینگ اسکوپیون تو MK4 بود
کلا تا یه MK جدید نیاد نمی شه گفت که کدوم اندینگ و ماجرا رو می شه Canon دونست

متاسفانه Midway داستان ضعیف MK:SM رو Canon اعلام کرد اما با مخالفت شدید طرفداران مواجه شد و در نتیجه دوباره داستان MK2 و MK3 اصلی Canon شد و قضیه زخم صورت Kung Lao هم به حالت اصلی و درست برگشت.

در مورد Canon کلی کاملا موافقم. تا MK جدید نیاد هیچ چیز معلوم نیست و تازه مشخص نیست که MK vs DC ادامه MKA خواهد بود یا کاملا مستقل.

متاسفانه Midway داستان ضعیف MK:SM رو Canon اعلام کرد اما با مخالفت شدید طرفداران مواجه شد و در نتیجه دوباره داستان MK2 و MK3 اصلی Canon شد و قضیه زخم صورت Kung Lao هم به حالت اصلی و درست برگشت.
فکر نمی کنم
چون در کل داستان SM چندان مشکلی نداشت غبر از همون یه مورد و اینکه خیلی از گاف های MK2 رو درست کرد
در ضمن زخم Sub-Zero :biggrin1:
==
در مورد Canon کلی کاملا موافقم. تا MK جدید نیاد هیچ چیز معلوم نیست و تازه مشخص نیست که MK vs DC ادامه MKA خواهد بود یا کاملا مستقل.
یه چیزایی تو MKSecrets نوشته بود راجب اینکه بازی دو تا داستان مختلف داره یکی برای DC ها یکی برای MKها
==
Mortal Kombat Vs. Street Fighter
جالب بود
خیلی حیفه که هنوز یه همچین کراس اُور مثل این نداشتیم

فکر نمی کنم
چون در کل داستان SM چندان مشکلی نداشت غبر از همون یه مورد و اینکه خیلی از گاف های MK2 رو درست کرد

متاسفانه من حاقظه خوبی ندارم اما داستان SM خیلی با داستان MK2 واقعی مغایرت داره و خیلی جا ها در داستان MK1 و MK3 هم مشکل ایجاد می کنه. مثلا شروع MK: SM کاملا غلط است هر چند دمویی جالب دارد. تورنمنت اول کامبت کاملا قانونی بر گزار شد و این هرج و مرج که همه به جان هم می افتند و جود نداشت. در نبرد نهایی در محل مقدس و مخصوص مبارزه آخر، لیو کنگ و شنگ سونگ با هم می جنگند و لیو پیروز می شود اما چون یک مانک است، شنگ را فتالیتی نکرده و نمی کشد و شنگ هم با پورتال می گریزد. در Outworld شائو کان به شدت از شکست شنگ و مهم تر مرگ Goro عصبانی است (در SM گورو زنده است!!)... ادامه این داستان در عنوان بندی MK 2 پخش می شود.
در MK1، رپتایل هرگز مستقیم وارد نشده و حضور او در نبرد ابتدای MK: SM غلط است چذا که او به نوعی جاسوس کان برای نظارت بر کار شنگ است. Sub-Zero و Scorpion در جایی دیگر )اگر اشتباه نکنم Goro's Lair است که با هم رویرو می شوند و کلا Scorpion به هیچ وجه موجود Evilی نیست که لیو با او بجنگد).
اشتباهات دیگر مانند علت Evil بودن Kitana در اوایل کار، روش جوان شدن Shang Tsung و غیره هم داستان خود را دارند. باید مفصل بحث کنیم :cheesygri

در ضمن زخم Sub-Zero :biggrin1:
ایول، سوتی بدی دادم :blushing:

یه چیزایی تو MKSecrets نوشته بود راجب اینکه بازی دو تا داستان مختلف داره یکی برای DC ها یکی برای MKها
این طوری جالب تر هم می شه. آدم بدهای DC به Outworld حمله کنند و Lex به جان Raiden بیافتد و از آن طرف Shao Kahn و بقه به Gotham حمله کنند!!!!

در مورد ایده ی MK vs SF شدید پایه هستم.:cheesygri اما خدایی Mortal Kombat vs Killer Instinct یه چیز دیگس!

