Mortal Kombat | PS3

این دیکه رسما شاهکار سازندهاست :d

الان من یک سوال واسم پیش اومده:
الان اکه کسی نخواد از لیست فیتالیتی سایت ها استفاده کنه چجوری باید بفهمه فیتالیتی دوم اسکارلت چیه؟
چون واسه بقیه شخصیت ها با Koin هایی که بدست میاری فیتالیتی ها رو باز میکنی ولی واسه اسکارلت رسما همچین چیزی وجود نداره!

باید حدس بزنی :d همینطور که بیبی لیتی رو باید حدس بزنی :d
نتیجه ی اخلاقی : بشین از همین راهنماها استفاده کن :d

مثلا خیلی دلتون خواست از این بازی ایراد بگیری ؟
دوستان ،،، اون زمانی که ما مینشستیم ۲۴/۷ پای Genesis و
Mortal Kombat & Mortal Kombat II & Mortal Kombat III & Ultimate Mortal Kombat
بازی میکردیم و تک تک comboها و specialها و ... و حتی Brutalityها رو اکتشاف مینمودیم و به قولا دفترچه ای ازش درست میکردیم و فوتوکپی! و تکثیر! مینمودیم ... شما خبرشو نداری که نمی دونی این بازی چجوری به معنای واقعیش باز به زندگیمون رسیده و به قول معروف upgrade شده .
هرکی اینجا میخواد ایرادی از این game بگیره ، بیاد تا من جوابشو منطقی بدم .

در ضمن ، حیف و هزاران حیف که پینگ من بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هست و اصلا به سرورای این بازی وصل نمیشه .. وگرنه به Scorpy قسم که Rankمو screenshot میگرفتم . قبل release شدنش ، دلخوش بودم که مورد توجه Ed Boon قرار میگرفتم .

این هم یه هدیه برای موبایل اونایی که عشق Mortal Kombat هستن . (که البته ، هم 320x240ها باهاش بیشتر ممنون میشن و هم اینکه هر چند مدت که خودتون میدونین ، کاملترش میکنم ) .

آخرین ویرایش:
رفیق مثل اینکه گیرندت بد گرفته ! :d
ما جفتمون شدید عاشق MK میباشیم :d
ولی خوب بازی اشکالاتی هم داره! :d
یکیش اینه که چرا کاراکترهای DLC توی نکروپولیس نیستند! شاید یکی بخواد ببینه چقدر بازی کرده با اون و ... :d
یا اینکه باز هم کاراکترهای DLC نمیشه ENDINGـشون رو دید :d همینطور لباس ها و نوع زخمی شدنشون :d کلا در حقشون ظلم شده! :d
ولی از اون طرف طراحی حرکاتشون و کلا گیم پلیشون خیلی خوبه :d اسکارلت که خوب بود، کنشی هم خوب به نظر میرسه :d

رفیق مثل اینکه گیرندت بد گرفته ! :d
ما جفتمون شدید عاشق MK میباشیم :d
ولی خوب بازی اشکالاتی هم داره! :d
یکیش اینه که چرا کاراکترهای DLC توی نکروپولیس نیستند! شاید یکی بخواد ببینه چقدر بازی کرده با اون و ... :d
یا اینکه باز هم کاراکترهای DLC نمیشه ENDINGـشون رو دید :d همینطور لباس ها و نوع زخمی شدنشون :d کلا در حقشون ظلم شده! :d
ولی از اون طرف طراحی حرکاتشون و کلا گیم پلیشون خیلی خوبه :d اسکارلت که خوب بود، کنشی هم خوب به نظر میرسه :d

از کجا معلومه همین حالا ؟؟؟ شاید بین release شدن این DLCها .. یه UPDATE بیاد که همین مشکلاتی رو که نه تنها من و شما ، بلکه چشمای باز خودشون هم میبینن . و اینکه نمی تونن DLCیی رو که همه دلشون می خواد به محض حاضر بودنش ، زود DL کنن ، با UPDATE یکی کنن .

