Mortal Kombat | PS3

یعنی من کشته مرده ی اینام! :d خیلی باحالند! :d
میان توی آمریکا DLC هر کاراکتر رو 5 دلار میدن از اون طرف هم اون 2 تا لباس کلاسیک رو Free میزارند! :d
حالا توی اروپا میاند قیمت رو نصف میکنند (که البته بازم از آمریکا گرونتره) یعنی هر کاراکتر رو (£3.19/€3.99) میدن و دوباره اون 2 لباس کلاسیک رو هم به همون قیمتی یعنی (£3.19/€3.99) انقدر میزارند تو Store ! :d

ما ریجن 2 دارها چه گناهی کردیم که DLC ها باید گرونتر بهمون فروخته بشند ؟ :d

میان توی آمریکا DLC هر کاراکتر رو 5 دلار میدن از اون طرف هم اون 2 تا لباس کلاسیک رو Free میزارند! :d
حالا توی اروپا میاند قیمت رو نصف میکنند (که البته بازم از آمریکا گرونتره) یعنی هر کاراکتر رو (£3.19/€3.99) میدن و دوباره اون 2 لباس کلاسیک رو هم به همون قیمتی یعنی (£3.19/€3.99) انقدر میزارند تو Store ! :d

از این بابت مطمعنی؟ من که 2 تا لباسو مجانی گرفتم.بعدشم اگه یکم صبر کنی قطعا تو یه باندل کاراکترا با قیمت پایینتر میذارن.

توی بلاگ اروپا زده بود :d :d :d راست و دروغش با خودشون :d من هنوز چک نکردم! :d
لباس سکتور و سایرکس Free بود ولی الان اینی که میگی لباس نووب و اسموک ـه ؟ یا همون 2 تا قبلی ؟ :d
کی میتونه صبر کنه ؟ :d اگر میتونستیم صبر کنیم که آخر سال MK GOTY Edition میگرفتیم همه ی کاراکترها و DLC ها هم توش بود به قیمت الان بازی :d

توی بلاگ اروپا زده بود :d :d :d راست و دروغش با خودشون :d من هنوز چک نکردم! :d
لباس سکتور و سایرکس Free بود ولی الان اینی که میگی لباس نووب و اسموک ـه ؟ یا همون 2 تا قبلی ؟ :d
کی میتونه صبر کنه ؟ :d اگر میتونستیم صبر کنیم که آخر سال MK GOTY Edition میگرفتیم همه ی کاراکترها و DLC ها هم توش بود به قیمت الان بازی :d

نه فک کردم سکتور و سایرکسو میگی.جدا از گتی ادیشن احتمالا مثل نقشه های کیلزون باندل دانلودی همه ش با قیمت پایینتر میادb-)

اسکارلت هم فکر کنم همون حدود 70mb بود ، سکتور و سایرکس رو هم یادم نمیاد :d ولی اونم احتمالا همینقدر بوده :d

من که برای نوب اسموک سایرکس و سکتور رو دانلود کردم مجانی بود
فقط کلاسیک و اسکارلت و کنشی پولی بودن الانم ته کارتم 15 پوند بیشتر نمونده اینجوری پیش بره باید یه کارت دیگه بگیرم وضع جیب خرابه اینا هم که به قول داداشم گاو 100 من شیرده پیدا کردن هی دارن تیغ میزنن ما رو:|

بله بله :d
خوب این بلاگ اروپا مشکل داره! :d برای لباس کلاسیک قیمت زده بود، الان که رفتم رایگان بود :d
قیمت اسکارلت هم اومده بود پایین ! :| اینجاست که میگند عجله کار شیطونه :d
ولی خوب خوبه، از این به بعد حداقل حرص نمیخوریم چرا قیمتش از آمریکا گرون تره :d
منتظر 4 لباس کلاسیک دیگه و 2 کاراکتر دیگه هستیم :d

یه فایل بعد از update میومد تو folder سیو که اونو delete کردم درست شد..
منتها الان من چرا نمیتونم کانکت شم هی میگه connection lost make sure your are connected یه همچین چیزی:D

ترکیدم ولی نتونستم بدون باختن با اسموک Ladder رو روی Expert تموم کنم! :d مشکل اصلیمم با شاو کان و شنگ سونگه :d ( البته اگر به سکتور تبدیل بشه :d )

خوب با کنشی هم بازی کردم! حرکاتش خوبه! فیتالایتی هاش خفنه شدید! :d تقریبا میشه گفت کاراکتر خوبیه :d
فقط چندتا مشکلم داره :d درست نمیشه :d یعنی با شاو کان که مبارزه میکنید اگر بشینید نیزش بهتون میخوره! :d برای همین باید از یکی از حرکات ویژش (پایین عقب مثلث ) استفاده کنید :d (البته من بعد از شکست دادنش یادم افتاد از این حرکت میشه استفاده کرد :d ) لباس دوم هم مثل اینکه نداره! :d بترکه :d
باز اسکارلت لباس دومم داشت :d
همین دیگه :d

در کل خوبه! :d

بازی چقدر بد تروفی میده! نصفش که مربوط به مولتیه که وصل نمیشه به سرور! 2 تاشم سرکاریه :d
چندتا دیگه چلنج تاور مونده که سخته حس رفتنش نیست :d
بقیشم وقت گیره :d

کلا تو پست قبلیت 18 تا از اینا :d گزاشتی چه خبره بابا
من با اسکارلت ladder رو تموم کردم ولی لباس باز نکرد چی کار باید بکنم ؟ با کنشی هنوز ladder رو نرفتم
این لباس کلاسیک ها و کاراکتر ها مشخص نیست کی میان؟ اگه قرار بر دانلود یعنی خریدشون با این قیمتا باشه که بدبخت میشیم رسما :| صبر میکردیم 1 سال دیگه بازی رو با کل dlc هاش رو دیسک میخریدیم بهتر بود من که دیگه پول برام نمونده:-s

رفقا این کوانچی و سابزرو سای رکسیه چطوری اضافش کنم؟!
و اسپویلر اختراع شد ... :d
خطر لور رفتن Unlockable ها
آزاد کردن کوانچی: 100% کردن مراحل داستانی بازی
آزاد کردن سابزیرو سایرکس: 50% کردن مراحل داستانی
آزاد کردن لباس سوم میلیینا: تمام کردن Challenge Tower
و از این دست ...

• Like
Reactions: sm4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن