Mortal Kombat | PS3

این وسط مرحمت فرمودن و لباس کلاسیک سایرکس و سکتور رو رایگان گزاشتند :d انشاالله نووب و اسموک رو هم همین کار کنند :d
راستی فردا کنشی میاد :d
در مورد لباس سکتور و سایرکس! این 2 تا فیتالایتی کلاسیک ندارند!

و بازم یک چیز دیگه! :d لباس های کلاسیک هم توی نکروپولیس نشون داده نمیشه :d

آخرین ویرایش:
:((
دیگه رسما باید یه کاری بکنن میگم بیا نکروپلیس رو بکوبیم از نو بسازیم
کنشی فردا بیاد تو کدوم استور میاد ؟
برا UK بیاد همون لحظه دانلود میکنمش خیلی حال میکنم با کنشی کاراکتر بعدی فکر کنم 10-12 این ماه مشخص بشه کیه
من خودم به شخصه دوست ندارم از غول ها بزارن تو بازی اونوقت خیلی مسخره میشه تا میشینی با یکی بازی کنی باید بگی غول قبول نیست ها عین بچه 2 ساله ها میخوان بریزن غول مولا رو بردارن
حال نداشتم درست کنم خودتون به جای غول boss بزارید:d

اطلاعی ندارم ولی احتمالا 100% برای آمریکا میاد! حالا اروپا تاخیر داره یا نه رو نمیدونم :d
بعدیش هم احتمالا Rain خواهد بود! :d و البته این وسط شاید لباس کلاسیکی هم دادن بیرون :d

این tower
299 رو با دوبار رد کردم
300 رو هم فک کنم با 5 بار رد کردم
آسون بودن اما تو این 251 بد جور گیر کردم!!
و تست یور مایت ساب زرو سای رکسیه!!:دی

:((
دیگه رسما باید یه کاری بکنن میگم بیا نکروپلیس رو بکوبیم از نو بسازیم
کنشی فردا بیاد تو کدوم استور میاد ؟
برا UK بیاد همون لحظه دانلود میکنمش خیلی حال میکنم با کنشی کاراکتر بعدی فکر کنم 10-12 این ماه مشخص بشه کیه
من خودم به شخصه دوست ندارم از غول ها بزارن تو بازی اونوقت خیلی مسخره میشه تا میشینی با یکی بازی کنی باید بگی غول قبول نیست ها عین بچه 2 ساله ها میخوان بریزن غول مولا رو بردارن
حال نداشتم درست کنم خودتون به جای غول boss بزارید:d

سر جریان نکروپلیس ،،، خودشون که چشمامشون بسته نیس !! ما هم امیدواریم update بیاد ( شاید تو هفته ی استراحت DLCها ! )
برای لحن پستت هم اعتبار دادم . حال کردم داداش .

• Like
Reactions: {The Phenom}
برای تست یور مایت ! به جای اینکه بشینید دکمه رو بزنید! انگشت شست رو روی هر 4 دکمه ی ضربدر ، مثلث ، مربع و دایره بکشید! (سریع :d ) اینجوری راحت پر میشه! چون شما هرکدوم از دکمه ها رو که بزنید قبوله :d با دست کشیدن روی دکمه ها هم چون دستتون همیشه روی یک یا 2 دکمه هست سریع میره بالا :d

mortal_kombat_9_sonya_fix_by_mynando-d3d0ml6.jpg

پ.ن: :دی

lol :دی ! این چیه گذاشتی الآن ؟:دی
چهره سونیا بعد از عمل جراجی زیبایی!:دی

آقا این کنشی چرا اینقدر شبیه بچه مثبت ها شده؟ موهاش رو همچین شونه کرده بقل انگار بسیجیه!:دی

ولی آقا این مدل های کلسیک Smoke و Noob خیلی خفن هستن! فک بر انداز هستن!

من کارت uk خریدم و dlc ها رو دانلود کردم خیلی ضد حال بود 3.2 پوند برای 800 کیلوبایت :| تو استور uk خبری از کنشی نبود تا 3-4 ساعت پیش که چک کردم الان اومده؟ این عکسی که گزاشتی تغییرات دستیه؟ :d یا قراره تغییراتی تو بازی باشه؟ لباس کلاسیک نوب و اسموک تو استور uk اومده یانه؟
زیاد سوال کردم آخه خونه نیستم به خاطر همین هیجان زده شدم :d;;)

من بازی رو امروز گرفتم یه چند ساعت بازی کردم راحت اجرا میشد
حالا بعد از update همون اول که استارت میزنی هنگ میکنه... update رو delete کردم بازم فرقی نکرد.. کسی میدونه مشکل کجاست؟!

اتصال اینترنت و با کنسول قطع کن منم همچین مشکلی دارم چون پینگمون بالاس درست حسابی به سرور نمیتونه وصل بشه به خاطر همین هنگ میکنه من از تو قسمت تنظیمات تو منو سیستم میرم اینترنت رو disable میکنم وقتی میخوام بازی کنم
به نظرم اونایی که سرعت بالایی داره دانلودشون و پینگشون هم خوبه همچین مشکلی ندارن به طور میانگین این سرویس های adsl که حجمی هستن سرعت پینگشون بهتر از بقیه هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or