Mortal Kombat | PS3

بازم در مورد داستان! :d

اینا که گند زدن به هرچی شخصیت های MK بود! :d رسما همه رو ترکوندن! :d
نکنه تو شماره ی بعد قراره شاهد برادر سوم ساب زیرو ها باشیم ؟ :d
یک فکری باید به حال برگردوندن شخصیت های محبوب، به صورتی که داستان به فنا نره :d بکنند! :d
اینجانب رسما MK بعدی رو اگر ساب زیرو توش نباشه بازی نمیکنم :d (با کمی اغراق :d )

کسی تا حال تونسته فینشر نوب رو بزنه؟؟؟
چیز خاصی نیست:d
Back-Forward-Back-Down-Circle
قریب 1 مترم باید باهاش فاصله داشته باشی
اکثرا روی ملینا خوب جواب میده.بقیه مقاومت میکنن و صداشون در نمیاد:|

آخرین ویرایش:
رفقا! عزیزان! و بقیه :d
بیاید به دادم برسید که روانم ریخته به هم :d
رفتم کد آنلاین رو زدم و دانلودش کردم و ... :d حالا که میخوام برم تو بازی همون اول کار تو Menu اولیه بعد از زدن استارت فیریز میکنه! :d راه حلی چیزی نیست ؟ برای درست شدنش؟ :d

رفقا! عزیزان! و بقیه :d
بیاید به دادم برسید که روانم ریخته به هم :d
رفتم کد آنلاین رو زدم و دانلودش کردم و ... :d حالا که میخوام برم تو بازی همون اول کار تو Menu اولیه بعد از زدن استارت فیریز میکنه! :d راه حلی چیزی نیست ؟ برای درست شدنش؟ :d

یکی از 3 کار زیر رو میتونی بکنی :
1- قبل از اینکه وارده بازی بشی، از اکانت psn ت Logout کن ! :d
2- اتصال به اینترنت رو قطع کن !:d
3- کابل لن رو کلاً از ps3 قطع کنی! :d:d

آره یکم گشتم همین 3 راه حل پیدا شد :d
البته بعدش اگر sign in کنیم مشکلی نداره :d ولی دوباره اگر برگردیم و استارت بزنیم میترکه :d (خشم ساب زیرو بیده که یخ میزنه بازی رو :d فیریز! :d )
ولی خوب هرکاری کردم نتونستم به سرورهای بازی وصل بشم! شخصا الان دارم زجر میکشم که نمیتونم بازی رو پلات کنم :d

• Like
Reactions: foxy
آخه Fighting دیگه چیز نداره برای represent بعد از یک زمان تعیین شده !
خب فایتینگ ها اصولا واسه اینن که دو نفر بشینن با هم بازی کنن،نه اینکه یارو بشینه با CPU بازی کنه فقط !
اگه برات خسته کننده شده،بپر آنلاین بازی کن.با چند نفر مختلف بازی کن که خسته کننده نشه !
یا اینکه بشین یاد بگیر با کاراکترای دیگه بازی کنی،میتونی از همین لینک پایینی استفاده کنی
MK9 Wiki

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or