چه ضدحالی :dنه !!!!!!!!!!!! :d:d:d
برای انتخاب لباس دوم موقع انتخاب کاراکتر باید به جای X دکمه ی Start رو بزنی و بعدش لباس رو انتخاب کنی.
و برای فیتالایتی های jump باید حداقل 3 قدم فاصله داشته باشی و اون یکی هم یک قدم فکر کنم.
توی Fatality Training میتونی بری امتحان کنی اونجا جای مورد نظر رو میگه!
فکر کنم فیتالایتی اول Jade فاصلش jump هست و مال ساب زیرو هم اون یکی! بری اونجا محوطه ی مورد نظر رو نشون میده! بقیه هم به همین ترتیب :d
راستی برای انتخاب لباس دوم قبلش باید بری توی Nekropolis (همین بود املاش فکر کنم :d ) روی کاراکتر مورد نظر کلیک کنی و فعالش کنی! البته اگر از قبرستون بازش کرده باشی :d
حالا یک سؤال من دارم! میشه رنگ دوم لباس خاصی رو انتخاب کرد ؟ مثلا اسکورپیون لباس اولش زرده و دومی نارنجی، میشه با دسته 1 با نارنجی بازی کنیم ؟ (حالا نه اینکه از رنگ نارنجیه اسکورپی خوشم بیاد، مثال بود :d )
برای انتخاب لباس دوم موقع انتخاب کاراکتر باید به جای X دکمه ی Start رو بزنی و بعدش لباس رو انتخاب کنی.
و برای فیتالایتی های jump باید حداقل 3 قدم فاصله داشته باشی و اون یکی هم یک قدم فکر کنم.
توی Fatality Training میتونی بری امتحان کنی اونجا جای مورد نظر رو میگه!
فکر کنم فیتالایتی اول Jade فاصلش jump هست و مال ساب زیرو هم اون یکی! بری اونجا محوطه ی مورد نظر رو نشون میده! بقیه هم به همین ترتیب :d
راستی برای انتخاب لباس دوم قبلش باید بری توی Nekropolis (همین بود املاش فکر کنم :d ) روی کاراکتر مورد نظر کلیک کنی و فعالش کنی! البته اگر از قبرستون بازش کرده باشی :d
حالا یک سؤال من دارم! میشه رنگ دوم لباس خاصی رو انتخاب کرد ؟ مثلا اسکورپیون لباس اولش زرده و دومی نارنجی، میشه با دسته 1 با نارنجی بازی کنیم ؟ (حالا نه اینکه از رنگ نارنجیه اسکورپی خوشم بیاد، مثال بود :d )
مرسی دوست عزیز.... دمت گرماگر بازیتون اوریجه باید از PSN بگیرید (ریجن جایی که ازش میگیرید با ریجن بازی باید یکی باشه! مثلا اگر بازیتون ریجن 2 هست از PSN اروپا بگیرید! البته هنوز اسکارلت برای اروپا نیمده :d )
اگر که کپی بازی میکنیم، از اینجا میتونید بگیرید!
---------------------------------------------------
با کینتارو و شاوکان و گورو نمیتونید بازی کنید!
اسپویل چلنج تاور :
با گورو توی مرحله ی 150 میتونید بازی کنید البته ! ولی بقیه قابل بازی نیستند :d
چه ضدحالی :d
سلام
کسی میدونه چطوری میشه فیتالیتی جدید Scorpion -که توی DLC شخصیت Skarlet اومده- رو زد؟
مثل اینکه اینطوریه:
اما نمیتونم اجراش کنم؟ کلا با فیتالیتیهای پرشی مشکل دارم :d فیتالیتی اول Reptile رو هم به زور زدم :dFatality: (jump): down, up, up, Front Punch(triangle)