البته من داستان SM رو به خاطر همون استارتش ترجیح می دم چون یه جورایی داستان رو عمیق تر کرده چون تا داستان MK1,2 زیاد گسترش یافته نبود اما SM خیلی چیزا درست کرد
مثلا توی MK2 می گفت که اسکورپیون می شه مراقب Sub-Zero و نجاتش می ده این حرفا که با پیشرفت بازیا این جور در نمیاد اما در SM نشون می ده که هنوز دنبال Sub-Zero ه و قصد کشتنش رو داره
در ضمن Scorpion تا قبل از DA هنوز یه جورایی آدم بدس چون به خاطر کشتن ساب زیرو دست به هر کاری می زنه
Reptile هم من موافق نیستم وارد عمل نشد البته نه به این شکلی که تو SM بود ولی چون ما باهاش توی MK1 می جنگیدیم بهرحال برای مواظبت از Shang Tsung هم شده باید وارد عمل می شد
==
اشتباهات دیگر مانند علت Evil بودن Kitana در اوایل کار
مگه دلیلش زیر کنترل بودن نبود ؟
==
در SM گورو زنده است!!
این مورد به نظر من منطقی میاد چون توی MK4 می بینیم که خودش می گه من زنده بودم ولی چون خجالت می کشیدم قایم شده بودم برای همین همه فکر می کنن مرده
==
حدس من در کارکترهای DC
اول از همه Big 3 یعنی سوپرمن ، بتمن و واندر وومن
بعد می رسیم به سه تا مهم بعدی یعنی Green Arrow (اولیور کوئین) ، Green Lantern (اگه کسی غیر از هل جردن رو بیارن نامردیه) و Flash (به احتمال 90 درصد والی وست)
بعد می رسیم به Side Kick های مهم مثل رابین ، نایت وینگ (که این دیگه جز SK ها نیست البته) ، Donna Troy و ...
بعد به قهرمان های کمتر مهم مثل Martian Manhunter ، Shazam ، Aqua Man و ...
و در آخر به نقش منفی های اصلی که شانس جوکر و Catwoman برای حضور بیشتر از همه س اما 6 تای اول 100 درصدی هستن

البته من داستان SM رو به خاطر همون استارتش ترجیح می دم چون یه جورایی داستان رو عمیق تر کرده چون تا داستان MK1,2 زیاد گسترش یافته نبود اما SM خیلی چیزا درست کرد
اتفاقا خیلی به Canon اصلی لطمه زد و اعتراضات طرفداران بود که تیم MK رو راضی کرد تا MK:SM را یک What If و غیر canon حساب کنند.

اولین مشکل به در گیری Scorpion و سابزیروی بزرگ برمی گرده که اصلا در جریان تورنمنت اول رخ نمی ده و بعد از شکست و فرار Shang Tsung است که این دو با هم می جنگد و Scorpion انتقامش را از این Sub-zero می گیرد ( MK:SM هیچ توجیهی برای تبدیل سابزیروی بزرگ به Noob-Saibot ندارد اما در Canon اصلی این اتفاق با مرگ ساب بزرگ به دست اسکورپ اتفاق می افتد.
مثلا توی MK2 می گفت که اسکورپیون می شه مراقب Sub-Zero و نجاتش می ده این حرفا که با پیشرفت بازیا این جور در نمیاد اما در SM نشون می ده که هنوز دنبال Sub-Zero ه و قصد کشتنش رو داره
اتفاقا اینجا هم SM کلی تناقض به وجود میاره. بعد از کشته شدن سابزیروی بزرگ، Scorpion خبر دار می شه که Sub-zero قصد داره در تورنمنت Outwolrd (تورنمنت ماکبت 2) شرکت کنه و خشم تمام وجودش رو می گیره که چطور ساب زیرو زنده است. Scorpion ، سابزیرو رو تا Outworld تعقیب می کنه و مبارزه ی Sub-zero با حریفش در جریان تورنومنت رو تماشا می کنه. در انتهای نبرد، سابزیرو حریفش رو نمی کشه و بخشش از خودش نشون می ده. اینجاست که Scorpion شک می کنه چرا که خود او زمانی که هنوز انسان بوده و Hanzo نام داشته بعد از شکست از سابزیرو برای جانش التماس می کنه اما Sub-zero به بدترین شکل ممکن او رو فتالیتی می کنه که نهایتا به همین Wraith شدن اسکورپ منجر شده.
او نمی دونه که Sub-zero بی رحم چطور یکهو با گذشت شده و کم کم متوجه می شود که این سابزیرو، Sub-zero ی کوچک است و برادر خوب و کوچکتر سابزیروی بزرگ که کشته شده. در اینجاست که Scorpion سوگند می خوره که هرگز با این سابزیروی خوب نجنگه و از اون دفاع کنه که...
و عملا مشخص می شه که اون موجود پلیدی نیست و Alignment ش عملا Natural می شه.

