Mortal Kombat | PS3

حالا من با این مشکل اکانتم چیکار کنم؟ ریجن بازیم 2 هست اکانتی که توش پول دارم یک از طرفی هم پوند خریدن برای اکانت ریجن 2 به صرفه نیست کلا گیر کردم کسی راهی بلد نیست منو از این مخمصه در بیاره؟ اکانتی نیست که ریجن 2 باشه ولی به دلار باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید

2 راه داری :d یا بری بازیت رو تبدیل کنی به ریجن 1 ! :d یا بری یک اکانت کشور اروپایی بسازی و برای بازیت DLC هاش رو بگیری! چون اینجا مال خود اروپا گیر نمیاد،کارت امارات رو بگیر! واحدش به دلار هست ولی با مال آمریکا فرق داره :d

2 راه داری :d یا بری بازیت رو تبدیل کنی به ریجن 1 ! :d یا بری یک اکانت کشور اروپایی بسازی و برای بازیت DLC هاش رو بگیری! چون اینجا مال خود اروپا گیر نمیاد،کارت امارات رو بگیر! واحدش به دلار هست ولی با مال آمریکا فرق داره :d
من کلا نفهمیدم چی گفتی :d
بازی رو نمیتونم تبدیل کنم کدشو استفاده کردم
اکانت اروپایی دارم ولی کارتی که پوند باشه گرونه
این اماراتو کلا نگرفتم بهم تو پروفایل توضیح بده چون نمیخوام تاپیک محرف بشه
دمت گرم

سلام چجوری میشه مثل قدیما یارو رو بندازی تو اسید یا از پل بندازیش پایین؟!!!!
میتونم بچه کنم اما اینو یادم رفته اگه کسی بلده بگه اگه بازم رمزو راز خاصی داره بگید:d
میگم تا حالا SMOKE بچه کردید:)):))

سلام چجوری میشه مثل قدیما یارو رو بندازی تو اسید یا از پل بندازیش پایین؟!!!!
میتونم بچه کنم اما اینو یادم رفته اگه کسی بلده بگه اگه بازم رمزو راز خاصی داره بگید:d
میگم تا حالا SMOKE بچه کردید:)):))
بايد Stage Fatality بزني تا با استفاده از اون Stage يه Fatality بزنه ;) ، اسموك هم كه ... =))

فعلا که من تریلری چیزی ندیدم که نشون داده باشند از DLC ها! قرار بود دیروز چیزی نشون بدن! :d گولمون زدن مثل اینکه!

منم با Sheeva رفتم ، خيلي خوب و قشنگ و شيرين :d
الان حاضرم با Raiden برم و flawless victory بگيرم !! گنده هاش اصلا در سطح Raiden نسيتن ، مخصوصا خود khan :d

خوب! منتظران گرامی :d بالاخره DLC مربوط به لباس هاس کلاسیک اومد! قیمتش 5$ هست و حجمش هم 700KB یعنی فقط چیزی که تو بازی هست رو باز میکنه (ای نامردا :d )
7 لباس کلاسیک از شخصت های :
Scorpion, Sub-Zero, Reptile, Ermac, Kitana, Mileena, Jade

و 3 فیتالایتی کلاسیک برای :
Scorpion, Sub-Zero, Reptile
توی این پک هست! :d

همین دیگه :d هواداراش بشتابند! :d

دستم درد گرفت ... سه تا Shao Kahn رو کشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان اون مرحله مونده که Shang Tsung هست که Shao Kahn رو بکشم با اون ....

سه تا رو Skip کرده بودم اما الان ... یک دونه مونده :d فقط !

خوب! منتظران گرامی :d بالاخره DLC مربوط به لباس هاس کلاسیک اومد! قیمتش 5$ هست و حجمش هم 700KB یعنی فقط چیزی که تو بازی هست رو باز میکنه (ای نامردا :d )
7 لباس کلاسیک از شخصت های :
Scorpion, Sub-Zero, Reptile, Ermac, Kitana, Mileena, Jade

و 3 فیتالایتی کلاسیک برای :
Scorpion, Sub-Zero, Reptile
توی این پک هست! :d

همین دیگه :d هواداراش بشتابند! :d
:((:((:((:((:((:(( حالا من چیکار کنم منم اینا رو میخوام ولی اگانتم ریجن 2 هست پولم توش نیست :((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or