فعلا که کوچکترین توجهی به حرف های طرفدارا ندادن! بعد ما هم داریم در مورد الان بحث میکنیم، حالا کی آپدیت بدن خدا داند :d
فعلا اوضاع آنلاینش وخیمه! تو فروم های خارجی هم بری میبینی ملت DLCها رو به این دلیل تحریم کردن :d
قیمت DLC ها توی اروپا هم از آمریکا بیشتره ! بازم ملت ناراضیند! :d

ولی فعلا مهمترین چیز بخش مولتیشه! درستش کنند بتونیم بازی کنیم :d

من 200 بار سعي ميكنم ( ميكردم ) كه كانكت شم !
120 بار فريز ، 70 بار quit از ترس فريز ، 3 بار network problem و 7 بار هم قيد آنلاين رو زدم رفتم Training با Raiden و 10min بعد quit . :(

مثلا خیلی دلتون خواست از این بازی ایراد بگیری ؟
دوستان ،،، اون زمانی که ما مینشستیم ۲۴/۷ پای Genesis و
Mortal Kombat & Mortal Kombat II & Mortal Kombat III & Ultimate Mortal Kombat
بازی میکردیم و تک تک comboها و specialها و ... و حتی Brutalityها رو اکتشاف مینمودیم و به قولا دفترچه ای ازش درست میکردیم و فوتوکپی! و تکثیر! مینمودیم ... شما خبرشو نداری که نمی دونی این بازی چجوری به معنای واقعیش باز به زندگیمون رسیده و به قول معروف upgrade شده .
هرکی اینجا میخواد ایرادی از این game بگیره ، بیاد تا من جوابشو منطقی بدم .

در ضمن ، حیف و هزاران حیف که پینگ من بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هست و اصلا به سرورای این بازی وصل نمیشه .. وگرنه به Scorpy قسم که Rankمو screenshot میگرفتم . قبل release شدنش ، دلخوش بودم که مورد توجه Ed Boon قرار میگرفتم .

این هم یه هدیه برای موبایل اونایی که عشق Mortal Kombat هستن . (که البته ، هم 320x240ها باهاش بیشتر ممنون میشن و هم اینکه هر چند مدت که خودتون میدونین ، کاملترش میکنم ) .
فقط هم شما MK1 و MKU رو بازی کردی کس دیکه ای که بازی نکرده احیانا!!!!!
من خودم شدیدا از بازی خوشم میاد یکم چشاتو باز کنی و قبل از اینکه بهت فشار بیاد و پست بدی میبینی که قبل از بازی من کلی ازش دفاع میکردم تو فروم
ولی دلیلی نمیبینم که مثل بعضیا سرمو بکنم تو برف بکم بازی هیچ ایرادی نداره
نظر شخصی من هم به شما هیچ ربطی نداره
حتی Brutalityها رو اکتشاف مینمودیم
=))

عیبهایی که بنظرم داره این سری از mk
1.نبودن چند ضربهای کلاسیک که خیلی زیبا بود منضورم چند ضربهای سگا هست.
2. صدا پردازیهای نسبتا بد موقع مبارزه
3. طراحی کارتونی بازی خداییش کمبت سگا شخصیتها واقعی بودن آدم فر میخورد پای بازی!!!
4. موسیقی بسیار ضعیف!! من هنوز آهنگهای کمبت سگا تو ذهنم هست .
اما نقاط قوط که به چشم میاد
1. طراحی مجیکهای شخصیتهای مختلف که بنظر ایرماک با کوانچی و اسموک واقعا زیبا کار شدند .
2. سری داستانی بازی قشنگ هست
3. قابلیت change کردن کاراکتر و سط مبارزه خیلی قشنگ هست.
4. نزدیکتر شدن به نسخه کلاسیک کمبت یعنی سگا :x
این نظر کلی من بود.

عزیزان شما اگه عشق این بازی هستید ، باید اخبار سری Mortal Kombat رو هم دنبال کنید دیگه . یعنی اگه بدونید Mortal Kombat Arcade Collection تو راهه ، Mortal Kombat PS3 رو از این مقوله های "چرا چندضربها مثل قدیم نیست و چرا Brutality و Animality و ابهت قدیم شخصیتها رو نداره و ..." باید جدا بدونید .
مثلا تکنیک comboهای جدید ، کاملا خلاقانه شده و یه کم که فکر کنید میبینید تنوع میشه روی مدل دلخواسته ی شما روی اعمال ضربات و combine کردنشون با specialها و چه بسا enhanced especialها کاملا بیشتر از قدیم بشه . هوش gamer جدیدا باید بیشتر از به خاطر سپردن یه سری چند ضرب باشه دیگه . حال اینکه در شماره های قدیم Mortal Kombat چند ضربها علاوه بر اینکه کمتر از تعداد متفاوت این 2011 بودند ،،، همشون محدود و شروع و پایان مشخص و غیر قابل تغییری داشتند .
اون دوستمون هم که به جمله ی من در مورد فهمیدن هر کدوم از brutalityها خنده فرمودند ، اگه زحمت میکشیدند فکر میکردن ، می تونستند با افکارشون متوجه بشن که من چه ریتم آزمون و خطا رو پیش میگرفتم برای این منظور .