در ضمن Scorpion تا قبل از DA هنوز یه جورایی آدم بدس چون به خاطر کشتن ساب زیرو دست به هر کاری می زنه
در ادامه و در جریان MK3، شائو کان با دیدن مهارت های Scorpion و آگاهی از قدرت او در Netherrealm، به Scorpion وعده زنده شدن و بازگشت کامل به Earth رو می ده (Scorpion در هر جایی خارج از Netherreal کم کم ضعیف می شه) و Scorpion هم در عوض به ارتش Shao Kahn می پیونده اما خیلی زود این اتحاد به هم می خوره چرا که Scorpion متوجه می شه که Sub-zero جوان جزو نیرو های Earth و رقیب Shao Kahn است و نهایتا در نبرد نهایی به نیرو های خوب می پیونده. ( Alignment تقریبا Good )

در طول زمان Scorpion کم کم می فهمد که Sub-zero بزرگ در قتل خانواده و کشتار Clan او یعنی Shrai Ryu که اکنون منقرض شده نقشی نداشته. Quan Chi او را می فریبد و به Scorpion می قبولاند که هین Sub-zero کوچک بوده که در حالی که برادر بزرگش مشغول مبارزه با Hanzo بوده، به سراغ خانواده Hanzo یا همان Scorpion رفته و آنها را کشته. Sub-zero کوچک واقعا هم در آن دوران از Clan اش دور بوده و بدین ترتیب Scorpion گول می خورد و سوگندش را می شکند و به دنبال Sub-zero ی کوچک راه می افتد و نهایتا قبل از کشتن Sub-zero جوان به حقیقت تلخ یعنی این که تمام این مدت گول Quan Chi و قاتل حقیقی خانواده اش رو خورده، پی می برد و در آخرین لحظه Quan Chi را هم با خود به Nether realm می کشاند.

Reptile هم من موافق نیستم وارد عمل نشد البته نه به این شکلی که تو SM بود ولی چون ما باهاش توی MK1 می جنگیدیم بهرحال برای مواظبت از Shang Tsung هم شده باید وارد عمل می شد
Reptile در جریان MK1 اصلا وارد جنگ نمی شه و فقط به صورت مخفی حضور داره و کارش نظارت بر Shang Tsung ه که مبادا به کان خیانت نکنه. در خود MK1 هم Reptile بازیکن مخفی است که به صورت طبیعی اصلا در مبارزات شر کت نمی کنه.
این در جریان MK2 اشت که Reptile وظیفه محافظت از Shang Tsung رو بر عهده می گیره.
یک ایراد دیگر از SM: این Shao Kahn است که به عنوان دستمزد کشاندن Liu Kang و بقیه به Outworld، جوانی رو به Shang Tsung هدیه می ده و نه به سبک SM.

