Mortal Kombat | PS3

یافتم ! یافتم ! :d
برای اینکه از رنگ دوم لباس ها استفاده کنید اول START بزنید، بعد برید رو لباس مورد نظر و دوباره START رو بزنید!
اینجوری رنگ دوم رو انتخاب میکنه، مثلا برای اسکورپی رنگ نارنجی میشه :d

تا الان چندتا DLC اومده :d
اولی لباس های کلاسیک ساب زیرو ، اسکورپیون ، رپتایل ، ارمک ، ملینا ، کیتانا و جید هستش! که 3 تای اولی فیتالایتی کلاسیک هم باهاشون هست/
DLC دوم فقط اسکارلت اضافه شده!
DLC سوم 2 تا لباس کلاسیک برای سکتور و سایرکس ـه
DLC چهارم کنشی اضافه شده
و پنجمی هم لباس های کلاسیک نووب و اسموک ـه !

هنوز 2 تا کاراکتر دیگه که یکیش Rain و یکی دیگه هم نا مشخصه و 4 تا لباس کلاسیک دیگه هم مونده :d

اونی که میگند 5 تا احتمالا گورو و کینتارو و شاو کان هستند که فکر کنم مربوط به هک و این چیزا باشه :d
هرچی هست به طور رسمی نیمدن اینا :d

من با کنشی و اسکارلت ladder رو تموم کردم چرا لباسش باز نشده؟
finishing 2 این 2 تا کاراکتر هم باز نشده باید از تو نت پیدا کنیم؟ یا جایی هست که فعالش میکنه؟

باید از تو نت پیدا کنی :d

اسکارلت :

قیتالایتی 1 ( فاصله یک قدم ) : پایین ، عقب ، پایین ، پایین ، R2
فیتالایتی 2 (فاصله 3 قدم ، یا همون jump) : جلو ، عقب ، پایین ، پایین ، دایره
استیج فیتالایتی (نیم قدم ، مثل بقیه :d ) : جلو ، عقب ، جلو ، مربع
بیبیلیتی ( 3 قدم ) : پایین ، عقب ، پایین ، جلو ، مثلث

کنشی هم برو تو بخش جیل بریک ، صفحه ی آخر نوشتند :d دم دست ندارم فن هاش رو :d

لباس دوم بیابید :d

------------------
ویرایش :
مثل اینکه لباس دوم ندارند!!!
یک نکته ی منفی دیگه برای DLC ها ! احتمالا میخواند به عنوان DLC بدن بیرون :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {The Phenom}
ممنون امیر جان من پیدا کردم کداشونو برای فتالیتی ها اینی هم که گفتی به دردم خورد
حالم از این مسخره بازیاشون به هم خورد بابا برای لباس هم dlc ؟ :(
اگه تو بخش training یه بار کد fatality ها رو بزنم بعدش تو move list میان؟ یا هر بای عین بچه خرخون ها باید یه کاغذ خودکار دستم باشه؟

نه اگر بزنی میاند :d
البته بیبیلیتی فکر کنم کار نمیکنه، باید بری توی Ladder بزنی :d
من که برنامش رو ریختم رو موبایل :d آپدیت کنشی براش نیمده هنوز برای همین گفتم دم دست نیست :d

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم سریع جواب بدید
پینگ سرویس اینترنت من حدود 350 هست میتونم این بازی رو آنلاین بدون مشکل بازی کنم؟
اگر نه لطف کنید بگید چه پینگی نیاز هست تا این بازی رو بدون مشکل بازی کنم

آخرین ویرایش:
نه نمیتونی منم همین مشکلو دارم هی freeze میکنه انگار sub-zero یخت کرده باشه فکر کنم آخرش باید 200 باشه پینگتون البته اونایی که بازی کردن بگن بهتره چون من با 310-320 که پینگمه نتونستم حتی بازی عادی رو برم چه برسه آنلاین بزنم
چون باید قطع کنی اینترنتو اگه پینگت بالا باشه تا در حالت آفلاین فریز نکنه

خوب یک چیز دیگه هم یافت شد !
برای دیدن کنشی و اسکارلت و لباس های کلاسیک توی نکرو پولیس ( البته دیدن لباسشون و نوه زخم و... منظورمه) اول یک کاراکتر رو انتخاب کنید و برید تو bio ... بعد اونجا ایستارت رو بزنید و گزینه ی player select رو انتخاب کنید.
بعدشم لذتش رو ببرید :d

• Like
Reactions: sm4
نه نمیتونی منم همین مشکلو دارم هی freeze میکنه انگار sub-zero یخت کرده باشه فکر کنم آخرش باید 200 باشه پینگتون البته اونایی که بازی کردن بگن بهتره چون من با 310-320 که پینگمه نتونستم حتی بازی عادی رو برم چه برسه آنلاین بزنم
چون باید قطع کنی اینترنتو اگه پینگت بالا باشه تا در حالت آفلاین فریز نکنه

من پینگم 232 هست و سرعتمم 1.29 مگابایت ولی به محض اینکه میرم انلاین بازی کنم میگه this game session is no longer available و تا حالا حتی یه بارم نتونستم انلاین باری کنم
از دوستان کسی می دونه که دلیلش چیه یا چطوری میشه درستش کرد ؟

imagef7dc4e623c23.gif

آخرین ویرایش:
آقا یکی به داد ما برسه! هرچی میرم این 2 تا تروفی Brotherhood of Shadow و Pit Master رو نمیتونم بگیرم!
هم اکنون دارم برای دومی تلاش میکنم ولی بابانوئلی رصد نمیشه! اعصابم رو ریخته به هم :d
خوب تروفی دوم رو گرفتم بالاخره ! :d حالا باید بشینیم ببینیم Noob کی پدیدار میشه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or