حالا که حرف به اینجا کشیده کسی خبر نداره Mortal Kombat HD Arcade Kollection کی قراره ریلیز بشه؟
میگم یه کارت جور کردم برای خرید dlc ها با تفاسیر دوستان یکم ضد حال خوردم یعنی اینقدر داغونه وضعشون؟ اگه اینجوریه من صبر کنم نخرمشون تا درست بشه
مشه یکی کمک کنه

نه وضعشون که خراب نیست! :d
فقط توی نکرو پولیس ازشون خبری نیست! یعنی نمیتونی لباس اول و دوم و پایانشون رو ببینی!
فیتالایتی هاش رو هم از اینترنت باید کدش رو گیر بیاری که کاری نداره :d
و اینکه برای آنلاین بازی کردن ( البته اگر بتونی وصل بشی به سرور :d ) با کسی که dlc رو نداشته باشه نمیتونی از کاراکترهای DLC استفاده کنی!

البته مهمترین نکته اینه که این اسکارلت به نظرم جزو کاراکتر های تاپ بازی حساب میشه! چیز خفنیه :d
و اینکه توی Ladder مثلا شما ممکنه با اسکورپیون بازی کنید ولی کاراکترهای dlc هم میتونند در مقابل شما قرار بگیرند! که این خیلی عالیه :d یعنی مبارزه باهاشون فقط محدود به انتخاب خودتون یا دسته ی 2 نمیشه :d

• Like
Reactions: Ayuna
امیر این تروفی های بازی چی میگن؟

یکیشون انقدر لجمو درآورده اصلا میخوام سازندهاش رو بگیرم بزنم! انی که باید با همه شخصیت ها مستری رو بگیری! رسما باید 800 ساعت بازی کنی! این دیگه چه تروفی آشغالی هست؟ طلا هم باشه 500 ساعت بازی کنی حالت بهم میخوره ازش!

نه وضعشون که خراب نیست! :d
فقط توی نکرو پولیس ازشون خبری نیست! یعنی نمیتونی لباس اول و دوم و پایانشون رو ببینی!
فیتالایتی هاش رو هم از اینترنت باید کدش رو گیر بیاری که کاری نداره :d
و اینکه برای آنلاین بازی کردن ( البته اگر بتونی وصل بشی به سرور :d ) با کسی که dlc رو نداشته باشه نمیتونی از کاراکترهای DLC استفاده کنی!

البته مهمترین نکته اینه که این اسکارلت به نظرم جزو کاراکتر های تاپ بازی حساب میشه! چیز خفنیه :d
و اینکه توی Ladder مثلا شما ممکنه با اسکورپیون بازی کنید ولی کاراکترهای dlc هم میتونند در مقابل شما قرار بگیرند! که این خیلی عالیه :d یعنی مبارزه باهاشون فقط محدود به انتخاب خودتون یا دسته ی 2 نمیشه :d
نکرو پلیس مهم نیست لباس دوم دارن؟ آنلاینم که نمیتونم با این پینگ مخابرات بازی کنم پس مهم نیست باهاشون تا آخر ladder میری داستان داره یا نه؟

تا آخر نرفتم ولی داستان داره! توی ویکیش که ویدیوش رو گزاشته بود ( من ندیدم :d )
آره لباس دوم هم داره، مثل لباس دوم کریتوس وقتی Ladder رو تموم کنی باز میشه.

امیر این تروفی های بازی چی میگن؟

یکیشون انقدر لجمو درآورده اصلا میخوام سازندهاش رو بگیرم بزنم! انی که باید با همه شخصیت ها مستری رو بگیری! رسما باید 800 ساعت بازی کنی! این دیگه چه تروفی آشغالی هست؟ طلا هم باشه 500 ساعت بازی کنی حالت بهم میخوره ازش!
چرت و پرت محض میگند :d
حالشون خوش نیست اینا! میگند اگر پلات میخواید بشینید 3-4 تا PS3 بسوزونید :d

خوبه احتمال زیاد فردا بدانلودمشون هم کلاسیک ها رو هم اسکارلتو
راستی دقت کردین تو بخش داستانی وقتی میخواد چلنجی برگزار بشه یه سری آدم جمع هستن توشون یه سری کاراکتر هم هست که به احتمال زیاد به صورت dlc بیاد و اگه اینجوری پیش بره احتمالا پول 2-3 تا بازی رو باید خرج psn کارت کنیم این سازنده ها باید یه فکری بکنن برای این قضیه که 2 طرف همونایی که میخرن هم اونایی که نمیخرن راضی بمونن (منظورم اینه که کاراکتر فری هم بزارن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or