==

مگه دلیلش زیر کنترل بودن نبود ؟
به هیچ وجه. سالها قبل که Shao Kahn سرزمین Edenia رو غصب می کنه و پادشاه عادلش یعنی Jerrod رو می کشه، تصمیم می گیره که با همسر شاه کشته شده یعنی Sindel ازدواج کنه و طفل نوزادشان را خودش بزرگ کنه تا در آینده به محافظش بدل شود. Sindel در اثر غم و غصه و از شدت بد بختی خودکشی می کنه و بدین ترتیب Shao Kahn اون طفل رو به عنوان بچه خودش بزرگ می کند. آن بچه که Kitana است بزرگ می شود و همیشه فکر می کند که Shao Kahn پدر واقعی اوست. Kahn در همان سال های قدیم که Kitana بچه است با کمک Shang Tsung یک Clone از Kitana می سازد که Mileena نام دارد. Mileena در ظاهر به عنوان خواهر و همبازی Kitana و در اصل به عنوان مراقب و جاسوس او دست به کار می شود و نمی گذارد که Kitana حقیقت را بفهمد.
Kitana که فکر می کند Shao Kahn پدر واقعیش است، به شدت به او وفادار است و برای همین است که در اول MK2 که Kitana برای اولین بار وارد داستان MK شده و ما با او آشنا می شویم Evil به نظر می رسد. بعد از مدتی Kitana از حقیقت با خبر شده و دنیایش زیر و رو می شود. او خشم فوق العاده اش رو پنهان کرده و در ظاهر همچنان برای شائو کان می جنگد اما قسم می خورد که انتقام پدر و مادر خود رو از کان گرفته، اشتباهاتش در طول سالهلی خدمتش به کان را جبران کرده و سرزمین Edenia را نجات دهد.
او وارد تورنمنت دوم (MK2) شده و مخفیانه با جنگجویان زمین ( Kung Lao، Liu Kang و... ) ملاقات کرده و به آنها در شکست کان کمک می کند... و در ضمن، هر گر رومانسی بین Liu Kang و Kitana وجود نداشته و همه اینها به داستان احمقانه فیلم کامبت و تا حدودی MK:SM بر می گرده که هر دو (به ویژه فیلم) غیر صحیح و Non-canon هستند.
==
این مورد به نظر من منطقی میاد چون توی MK4 می بینیم که خودش می گه من زنده بودم ولی چون خجالت می کشیدم قایم شده بودم برای همین همه فکر می کنن مرده
اتفاقا در یان مورد آشکارا MK:SM غلط دراه چرا که همون طور که میگی Goro در MK4 زنده است اما MK:SM نشون میده که Liu و Kung Lao فتالیتیش کرده و اشکارا Goro رو می کشند. (تکه تکه اش می کنند!)
در حالی که در داستان اصلی و Canon، در جریان MK1 یا همان تورنمنت اول، Goro از Liu Kang شکست می خورد اما Liu که مانک است به خاطر اعتقادات Monk ها از زدن فتالیتی خودداری می کند و گورو را نمی کشد (Shang Tsung هم به همین دلیل موفق می شود بعد از شکست از لیو از دستش فرار کند)
(البته در مورد شکست Goro کمی ابهامات وجود داره)
دقیقا به همین دلیل است که کسی کشته شدن گورو را نمی بیند و با غیبتش فکر می کنند مرده تا MK4...
==
[/quote]
حدس من در کارکترهای DC
اول از همه Big 3 یعنی سوپرمن ، بتمن و واندر وومن
بعد می رسیم به سه تا مهم بعدی یعنی Green Arrow (اولیور کوئین) ، Green Lantern (اگه کسی غیر از هل جردن رو بیارن نامردیه) و Flash (به احتمال 90 درصد والی وست)
بعد می رسیم به Side Kick های مهم مثل رابین ، نایت وینگ (که این دیگه جز SK ها نیست البته) ، Donna Troy و ...
بعد به قهرمان های کمتر مهم مثل Martian Manhunter ، Shazam ، Aqua Man و ...
و در آخر به نقش منفی های اصلی که شانس جوکر و Catwoman برای حضور بیشتر از همه س اما 6 تای اول 100 درصدی هستن[/quote]
در مورد قهرمانان موافقم اما فراموش نکنیم که MK همیشه راجع به دم های Evil بوده و در MK vs DC احتمالا تعداد خوب ها و بد ها یکشان خواهد بود و هر طرف 5 Good خواهد داشت و 5 Evil.
Batman و Superman که هر دو خوبند. Wonder Woman هم که صد در صد در بازی هست و خوبه. بعد ار Flash احتمالا یکی از کارکتر های کمتر شناخته شده و یا sidekick حضور داره که با توجه به نفرت عمومی از Robin و علاقه کم به دیگران، فکر کنم با یک آدم اصلی اما کمتر شناخته شده روبروییم (احتمال حضور Jonah Hex هم هست چرا که داستان MK vs DC رو دو نفر از نویسنده های Jonah Hex نوشتن.)
من فقط Joker و Doomsday رو می خواهم تا با اولی ادای Heath Ledger فیلم Dark Knight رو در بیارم و با دومی هم دخل سوپرمن رو بیارم و کمیک Doomsday رو زنده کنم!
در مورد کارکتر Green Lantern و بقیه متاسفان بر خلاف شما هیچ گونه اطلاعاتی ندارم و در نتیجه نمی توانم نظری بدهم.
شرمنده که زیاد نوشتم، جو گیر شدم.

