Mortal Kombat | PS3

شخصیت جدید بعدی MK به اسم Kenshi که در تاریخ 5july ریلیز میشه
این هم Gameplay از kenshi خودتون ببینید چه قولی طراحی کردند

دانلود {دانلود از سرور mediafire}

212950_1.jpg

• Like
Reactions: amirf and Akiba
سلام
دوستان من از وقتی با سگا کمبت بازی میکردم تا حالا یادم نمیاد بازی مبارزه ای انجام داده باشم
آیا این نسخه جدید حس نوستالژیک آدم رو قلقلک میده؟
بخرم یا نه؟

سلام
دوستان من از وقتی با سگا کمبت بازی میکردم تا حالا یادم نمیاد بازی مبارزه ای انجام داده باشم
آیا این نسخه جدید حس نوستالژیک آدم رو قلقلک میده؟
بخرم یا نه؟

معتاد کننده هست :d لذت خواهی برد !

آموزش fatality هاش تو خود بازی هست؟

اره بخشه Training بری داره !

• Like
Reactions: ALit214
بعد از زدن استارت ، به جای اینکه بری روی Fight یکی بزن بالا برو اونجا که نوشته 1 Player یا همچین چیزایی :d یک دونه به سمت راست بزن، 2 نفره میشه :d سه نفره و چهارنفره هم میشه :d

آقا ما هم مثل دوستان رسیدسم challeng 300 و گیر کردیم خیلی سخت هست!!!
با کی میشه زد !؟

با sheeva هم میتونی! پایین بالا میزنی و بعدش هم یه آپرکات حواله طرف میکنی!
(فقط ملینا چون زیاد در میره:دی با R1 بگیرش و پخش زمینش کن، بعدش هم سریع پایین بالا بزن!)

• Like
Reactions: rainman_8506
آقا ما هم مثل دوستان رسیدسم challeng 300 و گیر کردیم خیلی سخت هست!!!
با کی میشه زد !؟
اینو همیشه توو چلنج 300 باید یادتون باشه که هرچقدر زیاد بمیرید اوونا اسونتر میشن و نباید خودتون Restart کنید . و بعد با شیوا راحت بکشینشون . :):d:)

• Like
Reactions: rainman_8506
خوشا به حالتون :d من که رسیدم به 250 رسما کم اوردم :d فعلا گزاشتمش کنار ! میشینم U3 میزنم اعصابم آروم باشه این چند روز :d

• Like
Reactions: ALit214
خوشا به حالتون :d من که رسیدم به 250 رسما کم اوردم :d فعلا گزاشتمش کنار ! میشینم U3 میزنم اعصابم آروم باشه این چند روز :d

اون تروفی آخرش که میده انگاری با دستکشه Freddie Kruger روی روح و روانت خط میکشه !!!!!!!!!!!!! :|

خوب حالا همرو تموم کردیم چی کار کنیم؟ :d
قرارش هست آخر هفته هر تعدادی که ۳۰۰ تا رو تموم کردن میرن بالای یکی از کوه های اطراف تهران صدا گرگ در میارن کسایی که تموم کردن ...
:d

الان من یک سوال واسم پیش اومده:
الان اکه کسی نخواد از لیست فیتالیتی سایت ها استفاده کنه چجوری باید بفهمه فیتالیتی دوم اسکارلت چیه؟
چون واسه بقیه شخصیت ها با Koin هایی که بدست میاری فیتالیتی ها رو باز میکنی ولی واسه اسکارلت رسما همچین چیزی وجود نداره!

باید حدس بزنی :d همینطور که بیبی لیتی رو باید حدس بزنی :d
نتیجه ی اخلاقی : بشین از همین راهنماها استفاده کن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or