Mortal Kombat | PS3

• Like
Reactions: TOP Game
آقا یکی به داد ما برسه! هرچی میرم این 2 تا تروفی Brotherhood of Shadow و Pit Master رو نمیتونم بگیرم!
هم اکنون دارم برای دومی تلاش میکنم ولی بابانوئلی رصد نمیشه! اعصابم رو ریخته به هم :d
خوب تروفی دوم رو گرفتم بالاخره ! :d حالا باید بشینیم ببینیم Noob کی پدیدار میشه :d

البته حتما نباید بابانوئل باشه.جادوگر هم دیدی حسابه :d نه جدی میگم.من خودم برام جادوگر اومد.

حالا باید بشینیم ببینیم Noob کی پدیدار میشه

من اين تروفي رو شانسي گرفتم!:d فكر كنم توي ان مرحله بودم كه يه ورش همينجوري فرت و فرت خون ميريزه رو سرت! نوب يهو امد زد دهنم رو سرويس كرد و رفت!:d خيلي وحشي بود! تا امدم ببينم چي شد ديدم مردم!:d

• Like
Reactions: Kavigne
نه اونجا رپتایل میاد :d
نووب توی the Temple میاد :d ولی نمیادش! :d
این جادوگر و بابانوئل هم پیرم کردن تا اومدن :d

تا حالا کسی تونسته با این کاراکترهای مخفی مبارزه کنه و ببره ؟ :d من فعلا با رپتایل و جید و اسموک جنگیدم ولی همشون متلاشیم کردن :d اصلا نمیزارند دست بهشون بزنیم :d نامردا از فنون چند نفرم استفاده میکنند برای همین دیگه سخت تر میشه! :d ( مثلا این رپتایل، علاوه بر خودش ، یخ میزد و اون قلاب اسکورپیون رو هم مینداخت :d ، جید هم بادبزن های کیتانا رو مینداخت و ... :d )

اون یک قسمتی از اومدن نووبه! (منم کلا R2 برام تعریف نشدست :d ) یک قسمت دیگش اینه که نووب باید از اول بازی توی پشت صحنه حضور داشته باشه، یعنی پیش اون یارو که انگار داره دعا میخونه ایستاده باشه! ولی نامرد نمیادش :d :d :d میره رو اعصابم :d مثل همین قضیه ی رد شدن جادوگر یا بابانوئل ـه :d

تا حالا کسی تونسته با این کاراکترهای مخفی مبارزه کنه و ببره ؟

منم از همشون خوردم!:دی آخه اصلا راه نداشت! مثلا نوب همش منو میبرد توز مین از بالا سه چهار بار با مخ میکوبوند زمین میمردم!:دی کلا این مخفی ها بیخودی خیلی سختن! البته این احتمال هم هست که زدنشون تکنیک خاصی داره! آخه اصلا نمیزارن دست بهشون بزنی!:دی

من یه بار نوب رو زدم البته انگشتام ترکید و فقط هم از تکنیک بپر بپر استفاده کردم آخرش بهم به مقدار یه مسابقه پول داد
امیر من تو پیت بودم دیدم یه کالاسکه با چند تا اسب تو هوا رد شد ولی تروفی ای چیزی نیمد کار خاصی داره باید انجام بدیم؟
این هوبی:d خودمون هست پایین سمت راست میاد یادمه تو سگا بالا استارت رو میزدیم باید با اسموک میجنگیدیم اینجا هم همچین چیزی هست؟

خوب شد گفتی ، این یارو پیام بازرگانیه :d چیه یکهو میادش؟ :d اصلا رو چه حسابی میاد؟ باید کار خاصی بکنیم ؟ :d

توی پیت وقتی اون میاد (حداکثر تا ثانیه ی 84 میادش، اگر نیمد از اول برو :d ) باید هر 2 دست رو بدون اینکه ضربه ای بخوری ببری :d آخرشم رو حریفت استیج فیتالایتی بزنی! :d برای همین بهترین کار اینه روی آسون ترین درجه بری :d
حتما هم باید اون Pitـی باشه که ماه توشه! نه اونی که از آسمون آتیش میباره :d

من یه بار نوب رو زدم البته انگشتام ترکید و فقط هم از تکنیک بپر بپر استفاده کردم آخرش بهم به مقدار یه مسابقه پول داد
امیر من تو پیت بودم دیدم یه کالاسکه با چند تا اسب تو هوا رد شد ولی تروفی ای چیزی نیمد کار خاصی داره باید انجام بدیم؟
این هوبی:d خودمون هست پایین سمت راست میاد یادمه تو سگا بالا استارت رو میزدیم باید با اسموک میجنگیدیم اینجا هم همچین چیزی هست؟
اونجا شما باید 2 بار بدون ضربه خوردن ببرید . ( 2 راند ) ;)

بله ! ما هم دیدیم ! چیز خفنی بود :d یکی از فیتالایتی هاش هم متفاوت بود :d خوشم اومد! دیگه خبری از قطع کردن و زدن دست و پا نبود :d هم FUN بود هم خشن :d (تصور ادامه ـش خشنه :d )
فقط حیف که نمیتونم دانلودش کنم! خدا لعنتشون کنه ! 2 روز زودتر میدادن :d

مشکل جهانیه :d

داشتم در مورد چیزای مخفیه بازی میگشتم ، پی بردم که 4 تا گنج مخفی توی Krypt وجود داره ! که توی هر کدوم 5000 سکه هست :d البته دیگه به کارمون نمیاد! کاش همون اول کار میدونستیم :d
و اینکه اگر روی Medium یا درجه های بالاتر Ladder رو تموم کنیم به صورتی که هر 2 راند رو نبازیم ، میشه روی شاو کان و گورو/کینتارو هم بیبیلیتی زد! البته باید روی همه ی نفرات قبل هم بیبیلیتی بزنیم :d چه جلب :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or