اتفاقا خیلی به Canon اصلی لطمه زد و اعتراضات طرفداران بود که تیم MK رو راضی کرد تا MK:SM را یک What If و غیر canon حساب کنند.
البته من خودمم به خاطر اینکه کارکتر کونگ لائو رو واقعا نابود کرد چندان دلخوشی ازش ندارم
==
رومانسی بین Liu Kang و Kitana وجود نداشته و همه اینها به داستان احمقانه فیلم کامبت و تا حدودی MK:SM بر می گرده که هر دو (به ویژه فیلم) غیر صحیح و Non-canon هستند.
از MK4 به اینور این رابطه وجود داره
دلیل اینکه روح لیو کانگ بعد از منفجر شدن Shang Tsung به اون دنیا نمی ره هم رابطه ای که با کیتانا داره
در مورد داستان کیتانا هم حق با تو امروز نشستم بیوگرافی و اندینگ کیتانا رو تو MK2 چک کردم
==
اما Liu که مانک است به خاطر اعتقادات Monk ها از زدن فتالیتی خودداری می کند و گورو را نمی کشد
این قضیه گورو کلا اعصاب خورد کن شده
توی داستان MK2 پدر گورو مرگ شنگ رو از کان می خواد و اینجوری هم می شه و شنگ رو اعدام می کنن اما برای نقشه ی جدیدی که کان کشیده شنگ رو زنده می کنه ( واینجوریه که جوون می شه)
پس اگه لیو ، گورو رو نکشته باشه دلیلی برای اعدام شنگ وجود نداره پس توی MK1 گورو طوری شکست می خوره که همه فکر می کنن مرده
توی SM البته اینکه گورو رو می کشن واقعا اعصاب خوردکن بود اما می شه اینجوری استنباط کرد که این گورو نبوده و دقیقا در جریان مثل Deadly Alliance بوده و اینی می کشن یکی شبیه گورو بوده (توی DA و Deception اینجوری گفته می شه که گورو زرهش رو می زاره رو یه شوگان مرده تا همه فکر کنن مرده و اینجوری راحت به کان پیونده)پ
==
در طول زمان Scorpion کم کم می فهمد که Sub-zero بزرگ در قتل خانواده و کشتار Clan او یعنی Shrai Ryu که اکنون منقرض شده نقشی نداشته. Quan Chi او را می فریبد و به Scorpion می قبولاند که هین Sub-zero کوچک بوده که در حالی که برادر بزرگش مشغول مبارزه با Hanzo بوده، به سراغ خانواده Hanzo یا همان Scorpion رفته و آنها را کشته. Sub-zero کوچک واقعا هم در آن دوران از Clan اش دور بوده و بدین ترتیب Scorpion گول می خورد و سوگندش را می شکند و به دنبال Sub-zero ی کوچک راه می افتد و نهایتا قبل از کشتن Sub-zero جوان به حقیقت تلخ یعنی این که تمام این مدت گول Quan Chi و قاتل حقیقی خانواده اش رو خورده، پی می برد و در آخرین لحظه Quan Chi را هم با خود به Nether realm می کشاند.
منهای اون یک خط آخرش بقیه ی چیزی که گفتی در هیچ جای MK4 بهش اشاره نمی شه
اگر اندینگ اسکورپیون رو دیده باشی توش دقیقا مشخصه که تا اونجای کار فرق دو تا سابزیرو ها رو نمی دونه و هنوز هم فکر می کنه که سابزیرو مسئول قتل خودش و Clan ش هست و اینو می گه :
(By defeating you sub-zero i avenged the death of my family and clan, my soul can finally rest)
و سابزیرو می گه :
(your soul will never rest,scorpion. Lin Kuei Maybe responsible for your murder but your clan's true killer is still out there)
اسکورپیون هم می گه : اگه تو قاتل نیستی پس کیه؟ که کوانچی میاد و همه چی رو می گه و اسکورپیون رو تله پورت می کنه به طبقه ی پنجم جهنم ولی در آخرین ثانیه ها اسکورپیون خودش رو به کوانچی می کوبه و با هم میرن به اونجا و بقیه ش در DA ادامه پیدا می کنه
==
نظر کلی من اینه که اندینگ اسکورپیون در MK2 رو نباید Canon حساب کنیم به علاوه ی اینکه کل بیوگرافی و اندینگش توی UMK3 با عقل جور در نمیاد چون می گه اقدام کان برای بدست گرفتن کنترل Netherrealm باعث آزاد شدن اسکورپیون شده که همچین چیزی در هیچ کجای MK بهش اشاره نمی شه (البته در Bio اسکورپیون به Netherrealm اشاره نمی شه فقط می گه Earth's Hell)

