Mortal Kombat | PS3

کلا مزخرف هست تروفی هاش ... تازه من اهلش نیستم :d ولی یک بنده خدا که تو کار جمع کردنش هست سرویس میشه !
یکی از این بندگان خدا من هستم! :d از 4شنبه که امتحاناتمون تموم شد احتمالا میرم سراغش و به فنا میرم :d

همونطور كه ميدونيد يه طلا داره كه واسش بايد 14 شبانه روز تلاش 24 ساعته كنيد
وایسا بینم جدا باید این زمان رو صرف کنیم؟ اینجوری که بدبخت مشه هم خود طرف هم باز خود طرف بعدش کل سیستم گیمینگ و صوت و تصویر و مغز و اعصاب و خانواده و .........:-s.........:((.............:-&.........:-ss..............@-).............b-(..........:-t...........x_x...............8-}8-}8-}8-}8-}8-}

دوستان بازیٍ من مشکل داره ، نه فن میزنه نه X-ray و نه بازی رو میشه دو نفره بازی کرد ...
انگار باید patch نصب کنیم ... اگر طریقه نصب و لینک پچ رو هم بذارید ممنون میشم :)

دوستان این غول آخر Story Mode رو چجوری کشتین ؟ لامصب هی کم میاره چکش و نیزه ول میده و ماشالله دو برابر ما جون میده و 1 هزارم ما جونش کم میشه....:(

دوستان این غول آخر Story Mode رو چجوری کشتین ؟ لامصب هی کم میاره چکش و نیزه ول میده و ماشالله دو برابر ما جون میده و 1 هزارم ما جونش کم میشه....:(
تا اومد چکش پرت کنه تلپورت کن برو اونورش بعد Uppercut بزن بهش
کلا سعی کن تا جایی که مکنه نزدیکش نری
خیلی کار اسونیه راحت میشه زدش

• Like
Reactions: Frobary
ممکنه DLC از Mortal Kombat که حالا اومده و بازم میاد و من تو کفشم ، برای UK هم بیاد ؟
فقط میذارن برای کسایی که region1 گرفتن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or