ظاهرا باز من یه سوتی دیگه دادم
توی MK2 شنگ پیشنهاد می ده که اون ماجرای تورنمنت اوت ورد رو راه بندازن برای همین کان نمی کشتش و جاش جوونی رو بهش بر می گردونه
دلیل این سوتی هایی هم که می دم بیشتر به خاطر اینه که یه مدت از بحث راجب MK دور بودم همه چی یادم رفته

البته من خودمم به خاطر اینکه کارکتر کونگ لائو رو واقعا نابود کرد چندان دلخوشی ازش ندارم
==

از MK4 به اینور این رابطه وجود داره
دلیل اینکه روح لیو کانگ بعد از منفجر شدن Shang Tsung به اون دنیا نمی ره هم رابطه ای که با کیتانا داره
در مورد داستان کیتانا هم حق با تو امروز نشستم بیوگرافی و اندینگ کیتانا رو تو MK2 چک کردم

کونگ لائو انصافا خیلی در MK:SM بهش ظلم شد.

در مورد رابطه، بیشتر در MK4 به آن اشاره شده که خیلی Canon نیست. روح لو کنگ در زمین می ماند تا یارانش را که به زامبی های Onaga تبدیل شده اند به همراه Ermac نجات دهد.

کلا چون MK4 در روز های بحرانی Midway که با John Tobias مشکل پیش آمده بود ساخته شده خیلی از لحاظ داستانی نیاز به بازبینی و تصحیح داره که خود بون هم گفته.

==
این قضیه گورو کلا اعصاب خورد کن شده
توی داستان MK2 پدر گورو مرگ شنگ رو از کان می خواد و اینجوری هم می شه و شنگ رو اعدام می کنن اما برای نقشه ی جدیدی که کان کشیده شنگ رو زنده می کنه ( واینجوریه که جوون می شه)
پس اگه لیو ، گورو رو نکشته باشه دلیلی برای اعدام شنگ وجود نداره پس توی MK1 گورو طوری شکست می خوره که همه فکر می کنن مرده
توی SM البته اینکه گورو رو می کشن واقعا اعصاب خوردکن بود اما می شه اینجوری استنباط کرد که این گورو نبوده و دقیقا در جریان مثل Deadly Alliance بوده و اینی می کشن یکی شبیه گورو بوده (توی DA و Deception اینجوری گفته می شه که گورو زرهش رو می زاره رو یه شوگان مرده تا همه فکر کنن مرده و اینجوری راحت به کان پیونده)پ
در کامبت اصلی، گورو نهایتا از ارتفاع پرت می شه (یادم نیست لو کنگ می اندازش یا خودش این کار رو می کنه) و به هر حال همه فکر می کنند که او مرده و تا MK4 هم بر نمی گرده. (در مورد MK: D متاسفانه چون Goro برای نسخه GameCube بود من داستانش رو نمی دونم)

==
منهای اون یک خط آخرش بقیه ی چیزی که گفتی در هیچ جای MK4 بهش اشاره نمی شه
اگر اندینگ اسکورپیون رو دیده باشی توش دقیقا مشخصه که تا اونجای کار فرق دو تا سابزیرو ها رو نمی دونه و هنوز هم فکر می کنه که سابزیرو مسئول قتل خودش و Clan ش هست و اینو می گه :
(By defeating you sub-zero i avenged the death of my family and clan, my soul can finally rest)
و سابزیرو می گه :
(your soul will never rest,scorpion. Lin Kuei Maybe responsible for your murder but your clan's true killer is still out there)
اسکورپیون هم می گه : اگه تو قاتل نیستی پس کیه؟ که کوانچی میاد و همه چی رو می گه و اسکورپیون رو تله پورت می کنه به طبقه ی پنجم جهنم ولی در آخرین ثانیه ها اسکورپیون خودش رو به کوانچی می کوبه و با هم میرن به اونجا و بقیه ش در DA ادامه پیدا می کنه
دقت کن به متن انگلیسی: "i avenged the death of my family and clan" اسکورپین می گه که من انتقام کلن و خانواده ام را گرفتم چرا که Quan Chi پیشتر او را فریفته بود. برای انتقام برای خاندانش است که Scorpion دوباره به دنبال Sub-zero کوچک افتاده و کار به اینجا می کشد.

==
نظر کلی من اینه که اندینگ اسکورپیون در MK2 رو نباید Canon حساب کنیم به علاوه ی اینکه کل بیوگرافی و اندینگش توی UMK3 با عقل جور در نمیاد چون می گه اقدام کان برای بدست گرفتن کنترل Netherrealm باعث آزاد شدن اسکورپیون شده که همچین چیزی در هیچ کجای MK بهش اشاره نمی شه (البته در Bio اسکورپیون به Netherrealm اشاره نمی شه فقط می گه Earth's Hell)
در مورد اندینگ ها متاسفانه من مثل شما اطلاعاتم کامل نیست و عموما از Canonی که چند سال قبل با هماهنگی Ed Boon و اعضای community تهیه شد استفاده می کنم.

ظاهرا باز من یه سوتی دیگه دادم
توی MK2 شنگ پیشنهاد می ده که اون ماجرای تورنمنت اوت ورد رو راه بندازن برای همین کان نمی کشتش و جاش جوونی رو بهش بر می گردونه
دلیل این سوتی هایی هم که می دم بیشتر به خاطر اینه که یه مدت از بحث راجب MK دور بودم همه چی یادم رفته
به هر حال اشتباه پیش میاد اما در خیلی موارد دیگر شما خیلی چیز ها را به خوبی به یاد دارید و کلا تسلط شما به اندینگ های بازی ها خیلی عالی و کامل تر از من است و به لطف اطلاعات کاملتان از دنیای DC، همه ما می توانیم از اطلاعات شما در خصوص MK vs DC استفاده کنیم به ویژه وقتی کارکتر های بیشتری مشخص شده و داستان کلی آشکار شود.

دقت کن به متن انگلیسی: "i avenged the death of my family and clan" اسکورپین می گه که من انتقام کلن و خانواده ام را گرفتم چرا که Quan Chi پیشتر او را فریفته بود. برای انتقام برای خاندانش است که Scorpion دوباره به دنبال Sub-zero کوچک افتاده و کار به اینجا می کشد.
این حرف کاملا درسته اما چون در خود MK4 (در Bio اسکورپیون) می گه که اسکورپیون فقط به خاطر اینکه کوانچی وعده ی دوباره زنده شدن رو بهش داده وارد جنگ می شه
اما در اکثر جاها که چک کردم همون چیزی که تو گفتی Canon هست اما من نمی دونستم برای همین نظرم متفاوت بود

آخرین ویرایش:
این حرف کاملا درسته اما چون در خود MK4 (در Bio اسکورپیون) می گه که اسکورپیون فقط به خاطر اینکه کوانچی وعده ی دوباره زنده شدن رو بهش داده وارد جنگ می شه
اما در اکثر جاها که چک کردم همون چیزی که تو گفتی Canon هست اما من نمی دونستم برای همین نظرم متفاوت بود
برخلاف شما من متاسفانه تسلط خیلی کمی به اندینگها دارم به ویژه در مورد MK3 و MK4 و صحبت های شما همگی در مورد اندنگ ها و بیوگرافی ها صحیحند اما همانطور که خودتان گفتید Canon کلی تفاوت های زیادی با آنها دارد.
بیشترین تفاوت ها به MK4 بر می گردد. در زمان این کامبت، مشکلات داخلی تیم و جدایی John Tobias خیلی اوضاع را خراب کردند و در نهایت بخش زیادی از عناصر داستانی این بازی غیر Canon تشخیص داده شده (فکر کنم MK4 تنها کامبتی است که برخی Bioهاش Non-canon هستند). نهایتا یک Canon کامل و آپدیت شده برای عرضه MK: DA تهیه شد که بیشتر با تمرکز بر MK1-3 کار شده بود.

منم گفتم canon اصلی همون چیزیه که تو گفتی
==
به نظرم دیگه بحث راجب گذشته بسه بیاین بگین که چه شخصیت هایی دوست دارین تو بازی ببینین از دو طرف (در کل یه بحث راه بندازیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or